Gość: melka IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 14.05.04, 15:07 Witajcie, dzisiaj rano odkrylam,iz mam owsiki:(czy sa jakies leki bez recepty,zeby pozbyc sie tych robakow? z gory dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitalia Re: owsiki-help! 14.05.04, 15:40 napewno są idż do apteki i poprostu poproś ...o lek na owsiki,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: owsiki-help! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 15:53 Czy od robakow mozna kaszlec,dlawic sie?Mam pasa ktory mial takie objawy i weterynarz przepisal mu lek na robaki.Po lekarstwie tym przeszlo a ja bylam bardzo zdziwiona.Ciekawe czy u ludzi jest tak samo?Pytam bo maz moj kaszle i zastanawiam sie czy to nie ma nic wspolnego.Moze sie zarazil od psa bo robil wyniki,zdjecie pluc i ma dobre.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melka Re: owsiki-help! IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 14.05.04, 15:59 ja na pewno schudlam pare kilo i pobolewa mnie brzuch.A moze Twoj maz pali zbyt duzo papierosow?Stad ten kaszel?Czy ktos zna nazwy tych lekow,bedzie mi niezrecznie krzyczec w kolejce pelnej innych osob "prosze lek na owsiki"... Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: owsiki-help! 14.05.04, 16:02 Gość portalu: melka napisał(a): > ja na pewno schudlam pare kilo i pobolewa mnie brzuch.A moze Twoj maz pali zbyt > > duzo papierosow?Stad ten kaszel?Czy ktos zna nazwy tych lekow,bedzie mi > niezrecznie krzyczec w kolejce pelnej innych osob "prosze lek na owsiki"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melka Re: owsiki-help! IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 14.05.04, 16:14 chetnie bylam skorzystalam z Twojej porady,ale raczej nie wygladam na mloda matke,chociaz ma sie juz te 20 latek;)a moze poprosic o jakies lekarstwo dla psa? Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: owsiki-help! 14.05.04, 16:37 o jej, no to odczekaj aż nikogo nie będzie w aptece.Ewentualnie dla młodszego braciszka....Dla psów są inne lekarstwa,psy mają przeważnie inne robale,,,tasiemca albo robale tzw. obłe takia bardzo długie.A owsiki trochę są mniejsze,,,na szczęście...Nie wstydż się tylko kup..bo to nieprzyjemna sprawa i trzeba powtórzyć za jakiś czas to leczenie....... Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: owsiki-help! 14.05.04, 17:37 Poprostu napisz na kartce,że prosisz lekarstwo na określoną chorobę. Odpowiedz Link Zgłoś