Dodaj do ulubionych

Robaki i ginekolog???

IP: *.83.230.16.135.debacom.pl.e-zabrze.pl 26.08.09, 12:19
Witam,
mam problem niedawno odkryłam, prawdopodobnie mam robaki to nnaczy albo owsiki albo lamblie, więc poszłam do lekarza. Lekarka zleciła badania i dała wstępne leki. wyniki jutro, ale mam problem muszę iść do gin. dziś długpo czekałam na te wizytę, aż 2 m-c, a teraz co ja mam zrobić czy iść do gin z robakami. zaznaczam ze będzie robione usg dopochwowo. proszę pomóżcie
Obserwuj wątek
    • Gość: emka Re: Robaki i ginekolog??? IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 26.08.09, 12:55
      Żartujesz prawda?
      • Gość: lady Re: Robaki i ginekolog??? IP: 78.8.139.* 26.08.09, 13:15
        Tak, to na pewno był żart, dziś prima aprilis.
        Jak wiesz, to dlaczego nie potrafisz normalnie odpowiedzieć na pytanie autorki
        wątku tak/nie/ew.nie wiem (chociaż Ty pewnie jesteś wszechwiedząca)?

Do autorki - ja bym poszła do ginekologa i zapytała po prostu o to. Ewentualnie
        zadzwoniła wcześniej i zapytała, czy jest sens przychodzić, jakbym miała jakieś
        wątpliwości. Ale wydaje mi się, że nie będzie problemu z badaniami, o których
        piszesz
        • eciepecie8 Re: Robaki i ginekolog??? 26.08.09, 13:17
          ale na czym polega problem?
          • Gość: niespokojna Re: Robaki i ginekolog??? IP: *.83.230.16.135.debacom.pl.e-zabrze.pl 26.08.09, 14:34
            widze że problem nie jest brany na poważnie. Więc dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
        • Gość: emka Re: Robaki i ginekolog??? IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 26.08.09, 13:58
          Ja nie odpowiadam- ja się najnormalniej w świecie pytam.
          Co nie wolno?
    • pan_i_wladca_mx Re: Robaki i ginekolog??? 26.08.09, 13:56
      ale robaki masz w ukladzie pokarmowym tak? w jelitach np. a nie w szyjce macicy,
      nie wiem dlaczego mialyby byc przciwskazaniem do usg???
      • Gość: emka Buahahaha IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 26.08.09, 13:57
        A jak nie daj boże głowicę zaatakują albo pokąsają rękę gina podczas badania?
        Jak to nie wiesz dlaczego...wink)))))))))))))))
        • Gość: niespokojna Re: Buahahaha IP: *.83.230.16.135.debacom.pl.e-zabrze.pl 26.08.09, 14:09

do emka- tak to jest bardzo śmieszne mam nadzieję że Tobie się to nie przytrafi. I to nie żart.

hmm... no tak ale boję się że gin może się kapnąć i ze względów higienicznych wyprosić z salisad
          • Gość: emka Re: Buahahaha IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 26.08.09, 14:25
            Ze względów higienicznych to by cię mógł wyprosić jakbyś przyszła z niedokładnie
            podtartym tyłkiem.
            Ok, jeśli nie żart to przyjmuję,że jesteś trollem.
          • eciepecie8 Re: Buahahaha 26.08.09, 14:30
            w ten sposób chorzy ludzie nie mogliby chodzic do lekarzy, czyz nie?
            kapnąć się? ciekawe
            • Gość: franca Re: Buahahaha IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.09, 18:27
              USG mozne byc rowniez robione przez odbyt drogie Panie.
              • Gość: emka Re: Buahahaha IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 26.08.09, 18:31
                No i co z tego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka