Dodaj do ulubionych

DERMATOLOG-WARSZAWA

IP: *.acn.pl 14.05.04, 10:01
Pilnie poszukuję dobrego/dobrej ale nie chodzi mi o trądzik, więc prosze mi
nie wymieniać dermatologów-kosmetologów bo oni mi chyba nie pomogą. Szukam
lekarza/lekarki z prawdziwego zdarzenia!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: DERMATOLOG-WARSZAWA IP: *.LinCom.waw.pl / *.devs.futuro.pl 14.05.04, 10:09
      doktor Andrzej Downar - Zapolski, Przychodnia przy ulicy Kartezjusza 2, WAt
    • Gość: gonia Re: DERMATOLOG-WARSZAWA IP: *.chello.pl 14.05.04, 10:41
      Doktor Noszczyk Maria dermatolog-kosmetolog wszystko znajdziesz na str
      www.melitus.pl
      • Gość: Jarek Re: DERMATOLOG-WARSZAWA IP: *.acn.pl 14.05.04, 15:06
        Ale powiedziałem ze właśnie nie chce kosmetologa bo uważam że oni ciągną tylko
        pieniądze żeby skorzystać z ich wspaniałego sprzętu na który wydają fortunę.
        Zreszta po co ja sie tłumaczę moja choroba nie ma nic wspólnego z tradzikami i
        tego typu sprawami więc jeszcze raz prosze o prawdziwego dermatologa!! Jeśłi
        oczywiście tacy jeszcze istnieją
        • Gość: ja Re: DERMATOLOG-WARSZAWA IP: *.LinCom.waw.pl / *.devs.futuro.pl 14.05.04, 18:21
          No to Ci podalam swietnego lekarza,ma drugi stopien specjalizacji, numer do tej
          przychodni 6838211. Pozdrawiam i zycze zdrowia.
        • Gość: gosia Re: DERMATOLOG-WARSZAWA IP: *.chello.pl 14.05.04, 19:56
          Sorka ale ja zwiedziłam już wielu dermatologów i Pani Noszczyk zdecydowanie nie
          jest naciągaczka ani nic z tych rzeczy!!!!!!!!!!!1111Ale rób jak chcesz.......
          • Gość: benette Re: DERMATOLOG-WARSZAWA IP: *.acn.pl 14.05.04, 20:58
            dwóch wspomnianych tu lekarzy nie znam może są dobrzy może są źli ale może ci
            się przyda jeszcze jedno nazwisko-Obałek. Ten doktor był już na tym forum
            wielokrotnie polecany więc i ja skorzystałam z jego usług i też jestem
            zadowolona! a telefon 620-27-33. Mam nadzieję że pomogłam.
    • justyna.wojcik Re: DERMATOLOG-WARSZAWA 16.06.04, 13:49
      Polecam Doc Ewę Maciejowską, przyjmuje w przychodni ALFA na ul. Nowy Świat róg
      Ordynackiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka