loginka1 21.01.04, 09:32 Od tygodnia w nocy budzę się zlana potem. Nie jestem przeziębiona, ogólnie czuję się dobrze, nie mam koszmarów sennych,w pokoju też nie jest gorąco. Co to może być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiakrzys Re: Nocne poty 21.01.04, 13:46 witaj!ja mialam tak samo, zreszta do tej pory czasami tak mam i sama nie wiem od czego.mam nadzieje ze ktos nam to wytlumaczy jakos. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julian Re: Nocne poty IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 09:59 Dla mnie tego typu pocenie jest sygnałem zatrucia organizmu. Pytanie tylko czym, lekarstwami czy zywnościa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika Re: Nocne poty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 15:16 Ja mam to samo.Wszystko zaczelo sie w pazdzierniku.Najbardziej jestem spocona na klatce piersiowej.Zdaza mi sie to kilka razy w miesiacu i zauwazylam jescze jedno kiedy sie czyms zdenerwuje to potem mam te poty nocne ale sadze ze to nie jest nic powaznego.papa nie jestes sama nie martw sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Nocne poty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 15:18 Moze sa to objawy ,ze przekwitasz. Odpowiedz Link Zgłoś
loginka1 Re: Nocne poty 22.01.04, 15:39 No raczej nie. W okolicach trzydziestki to odrobinę za wcześnie :) Jak będzie się to utrzymywać, chyba pójdę sobie zrobić ogólne badania. Może to cos wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
corrado7 Re: Nocne poty 22.01.04, 15:55 Od badań powinnaś zacząć, na pierwszy ogień wrzuć morfologię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ama Re: Nocne poty IP: 80.103.150.* 22.01.04, 16:04 ja tez tak mam czasami... kiedys zauwazylam ze mialam to jak otwieralam okno, zeby nie bylo za goraco i wtedy tak sie chyba owijalam koldra ze efekt byl odwrotny... ale czasem mi sie to nadal zdarza i bez okna. dopoki nie dzieje sie nic wiecej to chyba nie ma sie czym martwic Odpowiedz Link Zgłoś