Gość: @@@@@ IP: 193.59.41.* 27.10.10, 10:24 Czy przerzedzenie wlosow na czubku glowy i na skroniach jest do wyeliminowania i w jaki sposob mozna to zrobic? Na co wskazuje pieczenie i swedzenie skory glowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_radoszewska Re: Wlosy 28.10.10, 21:32 Utrata włosów na czubku głowy i w okolicy skroniowej może świadczyć o łysieniu androgenowym, ale inaczej leczy się u kobiet , a inaczej u mężczyzn, a nie wiem kto zadał pytanie. Pieczenie i swędzenie może wskazywać na chorobę skóry głowy np łojotokowe zapalenie skóry, uczulenie np na środki do pielęgnacji włosów i in. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diana do pani doktor;) IP: *.kielce.vectranet.pl 29.10.10, 08:17 Pani doktor, prosze polecic jakies dobre specyfiki na lojotokowe zapalenie skory glowy( przebiegajace ze swiadem,pieczenie,przetluszczaniem sie wlosow i wypadaniem wlosow,zauwazylam ze czasem te objawy mijaja lub pojawiaja sie po uzyciu niektorych szamponow,jestem alergiczka wiec moze to jednak uczulenie?) juz nie wiem czego uzywac,bo nawet po szamponach dla dzieci lub do wrazliwej skory glowy tez mam ten problem;( uzywalam z czarnej rzepy,ziolowych ,o prostym skladzie,albo przeciwlupiezowych,metoda prob i bledow szukam idealnego szamponu. BARDZO PROSZE O POMOC;) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Wlosy IP: *.mobileonline.telia.com 01.11.12, 20:56 kazda moja alergia skorna zacyzna sie od swedzenia i pieczenie skory glowy. Odpowiedz Link Zgłoś