IP: *.acn.pl 17.03.04, 14:37
Witaj Hans,
mam do Ciebie pytanie. Postanowilem zastosowac Twoja kuracje oczyszczajaca:
19zabkow czosnku+miod+cytryna (wszystko dodawane w odstepach,wg
zalecen). "Moja" mikstura nie nabrala brunatnego koloru, nadal jest zielona
(moze z leciutkim bezowym zabarwienie na wierzchu) i czuc czosnkiem choc nie
cuchnie. Dodalem dwie male cytryny i nie ma ona jednolitej konsystencji
tzn.procz tego,ze jest zawiesista (to chyba normalne), na wierzchu jest
raczej bardziej przejrzysta. Moje pytania: Czy cos poszlo nie tak? Czy moge
tego uzywac? Czy bedzie dzialalo? Pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: Hans ReDo Nowego IP: *.telia.com 17.03.04, 16:59
      Witaj Nowy!
      dziac sie nie bedzie wiele,lecz po pewnym czasie odczujesz ze cialo sie zrobilo
      bardziej "gibkie" sprawniejsze jezeli sie skaleczysz ,to krew bedzie "sikac"
      jasno czerwona,piekna czerwien ,dawniej napewno miales koloru ciemno czerwonego
      gesta i ledwo wychodzaca z rany.
      Bedziesz posiadal reflex jak za mlodu,szybki w reakcji,same superlatywy,tzn
      organizm wraca do swoich pierwszych mozliwosci,czyli cofasz te
      starzenie,nieporadnosc,ociezalosc,no i niewiem jak na niektorych to dziala ale
      stwierdzone ze pobudza seksualnie.Bedziesz "zywszy" w lozku. Naprawde bedziesz
      robil to z ochota a nie odwalal panszczyzne jak wielu mezczyzn znudzonych
      zyciem , to robi.
      Nastepna miksture jak bedziez "wazyl",to mozesz dolozyc 4 cytryny.Zawsze
      bedziesz mial barometr nastawiony na pogode.Czyli iloscia cytryn regulujemy
      nastroje domowe.Pzdr.hans
      • Gość: are do Hansa IP: *.clubnet.pl 17.03.04, 19:11
        Witaj!
        Hans, wklejam wycinek ksiazki tombaka:
        ----------
        Kuracje oczyszczające układ krążenia i obniżające poziom cholesterolu

Przepis nr 30:
        10 cytryn włożyć do garnka i zalać wrzątkiem na 10-15 mi­nut, a potem wycisnąć z nich sok. Do soku dodać l kg miodu i wymieszać. Obrać 10 dużych główek czosnku i zmielić je w ma­szynce do mięsa. Przełożyć do słoika, zmieszać z sokiem cytryno­wym i miodem. Słoik zakręcić, owinąć ciemnym ręcznikiem i wsta­wić do lodówki na 7 dni. Po tym okresie dokładnie wymieszać, pić po l łyżeczce od herbaty 3-4 razy dziennie. Podana ilość powinna wystarczyć na 2 miesiące. Później proszę zrobić 4 miesiące prze­rwy, po czym znów przygotować i pić ten sok. Jeżeli będziecie Pań­stwo przeprowadzali taką kurację regularnie, możecie przestać się martwić o stan swoich naczyń krwionośnych.
        ----------

czy to jest to samo? myslisz ze to pomaga na prostate (dla Ojca)? jestes pewien, ze ta plesn jest bezpieczna?

pozdrawiam, arecibo
        • viiking Chcialbym wiedziec na serio 17.03.04, 19:19
          Czy zazycie takiej mikstury ogolna niechec do mojej osoby z powodu woni
          czosnku?
          • Gość: are zatem wiedz ze... IP: *.clubnet.pl 17.03.04, 21:12
            nie. Hans pisal o tym juz niedawno. z tym zapachem sie cos dzieje ze
            znika i nie ma tego problemu.

