Dodaj do ulubionych

Najlepsze diety na lato

IP: 195.33.121.* 30.06.09, 18:56
Litosci!
Znowu jakies idiotyczne zestawy z 1000 kcal? Jak macie tak doradzac,
to lepiej w ogole nie doradzajcie.
Dorosly czlowiek potrzebuje WIECEJ energii, a nie te nieszczesne
1000 kcal na dzien.
Obserwuj wątek
    • Gość: :/ Re: Najlepsze diety na lato IP: *.chello.pl 05.07.09, 17:53
      dokladnie, ja majac diete 1800 kcal caly czas chudne i przynajmniej jak mam
      zalamania i okresy bez diety to mi waga momentalnie nie skacze w gore.
      • Gość: :) Re: Najlepsze diety na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 19:01
        pewnie bardzo dużo ważysz
        • Gość: q Re: Najlepsze diety na lato IP: *.chello.pl 05.07.09, 19:30
          a Ty pewnie malo
    • Gość: Azazel Najlepsze diety na lato IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.07.09, 20:48
      Jak ku*** nie można lubić wody? Nie lubić można oliwek kalafiora, ale wody?
      • kafufka Re: Najlepsze diety na lato 05.07.09, 21:24
        ja nie lubię wody. poważnie. to znaczy pijam, ale nie jestem w stanie wypić
        dziennej ilości zalecanej przez dietetyków. no nie jestem i już.
        • kinga435 Re: Najlepsze diety na lato 10.07.09, 02:55
          Myślę, że nie warto się sugerować tym co mówią dietetycy, trzeba pić tylko tyle
          żeby zaspokoić pragnienie, a jeśli się je dużo owoców to nawet wcale nie trzeba
          pić wink
          te diety po 1000 kalorii też są moim zdaniem bez sensu, bo nawet jeśli na
          początku się schudnie później pojawi się efekt jo-jo
          Poczytajcie sobie więcej na tej stronie: tiny.pl/hhxdf - dużo informacji
          o odchudzaniu, o których nie każdy wie.
      • majself Re: Najlepsze diety na lato 10.08.09, 17:16
        Gość portalu: Azazel napisał(a):

> Jak ku*** nie można lubić wody? Nie lubić można oliwek kalafiora, ale wody?

Kwestia przyzwyczajenia. W wielu domach już małym dzieciom podaje się słodkie
        kaszki, kompociki, słodzone herbatki. Później do jadłospisu wchodzi oranżada (bo
        nie cola, przecież cola "rozpuszcza zęby!") i z czasem bardzo trudno przestawić
        się na picie czegoś "bez smaku".
    • Gość: aniakin Re: Najlepsze diety na lato IP: *.nokia.com 06.07.09, 14:19
      Ja wierze w dzienny deficyt kcal - czyli spozywanie mniejszej ilosci niz dzienne
      zapotrzebowanie. Na poczatek 200 kcal mniej. ZAWSZE DZIALA.

A te tabletki to za jakis czas odplaca ci sie rozmaitymi problemami z organizmem.
    • przemek_81 Najlepsze diety na lato 10.08.09, 16:39
      Artykuł - wypełniacz. Setny raz o tym samym. "9. Dużo się ruszaj. Aktywność
      fizyczna pobudza do działania, poprawia samopoczucie, kondycję i sylwetkę."
      Ameryk już dawno odkryta !!!
    • Gość: Nick 9 zasad to: IP: *.vide-sat.pl 10.08.09, 19:53
      1. Nie wychodź z domu; 2. Jedz pora (albo jedz w porach); 3. Chcesz błonnika,
      to najlepiej od razu schrup gałązkę drzewa liściastego (iglaste mają żywicę,
      która klei się do zębów); 4. Idź na całość - najwięcej wapnia zawiera wapno, a
      gaszone wypala najlepiej!; 5. Chude? Wolę krągłości. Rubens to może za dużo,
      ale kształt musi być lekko opływowy; 6. Nie dosalaj, ale za to na pieprzeniu
      nie oszczędzaj; 7. Wypij. Człowiek nie kaktus, pić musi; 8. Znowu chude? Jakaś
      obsesja...; 9. No, wreszcie coś do rzeczy!
    • Gość: fgdb Re: Najlepsze diety na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 13:37
      "Nie dosalaj"-ja jakiś czas temu skończyłam dietę, która nie pozwalała na użycie
      soli i wszystko smakowało jak tektura, mimo dodawania ogromnej ilości innych
      przypraw. Tak ma wyglądać dieta? Napiszcie w końcu, czy ta sól ma jakiś wpływ na
      gromadzenie tłuszczu, czy nie, bo jeśli "czucie się ociężałym" w zamian za
      "nażartym tekturą" po spożyciu posiłku o tej samej niskiej kaloryczności z solą
      lub bez nie robi różnicy w poziomie spalonego tłuszczu, to po co się katować
      żarciem bez smaku? Jeśli się tej soli nie doda, to po skonczeniu diety człowiek
      od razu rzuci się na mocno posolone rzeczy po takiej mordędze.
      • kluchucha Re: Najlepsze diety na lato 11.08.09, 21:59
        sól zatrzymuje wodę w organizmie, a co za tym idzie, również
        wszystkie toksyny. jak wiadomo, dietę najlepiej zacząć od detoksu, a
        żeby detoks był skuteczny, niestety trzeba sól odrzucić. sama
        spożywam zwykle bardzo dużo soli, ale podczas diety staram się
        ograniczyć z ciężkim bólem... teraz "odtruwam się" sanogelem,
        poleciła mi go koleżanka. to już trzeci dzień, a nie czuję żadnych
        skutków ubocznych (przy wszelkich dietach detoksykacyjnych zawsze
        występował u mnie ból głowy) gdyby ktoś był zainteresowany, polecam
        zajrzeć na www.suplementymbm.pl/shop/?id=3 , są tam wszystkie
        informacje na temat tego specyfiku smile
Inne wątki na temat: