aalicja17 16.12.03, 12:30 dziewczyny, mam wszystkie objawy ciąży, nie mogłam się doczekać rana i zrobiłam sobie test popołudniem, wyszedł negatywnie a ja nadal mam nudnosci i bolesnosc piersi czy sensowne jest powtarzanie testu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la_lunia Re: test NIE poranny 16.12.03, 13:24 ja test zrobilam o godz 15 w dniu spodziewanej miesiaczki wyszedl poytywnie zadnych objawow ciazowych nie mialam czy u Ciebie jest juz po "planowanej miesiaczce"? jesli nie to poczekaj Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: test NIE poranny 16.12.03, 13:35 jeżeli jesteś po terminie spodziewanej miesiączki, a w ulotce było zaznaczone, że test można wykonać o dowolnej porze dnia, to wynik jest raczej prawidłowy. jednak, na wszelki wypadek powtórz test za kilka dni. ja miewam bolesność piersi i nudności przed okresem, ale Tobie życzę aby to były objawy "dobrej nowiny" (z treści wywnioskowałam, że czekasz na wynik pozytywny). Odpowiedz Link Zgłoś
aalicja17 Re: test NIE poranny 16.12.03, 14:58 ...bo kto tak zrozumie kobietę jak nie druga kobieta... rzeczywiście drogie koleżanki jesteście bystre to prawda że chcialabym miec dziecko, tylko jak to mawia moj mezczyzna: to nie jest jeszcze wlasciwa pora. tak wiec wmawiam sobie ze tego nie chce ale... natury sie nie oszuka Odpowiedz Link Zgłoś