Hans, ponawiam pytania
      • Gość: Nowy Re: ReDo Nowego IP: *.acn.pl 17.03.04, 22:01
        Dzieki za odp. Bardziej chodzilo mi o to, czy mikstura jest wlasciwa, bo nadal
        koloru zielonego. No ale sprobujemy-jutro mija 9. dzien wazenia. Moze nie
        zmienie sie w Pana Hyde'a;) Pozdrawiam
        • Gość: asia Re: ReDo Nowego IP: *.milocin.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 08:54
          Moja mikstura jest również gotowa.Też ma zielonkawy kolor i strasznie czuć
          czosnkiem,tak,że pije się to z obrzydzeniem.Dlaczego Hansa była smaczna a moja
          nie?Może miód,dodałam gryczany,może 2 cytryny to za mało?Ale piję po 2 łyżeczki
          dziennie.Żadnych pozytywnych zmian na razie nie widzę,ale nie przestanę
          pić,tylko dlaczego to jest takie ohydne?Sam zapach już odrzuca.Co jest nie tak?
          • Gość: Lechu Re: Do Hansa IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 09:22
            I ja coś dodam na ten temat :
            Zrobiłem nalewkę z 10 dni temu - wg przepisu wyszło ok 1/2 litra cieczy o
            konsystencji syropu, kolor bardziej zielonkawy jak brunatny. Osączyłem
            porządnie wszystkie farfocle i pije od 10 dni po dwa łyki 2 razy dziennie -
            rano na czczo i weczorem przed kolacją. Mój zajzajer tez mocno zalatuje
            czosnkiem ale jest dość słodki (miód wielokwiatowy + 3 cyryny). Co do efektów
            to na razie nie zauważyłem żeby się cokolwiek poprawiało. Zużyłem już połowę
            mikstury i nie wiem co będzie dalej? Czy jak skończę tę porcje to szykowac
            następną czy też zrobić sobie przerwę.??
            • Gość: Hans Re: Do Wszystkich chetnych zazywania..... IP: *.telia.com 18.03.04, 10:53
              Panowie dzieki za ten odzew.
              Pieknie ze dbacie o swoje zdrowie,prosze sie nie martwic w zadnej postaci nie
              zaszkodzi.Zazywac dotad kiedy macie ochote,kiedy Wam przechodzi dac przerwe.
              ta receptura jest staro chinska,ma okolo 2000lat.Kazda inna odmiana ma takie
              same dzialanie.Wlasnie drogi krwionosne,u nas ktorzy nie lubia sie zaduzo
              ruszac,kiedy kochaja podrzucic pod ruszta i to dobrze,ta miksturka tajemna
              utrzymuje uklad krwionosny w pelnej czystosci.Moje wyniki sa takie jak u
              czlowieka 30 letniego a mam juz Bozia dala 61lat ukonczonych.Musze sie Wam
              pochwalic dzisiaj w nocy dostalem wnuczke.Jest cesarzowa dlugosci 52cm i wazy
              3.8kg. Mama i Pappa czuja sie swietnie.Oboje zaczynali rodzic razem ,no ale
              pozniej poszla na sale operacyjna.To juz czwarty wnuk.
              Tak myslalem odnosnie tego miodu,niektorzy z Was narzekaja na zapach.Mam
              podejrzenie ,ze ten miod uzyty do mikstury tajemnej,musialbyc
              sfalszowany.Robilem na roznych miodach i z Polski tez ,ale nie bylo az takiej
              roznicy.Uzylem kiedys sztuczny miod to musialem cholerstwo wylac.
              Czyli miod prawdziwy zawiera jakies skladniki ktore nadaja miksturze piekny
              kolor i traci zapach czosnku, wrecz pachnie apetycznie.
              Piszcie pozniej odpowiem pedze do szpitala,ale do zony tez lezy ,ale na co
              innego do dzieci nie puszczaja.Jest zakaz odwiedzin na BB .
              Wracajac do nalewki tajemnej,Panowie strasznie wazny jest okres tych 3 dni
              przerwy miedzy dokladaniem nastepnego skladnika.Musi zajsc reakcja.
              Pzdr.Hans
              • Gość: asia Re: Do Wszystkich chetnych zazywania..... IP: *.milocin.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 12:30
                Mój miód był jak najbardziej prawdziwy( z pasieki od znajomego).Może to
                czosnek.U nas są 2 rodzaje,wiosenny malutkie ząbki i drugi o dużych ząbkach.
                Ja wzięłam te duże.Skoro nam w Polsce wszystkim wychodzi zielonkawy i
                śmierdzi,to co jest przyczyną.Sama wypiję,ale odstraszyłam tym rodziców,na
                których w tym wypadku mi najbardziej zależało.
                • Gość: Hans Re: Do Wszystkich chetnych zazywania..... IP: *.telia.com 18.03.04, 14:57
                  Jeszcze raz;
                  19polksiezycow czosnku,zalac poltorej szklanki goracej przegotowanej swiezo wody
                  odczekac trzy dni ,wystapi zielonkawa zaprawa smierdzaca straszliwie.Zalewamy
                  pol szklanki miodu,mieszamy i zostawiamy na trzy dni,nastepnie dwie do 4rech
                  cytryn wycisnietcyh z miaszem wrzucamy i mieszamy odczekujemy trzy dni i po
                  trzech dniach wsuwamy do buzi.Musi byc dobre.
