IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 15:04
ale tak szczerze z reka na sercu, a z drugą na biblii, czy ty znasz choć
jednego galilejczyka wyleczonego z cukrzycy dżemem gęsi albo nutella z
foczego sadła?

...
teraz na powaznie. strasznie bulgotliwy i napastliwy jestes z tym linkiem do
leczenia cukrzycy. ja chce namacalnego dowodu. nawet nie dowodu, twojego
slowa honoru o tym ze widziales, dotykales, rozmawiales z uleczonym

5040
Obserwuj wątek
    • martini_very_bianco Re: hydrogen 27.04.04, 16:46
      stawiam na co najmniej 20 postow

16%VOL
      22%VAT
    • Gość: hydrogen Martini, może zaczniesz przyjmować zakłady? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 18:26
      Namacalnych dowodów szukaj w realu. Jesli ci zależy to bez problemu znajdziesz.
      Wystarczy skontaktować się z najbliższą arkadią.

Co do moich doświadczeń to niestety nie znam osobiście żadnej osoby która
      choruje bądź chorowała na cukrzycę. No ale to wiele nie zmienia. Cukrzyca
      jest "sztandarową" chorobą leczona za pomoca diety optymalnej. Jest cały szereg
      wypowiedzi lekarzy optymalnych na ten temat, są organizowane konferencje.
      Twierdzić, że to wszystko to zasłona dymna jest nierozsądne.

Ja osobiście i przez obserwacje rodziców poznałem dobroczynny wpływ DO na
      ludzki organizm, dzięki czemu wiem, że nie jest ona jakimś oszustwem. To
      pozwala mi ocenić wiarygodność relacji innych osób o wpływie DO na ich zdrowie.

Pozdro
      • Gość: siedem Re: Martini, może zaczniesz przyjmować zakłady? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 12:27
        > Namacalnych dowodów szukaj w realu. Jesli ci zależy to bez problemu
        znajdziesz.

ty stręczysz smalec zachwalajac jego cudotwórczą moc. ja jestem potrzebujacy
        bop chce z cudu skorzystac. myslę że możemy sie dogadać. dlatego zwracam się do
        źrodła. jedyni optymalni jakich znam hodują pomidory w dużej ilosci. na nic nie
        byli chorzy za to widać wyraźnie, że przynalezność do Koscioła Obrządku Smalec
        wkrótce przypłacą zdrowiem.

> jest "sztandarową" chorobą leczona za pomoca diety optymalnej.

no właśnie... chciałbym zatrzepotac tą flagą. wszędzie pełno jej szumu lecz
        nigdzie nie można się jej przyjrzeć z bliska.

Ja osobiście i przez obserwacje rodziców poznałem dobroczynny wpływ DO na
        > ludzki organizm,

odstawienie na bok diety śmieciowej [danonki+czipsy+parówka+cocacola+musztarda]
        daje rewelacyjne efekty ale nie mozna zakładać /obrazowo/ ze jesli konik polny
        skacze na 200 długosci swojego ciała to // cukrzyk wyleczy się z cukrzycy
        smalcem a człowiek zrobi szus na 400metrów

5040

pozdrowienia
        • Gość: hydrogen Re: Martini, może zaczniesz przyjmować zakłady? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 00:53
          Słuchaj siedem. Jeśli chcesz się wyleczyć z cukrzycy (?) za pomocą DO to
          powinieneś skontaktować się z lekarzem optymalnym, który ma jakieś
          doświadczenie w tym zakresie. Twoja nieudana próba (jeśli dobrze pamiętam z
          wcześniejszych postów) nie powinna cię zniechęcać. Pamiętaj, że nawet dr JK
          pisze, że w przypadku cukrzycy I ścisła kontrola lekarska może być niezbędna.
          Niektórzy lekarze optymalni (np dr K. Krupka) mówią nawet, że u niektórych
          chorych konieczny może być nawet pobyt w szpitalu.

Co do dowodów to cukrzyca jest co prawda epidemią XX i XXI wieku ale z drugiej
          strony to nie jest katar i szansa, że masz znajomego cukrzyka jest b mała a
          jeśli dołożyć warunek zastosowania przezeń diety optymalnej to otrzymujemy
          zbiór prawie pusty. Stąd dowodów trzeba na ogół szukać wśród nieznajomych
          (polecam kolejny raz wizytę w jakiejś arkadii) a najlepiej sprawdzić rzecz na
          sobie (ale pod kontrolą jak pisałem wyżej).

> odstawienie na bok diety śmieciowej
          [danonki+czipsy+parówka+cocacola+musztarda]
          >
          > daje rewelacyjne efekty

Oj chyba nie. Różnica w funkcjonowaniu organizmu przed DO i w trakcie DO jest
          zbyt duża. Pierwszy z brzegu przykład: słyszałeś aby ludzie na zwykłej diecie
          nie mieli zakwasów po nagłym intensywnym wysiłku? Na DO jest to rzecz
          najzupełniej normalna.

Pozdrawiam

PS Sorry za późną odpowiedź ale wątek mi jakoś umknął z pola widzenia.
          • Gość: siedem ok, tak jak myślałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 13:50
            w arkadii [strych hurtowni wędlin w gliwicach [coz za zbieg okolicznosci, no
            nie]] dostałem swistek papieru z przepisem na kanapki poczkowe ze smalcem i ze
            smalcem, za 50 pln.

5040

ps
            moze mam sie na ciebie powolac, lepiej mnie potraktują?
            • Gość: hydrogen Re: ok, tak jak myślałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 19:40
              > w arkadii [strych hurtowni wędlin w gliwicach [coz za zbieg okolicznosci, no
              > nie]] dostałem swistek papieru z przepisem na kanapki poczkowe ze smalcem i
              ze
              > smalcem, za 50 pln.
              >

No to chyba zrobili cię w konia bo już za około 27 PLN możesz nabyć "Żywienie
              optymalne" gdzie obszernie wyłożone jest jak walczyć z cukrzycą. Podkreślam
              jeszcze raz, że czasem może być konieczna ścisła współpraca z lekarzem.

Niestety na każdym kroku trzeba uważać bo świat pełen jest oszustów i
              naciągaczy. Ja staram się chodzić do lekarzy o których coś niecoś wiem, ale
              również zdażyło mi się odejść z kwitkiem (na 200 PLN). No ale na Śląsku jest
              sporo optymalnych i chyba można znaleźć jakąś poważniejszą arkadię z
              profesjonalnym lekarzem.

Pozdro

Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka