Gość: Jarek IP: *.acn.pl 14.05.04, 10:01 Pilnie poszukuję dobrego/dobrej ale nie chodzi mi o trądzik, więc prosze mi nie wymieniać dermatologów-kosmetologów bo oni mi chyba nie pomogą. Szukam lekarza/lekarki z prawdziwego zdarzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: DERMATOLOG-WARSZAWA IP: *.LinCom.waw.pl / *.devs.futuro.pl 14.05.04, 10:09 doktor Andrzej Downar - Zapolski, Przychodnia przy ulicy Kartezjusza 2, WAt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: DERMATOLOG-WARSZAWA IP: *.chello.pl 14.05.04, 10:41 Doktor Noszczyk Maria dermatolog-kosmetolog wszystko znajdziesz na str www.melitus.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: DERMATOLOG-WARSZAWA IP: *.acn.pl 14.05.04, 15:06 Ale powiedziałem ze właśnie nie chce kosmetologa bo uważam że oni ciągną tylko pieniądze żeby skorzystać z ich wspaniałego sprzętu na który wydają fortunę. Zreszta po co ja sie tłumaczę moja choroba nie ma nic wspólnego z tradzikami i tego typu sprawami więc jeszcze raz prosze o prawdziwego dermatologa!! Jeśłi oczywiście tacy jeszcze istnieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DERMATOLOG-WARSZAWA IP: *.LinCom.waw.pl / *.devs.futuro.pl 14.05.04, 18:21 No to Ci podalam swietnego lekarza,ma drugi stopien specjalizacji, numer do tej przychodni 6838211. Pozdrawiam i zycze zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: DERMATOLOG-WARSZAWA IP: *.chello.pl 14.05.04, 19:56 Sorka ale ja zwiedziłam już wielu dermatologów i Pani Noszczyk zdecydowanie nie jest naciągaczka ani nic z tych rzeczy!!!!!!!!!!!1111Ale rób jak chcesz....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benette Re: DERMATOLOG-WARSZAWA IP: *.acn.pl 14.05.04, 20:58 dwóch wspomnianych tu lekarzy nie znam może są dobrzy może są źli ale może ci się przyda jeszcze jedno nazwisko-Obałek. Ten doktor był już na tym forum wielokrotnie polecany więc i ja skorzystałam z jego usług i też jestem zadowolona! a telefon 620-27-33. Mam nadzieję że pomogłam. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.wojcik Re: DERMATOLOG-WARSZAWA 16.06.04, 13:49 Polecam Doc Ewę Maciejowską, przyjmuje w przychodni ALFA na ul. Nowy Świat róg Ordynackiej Odpowiedz Link Zgłoś