                  Pzdr.Hans
                  P.S moze woda jest z domieszka chloru i zabija bakterie dobre.Uzyc zwyklej
                  mineralnej.Unas woda jest czysta bez chloru .
                  • Gość: nowy Re: Do Wszystkich chetnych zazywania..... IP: *.acn.pl 18.03.04, 17:21
                    Przede wszystkim gratuluje wnuczki i pozdrawiam szczesliwych rodzicow :)
                    Moja mikstura tak strasznie nie smierdzi tzn. czuc ja czosnkiem (ja tam lubie
                    ten zapach), ale wyczuwam tez nutke miodu i cytryny:) Rzeczywiscie nie jest
                    gesta.
                    Szczerze mowiac, to myslalem bardziej o oczyszczeniu ukladu pokarmowego z
                    mozliwych zlogow (nie znaczy to,ze na sercu mi nie zalezy)-teoretycznie z
                    sercem powinno byc oki (mam 21lat). Ale moze rodzicom uwaze tej mikstury,
                    pewnie sie przyda male czyszczenie tetnic. Pozdrawiam wszystkich
                    • Gość: are Re: Do Wszystkich chetnych zazywania..... IP: *.clubnet.pl 18.03.04, 18:37
                      wiesz, jesli chodzi o ukl pokarmowy, to jest wiecej do czyszczenia niz jelito grube. moja lekarka rodzinna mowi, ze nawet w jelicie cienkim sa zlogi.
                      jest cos takiego jak szank-prakszalana: pije sie lekko slana wode i wykonuje odpowiedznie cwiczenia jogi, ktore na sile otwieraja wszystkie bramy w ukladzie pokarmowym i woda przechodzi na wylot. robi sie to tak dlugo, az bedzie wychodzic czysta. po tym wlasnie najlepiej robic glodowke a nie po lewatywie - tybetanczycy zdajsie wlasnie tego uzywaja.
                      ja tez lubie zapach czosnku i nie wiem, czemu inni maja jakies obiekcje? rozchorujcie sie bez czosnku i dopiero bedziecie "zasuwac" ;)
                      podobno zlogi w tetnicach robia sie juz od urodzenia, ale teog nei jestem jeszcze pewien, info wymaga potwierdzenia. mysle, ze lepiej sie oczyszczac za mlodu, bo to chroni przed wylysieniem i innymi powazniejszymi rzeczami.
                      • Gość: Hans Re: Do Wszystkich chetnych zazywania..... IP: *.telia.com 19.03.04, 11:01
                        Dzieki za zyczenia.
                        Wracajac do "miksturki tajemnej" znam tez jedna szwedke,ktora zaczela robic
                        takie zabawy z czosnkiem i miodem i cytrynami juz od 20 roku zycia.dzisiaj
                        Bozia dala jej grubo ponad 80wiosen i ta kobieta jest pelnosprawna fizycznie
                        umyslowo,lekarzy wogole nie odwiedza,po prostu nie potrzebuje. czyli jest jakas
                        ochrona organizmu przez utrzymywanie kwioobiegu w czystosci.Pzdr.Hans
                        • Gość: Lechu Re: Do Wszystkich chetnych zazywania..... IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.03.04, 14:26
                          Słuchajcie !!!
                          Ja skończyłem właśnie pierwszą miksturę. Wystarczyła mi na 2 tygodnie popijając po dobrym łyku 2 razy dziennie - rano na czczo i wieczorem przed kolacją.
                          Jeśli mam być szczery to nie zauważyłem istotnych zmian w moim samopoczuciu. Nadal coś mnie pobolewa w brzuchu, mam , jak miałem skoki ciśnienia i żeby ciupciać mi się chciało więcej to też nie powiem. Wyniki krwi miałem dobre wcześniej i obecnie po nalewce są praktycznie identyczne.
                          Nie wiem może za mało tego jak na mój organizm?? Co robić, czy sporządzać następną porcję, czy zrobić sobie przerwę, ale jak długą. Hans pisał że po pierwszej serii tak zadziałało na niego,że miał 2 lata przerwy.
                          Napiszcie wszyscy co zażywacie miksturę Hansa jak to u Was jest z tym samopoczuciem, zdrowotnością, popędem itp ????
                          Pozdrawiam
                          Trochę zawiedziony Lechu
                          • Gość: are Re: Do Wszystkich chetnych zazywania..... IP: *.clubnet.pl 20.03.04, 14:33
                            sprawdz ta metode:
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12345&w=8366222
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12345&w=10933115
                            ona Ci pomoze bez 2 zdan, ale jest powolna i na pozbycie sie zestarzalych
                            dolegliwosci trzeba czekac ze 2 miesiace a czasem nawet do 2 lat, ale za to
                            jest absolutnie nieszkodliwa i b. skuteczna.

to tez jest dobre:
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12345&w=11082711
                            ale musi zostac przeprowadzone do konca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka