Gość: waldek IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.04, 23:12 czy szum w głowie może być od stresu? albo od ciśnienia moje 160-90 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ula__ Re: szum w głowie IP: *.chello.pl 10.05.04, 15:48 Może być i od ciśnienia , miażdżycy (niekoniecznie trzeba być staruszkiem żeby ją mieć) a może być i od zmian w kręgosłupie szyjnym - tak podobno jest w moim przypadku, pewnie i stres może się do tego przyczyniać , a co Tobie lekarz sugeruje? - z takim ciśnieniem trzeba już chyba przebadać się dokładniej - nikt nie powie co Ci jest na podstawie samego pomiaru ciśnienia. Przebadaj się dokładniej, byłeś u laryngologa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: szum w głowie IP: *.ip-pluggen.com 10.05.04, 21:06 Szum w uszach moze byc wynikiem uszkodzenia ucha wewnetrznego przy czestym sluchaniu glosnej muzyki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: szum w głowie IP: *.gdynia.mm.pl 11.05.04, 13:01 szum może być od stresu... ja miałem nerwice, zrobił mi się pisk w głowie mam go już 1.5 roku Odpowiedz Link Zgłoś