Gość: gosia_czek IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.03.04, 12:32 czy ktoś miał robione to paskudztwo i może mi powiedzieć czy jest to do wytrzymania i ile trwa??? z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: avanti Re: bronchoskopia-brr... IP: *.peaknet.net 26.03.04, 14:15 Bronkoskopia trwa pare minut - Dostaniesz srodek uspokajajcy, my dajemy dozylnie Midazolam, potem wprowadza ci przez jame ustna sonde z fiberoptycznym wziernikiem. Koncowka wprowadzana do tchawicy nie jest grubsza niz cienki dlugopis. Lekarz obejrzy twoje drogi oddechowe po lewej i prawej stronie, jesli porzeba, uszczypnie mikroskopijna probke tkanki w celu biopsji i po ptokach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: bronchoskopia-brr... IP: *.slupiec.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 14:59 Miałam robioną bronchoskopię i dla mnie było coś okropnego.Myślałam że się uduszę.Wiem że nie pocieszę cię tym,ale czy to konieczność,czy może lekarz nie może sobie poradzić z twoim kaszlem.Tak było w moim przypatku. Odpowiedz Link Zgłoś