Dodaj do ulubionych

Zeby a wezły chłonne

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 07:18
witam
po prawej stronie u gory rosnie mi ósemka a ponadto mam tam chyab amrtwy zab
i kiedy mialem tam przetoke.zauwazylem ze powiekszyly mi sie wezly chlonne
tak za uchem.czy to z powodu zebow?? czy mam sie juz martwic o nie daj boze
co??troche bola jak sie dotyka
Obserwuj wątek
    • Gość: ilona Re: Zeby a wezły chłonne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 10:20
      mnie rowniez to ineresuje , wiec czekam na odpowiedz .
      pozdrawiam ilona
    • martini_very_bianco Re: Zeby a wezły chłonne 30.04.04, 12:19
      wezły chłonne sa powiekszone i bolesne podczas infekcji, czesto nawet przez
      dluzej. zreszta, czesto reaguja na cokolwiek, co dzieje sie z zebami. normalna
      reakcja organizmu, don't worry, nie umrzesz,

ale na wszelki wypadek mozesz zrobic jeszcze badania krwi, OB (podwyzszone przy
      stanie zapalnym) i limfocyty, (ale to podwyzszone swiadcza chyba o wirusie, nie
      o stanie zapalnym)
      • Gość: Marek Re: Zeby a wezły chłonne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 12:57
        dzieki....mnie juz sasiad nastraszyl ze to bialaczka ale na szczescie w to nie
        wierzylem.w koncu powiekszyly mi sie tylko po jednej stronie i to wlasnie po
        tej gdzie mam chory zab.wybiore sie do dentysty.jeszcze jedno pytanie: moge sie
        przez to gorzej ogolnie czuc??ja sadze ze tak w koncu to sie organizm broni i
        odbija sie na wszystkim...a wy jak sadzicie??
        • martini_very_bianco Re: Zeby a wezły chłonne 30.04.04, 13:00
          przychylilabym sie do tej tezy. to moze byc tez zwiazane z wyzynaniem sie tej
          osemki, mnie nie bylo najfajniej z tej okazji. To moze byc tez przesilenie
          wiosenne, wiele osob sie wtedy nieciekawie czuje

16%VOL
          22%VAT

forum homeopatia forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760
          • mroovechka Re: Zeby a wezły chłonne 30.04.04, 13:14
            Po wyrwniu dwoch osemek i siodemki (z tej samej strony) mam powiekszone wezly
            chlonne na szyi od 4 miesiecy. Na poczatku bolaly i mialam goraczeke teraz juz
            nie. Czuje sie jak zwykle tylko w golfie musze chodzic.
    • Gość: ja Re: Zeby a wezły chłonne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 21:02
      moze byc tak ze jest to utrudnione wyrzynanie osemki wtakim wypadku robi sie
      stan zapalny bo osemka nie moze przebic sie przez dziaslo i to moze byc
      wynikiem tych powiekszonych wezlow radze udac sie do stomatologa ktory natnie
      dziaslo i powinno przejsc!!!
      • moniorek1 Re: Zeby a wezły chłonne 30.04.04, 23:13
        Co wg.ciebie znaczy,ze zab jest chyba martwy? Jest martwy jak byl wyleczony
        kanalowo jesli jest zepsuty to nie wiem nad czym ty sie w ogole zastanawiasz.
        Druga sprawa ,ze przy wyzynaniu sie zebow czlowiek nie czuje sie szczegolnie,
        mozna wtedy goraczkowac i pewnie wezly chlonne tez sie moga powiekszyc.
        • Gość: iwonaz Re: Zeby a wezły chłonne IP: *.waw.pl 02.05.04, 17:58
          Zrób sobie pantomogram . Kosztuje ok 80 zlotych i z pewnoscia wykaze wszelkie
          zmiany zwiazane z zebami . Jesli nie to bedziesz szukac dalej .
          Pozdrawiam:)
        • kamaoka Re: Zeby a wezły chłonne 03.05.04, 13:01
          a mi po tym gdy raz zachorowalam na zapalenie wezlow chlonnych, t przy kazdej
          nawet najmniejszej okazji powiekszaja sie wezly chlonne, np: mam ponizej kosci
          policzkowych az do brody tendencje do tworzenia sie podskornych ropnych
          pryszcy, ktorych nijak nie mozna usunac, po prostu caly czas sa:p, i gdy np.
          podczas nauki zaczne gmerac przy tych pryszczach (nie kontrouje wtedy siebie:P)
          i je rozbabram to oczywiscie powieksza mi sie wezel chlonny z danej strony,
          albo gdy np. po wizycie u ortodonty bardzo boli mnie szczeka, do tego rani mnie
          aparacik to tez wtedy sie pwoeikszaja zeby chlonne, te pod szczeka, albo drobne
          przeziebienie wezly chlonne tez sie poweikszaja i nic nie moge z tym zrobic,
          zniknie np. zakazenie to one same tez znikaja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka