Gość: takasobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 13:12 od jakiegos tygodnia co jakis czas lekko mnie zapiecze w nosie, dziwne to uczucie trudne do okreslenia ale mnie denerwuje, co to jest i jak sie go pozbyc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitalia Re: pieczenie w nosie 25.04.04, 14:29 Rzeczywiście dziwne może to być uczucie.Być może to alergia ,Sprób€j płukać solą fizjologiczną,albo zwykłą wodą,zawsze po powrocie do domu,żeby wypłukać to co tam siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takasobie Re: pieczenie w nosie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 14:42 a czy alergia idzie sie zarazic? Odpowiedz Link Zgłoś
zzztop Re: pieczenie w nosie 25.04.04, 14:45 nie idzie. najpierw sprawdź, czy nie jest Ci gorzej od cebuli. jeśli nie, rób sobie inhalacje z posiekanej cebuli, ale nie takie na odwal się, tylko porządnie się sztachnij. Kilka(naście) razy dziennie, kilka nouchów pod rząd. Ideałem byłaby za każdym razem nowa cebula Podkreślam, jeśli nie jesteś uczulona na cebulę Odpowiedz Link Zgłoś