Gość: pep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 17:59 bez ciebie to juz nie te forum ,prosze krotko WROC, prosze o wpisy tych wszystich ktorym pomogl Doki. DOKI wroc. prosze o wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedrowiec2 Re: doki wroc 28.04.04, 18:03 Mi nie pomógł, bo nie prosiłam:), ale bardzo proszę Doki wróć na Forum. Mam nadzieję, że widzisz ile złego dzieje się w tej chwili, ile oszołomów bawi się w udzielanie pseudomedycznych porad. Twój rozważny głos zapewniał równowagę i studził zbyt rozgrzane (nie tylko gorączką) głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: doki wroc IP: *.ip-pluggen.com 28.04.04, 18:41 Ja rez nie zdazylam a chcialam. Odpowiedz Link Zgłoś
zzztop wroc, Doki, wroc, nawet ja o to prosze:) 28.04.04, 18:49 zarlam sie z Dokim, ale chcialabym, zeby wrocil... Piotr P. i Maszar pojawiaja sie z rzadka, a tylko do nich i Dokiego mam jakos zaufanie Odpowiedz Link Zgłoś
uve Re: wroc, Doki, wroc, nawet ja o to prosze:) 29.04.04, 07:59 Dla mnie nie pomagal ale bil po glowie. Ale jego obecnosc mi nie przeszkadza, ani ziebi ani grzeje. Niech robi jak chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: wroc, Doki, wroc, nawet ja o to prosze:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 08:03 uve, uszanuj innych,jest juz demokracja w ty kraju,a ty jszcze zyjesz latami osiemdziesiatymi. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: wroc, Doki, wroc, nawet ja o to prosze:) 29.04.04, 08:35 zzztop napisała: > zarlam sie z Dokim, ale chcialabym, zeby wrocil... Piotr P. i Maszar pojawiaja > sie z rzadka, a tylko do nich i Dokiego mam jakos zaufanie > > A może Doki uznał,że nie ma sensu odpowiadać na zapytania forumowych uczestników,ponieważ niektórzy dyskutanci stosowali metodę jak zzztop tzn."żarłam się z nim". Przez takie "żarcie się z Dokim" najwięcej stracili ludzie naprawdę oczekujący na fachową natychmiastową informację o danej jednostce chorobowej. Obawiam się i tego najbardziej sie boję ,żeby inni lekarze,którzy pojawiają się na forum nie poszli w jego ślady. "Szanuj eksperta swego, bo za chwilę możesz nie mieć żadnego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agresciara Re: wroc, Doki, wroc, nawet ja o to prosze:) IP: 213.39.77.* 29.04.04, 20:45 z troski zatem o chorych mogl sie nie wdawac w jalowe spory, tylko ekspertowac Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: doki wroc 29.04.04, 13:59 Gość portalu: pep napisał(a): > bez ciebie to juz nie te forum ,prosze krotko WROC, prosze o wpisy tych > wszystich ktorym pomogl Doki. DOKI wroc. prosze o wpisy. zawalona robota nie zagladalam na forum, a tu sie wyludnia... Doki, wroc. Odpowiedz Link Zgłoś
vega7 Re: doki wróć - jak bedziesz mógł 29.04.04, 14:35 Co Wy tak histeryzujecie? Doki wyraźnie napisał, ze ma nowe obowiązki i utrudniony dostęp do internetu. Myslę, że on bardzo dobrze czuł sie w roli forumowego dyżurnego lekarza i gdyby nie przeszkody techniczne nigdy by z tego "zajęcia" nie zrezygnował. Zresztą ma tu też swój interes. Jak mi kiedys napisał - w czasie zwykłej wizyty nie ma zbyt wiele miejsca aby pogadac z pacjentem, a tu duzo sie dowiaduje co mu widać nie jest obojętne. Poza tym sam tez "żarł się" jak piszecie, a nawet prowokował do zażartej dyskusji niejednokrotnie wypowiadajac się zbyt ostro w wielu watkach wyjawiając swe często bardzo kontrowersyjne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: doki wróć - jak bedziesz mógł IP: *.240.81.adsl.skynet.be 29.04.04, 17:34 Brawo, vega7! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vega7 Re: doki wróć - jak bedziesz mógł 30.04.04, 13:58 Nie wiem za co brawo (z wykrzyknikiem nawet), ale ten miły uśmiech to mam nadzieję że z czystej sympatii. Skoro zostałam Twoją sekretarką Doki (nieskuteczną zresztą jak widać ponizej) proszę przeczytaj post Ani - POMOCY!!! SZUKAM LEKARZA!!! Moze jestes w stanie jej coś madrego poradzić. Tylko nie pisz jej, że jak nie ma kasy to trudno - niech sobie spokojnie umiera :-(. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: doki wróć - jak bedziesz mógł IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 01.05.04, 02:45 ega7 napisała: > Nie wiem za co brawo Za celne odczytanie mojego postu (moze z wyjatkiem tego "histeryzowania"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: doki wroc IP: *.udn.pl 29.04.04, 16:18 Doki jak możesz wróć.Bardzo cię tu brakuje.Wróć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: doki wroc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 11:54 Jestem za.Doki wróc! brakuje tu madrych ludzi.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana-stazja Re: doki wroc IP: *.arcor-ip.net 01.05.04, 15:03 Decyzje Dokiego szanuje, dzieki za osobiste korzysci z twoich porad - sle wirtualny bukiet - zadnych innych korzysci nie przekazuje. Niedyskretne pytanie na koniec - czy twoje odejscie ma zwiazek z rozszerzeniem Unii. Niech ci sie wiedzie Doki. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Unia? 01.05.04, 15:16 O co Ci chodzi? Doki mieszka w unii od dluzszego czasu 16%VOL 22%VAT forum homeopatyczne o niehomeopatycznej liczbie watkow forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś