Dodaj do ulubionych

Zawroty Głowy

28.01.11, 00:36
Witam! Od kilku dni mam pewnien problem. Otoz mecza mnie nieprzyjemne zawroty glowy. Nie sa one mocne czasem kiedy wstane nasilaja sie. Do tego dochodza dragnia miesni (jak przy niedobrze magnezu) wiec bylem pewny ze to wlasnie niedobor tego pierwiaska.Od 2 dni jem potrawy i przekaski o duzej zawartosci magnezu, zazywam takze magnez w tabletkach lecz zawroty glowy nie ustepuja (drgania i skurcze miesni nieco ustapily) zawroty nasilaja sie zwlaszcza po wysilku typu silownia. Martwie sie czy to niedobor magnezu czy moze cos powazniejszego. Czy ktos w stanie niedoboru magnezu mial podobne obiawy przez utrzymujace sie przez kilka dni nawet po rozpoczeciu suplementacji?
Obserwuj wątek
    • troll.jebus Re: Zawroty Głowy 28.01.11, 10:22
      Ja na twoim miejscu zap..lał bym do lekarza!
      Miałem objawy podobne - silne zawroty głowy, czasem połączone z torsjami...
      Powody:
      1. arytmia i migotanie przedsionków,
      2. napadowy zawrót głowy [taka rymowana diagnoza:) ], tu tomokomputer nic nie wykrył...
      Ja jestem od ciebie sporo starszy [udało mi się prekroczyć 70-kę] i mam "słabszy" organizm.
      Sugeruję: jak w 1. zdaniu!!!
    • artur737 Re: Zawroty Głowy 28.01.11, 10:50
      Zabieg Epley'a polecam
    • izabelcia1979 Re: Zawroty Głowy 28.01.11, 14:15
      wydaje mi się że trzeba zasięgnąć porady lekarza bo chodzi tu o głowę a nie boli cię?może jesteś przemęczony
      • galix22 Re: Zawroty Głowy 28.01.11, 14:59
        O to chodzi ze nie jestem przemeczony. Sypiam 9 godzin.Problem w tym ze od jakiegos czasu przebywam za granica i tu wizyta u lekarza jest utrudniona (Sredni jezyk) licze jednak ze to od niedoborow magnezu jesli sie nie poprawi w ciagu 2-3 dni pomysle co dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka