bergman1 szacunek dla samego siebie!!i honor! 14.09.11, 08:15 po co mi przechodzona? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: szacunek dla samego siebie!!i honor! 18.09.11, 01:00 bergman1 napisał: > po co mi przechodzona? A po co ci nieprzechodzona? A ty jesteś przechodzony czy nieprzechodzony? S. Odpowiedz Link Zgłoś
conun-drum Re: szacunek dla samego siebie!!i honor! 18.09.11, 09:47 jak ktos traktuje kobiete jak towar - przechodzony albo nie - to nie ma tu mowy o szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: szacunek dla samego siebie!!i honor! 25.09.11, 01:14 conun-drum napisała: > jak ktos traktuje kobiete jak towar - przechodzony albo nie - to nie ma tu mowy > o szacunku. Dla takich kobieta to rzecz. I oni wolą nieużywane. To jest po prostu wstrętne. S. Odpowiedz Link Zgłoś
conun-drum Re: szacunek dla samego siebie!!i honor! 25.09.11, 07:31 snajper55 napisał: > conun-drum napisała: > > > jak ktos traktuje kobiete jak towar - przechodzony albo nie - to nie ma tu mowy > o szacunku. > > Dla takich kobieta to rzecz. I oni wolą nieużywane. To jest po prostu wstrętne. > > S. wstretne, w rzeczy samej. flaki mi sie przewracaja, jak sie spotykam z pogladami takich "dzentelmenow". uzywana czy nie, nie tknelabym takiego nawet kijem. gdybym miala do wyboru: taki albo zaden, przezylabym zycie w cnocie. i to bylby przypadek, kiedy dziewictwo moze byc powodem do dumy. lepiej je zachowac, niz zadawac sie z byle kim. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: szacunek dla samego siebie!!i honor! 26.09.11, 22:44 conun-drum napisała: > snajper55 napisał: > > > conun-drum napisała: > > > > > jak ktos traktuje kobiete jak towar - przechodzony albo nie - to ni > e ma tu mowy > > o szacunku. > > > > Dla takich kobieta to rzecz. I oni wolą nieużywane. To jest po prostu ws > trętne. > > > > S. > wstretne, w rzeczy samej. flaki mi sie przewracaja, jak sie spotykam z pogladam > i takich "dzentelmenow". uzywana czy nie, nie tknelabym takiego nawet kijem. gd > ybym miala do wyboru: taki albo zaden, przezylabym zycie w cnocie. i to bylby p > rzypadek, kiedy dziewictwo moze byc powodem do dumy. lepiej je zachowac, niz za > dawac sie z byle kim. Nawet gdyby był nieużywany. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
marekkolber Dziewictwo: powód do dumy 14.09.11, 08:33 Kobieta która nie jest dziewicą a idzie do ślubu w białej sukni jest zaprzeczeniem swojego człowieczeństwa.moralności i poczucia godności i wstydu,jest fałszywym obrazem ....www.viviflaminis-deogracias.pl.tl/2011.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ax222 Re: Dziewictwo: powód do dumy 14.09.11, 12:36 > Kobieta która nie jest dziewicą a idzie do ślubu w białej sukni jest zaprzeczeniem swojego człowieczeństwa. Zupełnie jakbym czytał Rosenberga czy niejakiego Adolfa H. Z małą zmianą: tu chodzi o błonę dziewiczą, a nie o rasę... moralności i poczucia godności i wstydu, Czy to nie wasze katechizmy prawią o niezbywalnej ludzkiej godności od poczęcia? Więc jakim cudem kręcąc d. można się jej pozbyć w myśl katolickiej nauki społecznej? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Dziewictwo: powód do dumy 18.09.11, 01:01 ax222 napisał: > Czy to nie wasze katechizmy prawią o niezbywalnej ludzkiej godności od poczęcia > ? Więc jakim cudem kręcąc d. można się jej pozbyć w myśl katolickiej nauki społ > ecznej? Ależ to proste. To nie jest katolicka nauka tylko katolski fanatyzm. S. Odpowiedz Link Zgłoś
marekkolber Dziewictwo: powód do dumy 14.09.11, 08:39 Moja droga, ukochana Córko, gdy Moje dzieci odczuwają rozpacz, obawę lub samotność powiedz im, że muszą zwrócić się do Mnie. Nigdy wcześniej tak wiele Moich dzieci na całym świecie nie odczuwało pustki w swoim życiu. Bez kierunku, są coraz bardziej zdezorientowane, karmione dietą nonsensów. Media karmią je codziennie historiami pokazującymi zło obecne w świecie, z tak wieloma krajami pogrążonymi w chaosie. Wtedy jest brak duchowego pokarmu, a w jego miejsce – dieta kłamstw, kiedy mówi się wam o cudach światowych ambicji. Wszystkie z nich, gdybyście mieli je osiągnąć, rozczarowują. Dążąc do takich celów, będziecie chcieli dotrzeć wysoko, i ponownie będziecie rozczarowani. Zapamiętajcie dzieci, Ja Jestem waszym pokarmem. Tylko przeze Mnie odnajdziecie prawdziwy pokój, zadowolenie i czystą miłość w waszych sercach. Uzyskanie tego rodzaju pokoju nie jest możliwe nigdzie indziej. Zwróćcie się do Mnie teraz, każdy z was, cierpiących smutek w waszych sercach. Pozwólcie Mi objąć was i pocieszyć. Wy, Moje dzieci, jesteście Moimi zagubionymi, ale drogimi duszami. Wielu z was odeszło daleko i nie zna drogi powrotnej do Mego stada. Niektórzy z was wybrali inne stado – nie Moje. Słuchajcie Mojego wezwania, a kiedy usłyszycie Mój głos w waszych duszach, poznacie Prawdę. Ja Jestem waszą drogą do Mojego Przedwiecznego Ojca. Pamiętajcie, że wielu z was, dających różne imiona Bogu Wszechmogącemu Ojcu, być może nadal czci tego samego Boga – Istnieje tylko jeden Bóg. Teraz nadszedł czas, kiedy jego Chwała ujawniona zostanie światu. Bez względu na waszą interpretację, Bóg Ojciec jest Miłością. Jego Miłosierdzie obejmuje wszystko. Przyjdźcie, zwróćcie się do Niego teraz, gdziekolwiek jesteście na świecie. On czeka na wasze wołanie. Wasz ukochany Zbawiciel Jezus Chrystus Odpowiedz Link Zgłoś
kashmirix Re: Dziewictwo: powód do dumy 06.11.11, 02:26 Nie istniejesz, "zbawicielu", jesteś fikcją promowaną przez mafię. Dzieci, unikajcie tych, co "Chrytusa" mają na ustach. - Odpowiedz Link Zgłoś
bun01 W młodym wieku tylko seks z księdzem! 14.09.11, 08:50 Inny jest grzechem ciężkim (przecież żaden ksiądz nie został ukarany za pedofilię więc Pambuk na pewno patrzy na takie przejawy seksualności i się cieszy i miłuje swoje owieczki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gemciu83 Powód do wstydu? - Bez żartów to powód do dumy ! 14.09.11, 08:59 Nie chciałbym by ktoś musiał iść do łóżka z panienką baa przyszłą żoną, którą miało może pół miasta, więc dziewczyny, kobiety lepiej być dziewicą i iść z facetem do łóżka po ślubie lub z tym, z którym wiecie, że na 100% już będziecie. W innym wypadku bez obrazy ale dawanie każdemu ot tak jest po prostu prostytucją i ja osobiście nie chciałbym by faceci myślący musieli korzystać z usług tak wyeksploatowanych kobiet. Troszkę szacunku do samych siebie kobiety ! To, ze gó...ary dają na lewo i prawo nie oznacza, że każda kobieta taka musi być ! Po to ktoś obdarzył gatunek ludzki rozumem by z niego korzystać. Te co korzystają dziurą to zwykłe prostytutki. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Powód do wstydu? - Bez żartów to powód do dum 14.09.11, 10:22 gemciu83 napisał(a): > Po to ktoś obdarzył gatunek ludzki rozumem by z niego korzystać. Te co korzysta > ją dziurą to zwykłe prostytutki. A jak się nazywają faceci, co przed ślubem korzystają ze swego ogonka? Prostytuci? A może im wolno? S. Odpowiedz Link Zgłoś
amandina Re: Powód do wstydu? - Bez żartów to powód do dum 14.09.11, 16:14 Przeczytałam nieco z tej dyskusji i aż włos mi się zjeżył. Snajper jesteś bodajże jedną z trzech w miarę normalnych osób na tym forum. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Powód do wstydu? - Bez żartów to powód do dum 14.09.11, 16:32 amandina napisała: > Przeczytałam nieco z tej dyskusji i aż włos mi się zjeżył. Snajper jesteś bodaj > że jedną z trzech w miarę normalnych osób na tym forum. > Pozdrawiam serdecznie Niech Ci się włos nie jeży. Taki temat budzi wszelkich frustratów. Stąd te proporcje. Też pozdrawiam. :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Powód do wstydu? - Bez żartów to powód do dum 14.09.11, 11:30 gemciu83 napisał(a): > Nie chciałbym by ktoś musiał iść do łóżka z panienką baa przyszłą żoną, którą m > iało może pół miasta A może pół globu? Jak łatwo ludzie popadają w absurdy kiedy chcą udowodnić jakąś tezę. To, że dla ciebie wartość człowieka ocenia się po stanie błony dziewiczej nie oznacza, że inni też kierują się tak ekscentrycznymi kryteriami :D >, więc dziewczyny, kobiety lepiej być dziewicą i iść z face > tem do łóżka po ślubie lub z tym, z którym wiecie, że na 100% już będziecie. Lepiej być mądrym i bogatym niż głupim i biednym. Ale co do dziewictwa to są RÓŻNE opinie. > W innym wypadku bez obrazy ale dawanie każdemu ot tak jest po prostu prostytucj > ą A kto ci takich rzeczy nakładł do głowy? Nie masz pojęcia czym jest prostytucja. I zdefiniuj - "dawanie każdemu", bo skoro nie wiesz czym jest prostytucja to i innych określeń możesz używać... hmm... nietypowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
thrilled_claire Re: Powód do wstydu? - Bez żartów to powód do dum 14.09.11, 15:05 Pochlebiamy sobie, co? Naprawdę sądzisz, że kobieta idzie do lóżka z mężczyzną wylącznie po to żeby jemu sprawdzić przyjemność? Gratuluję dobrego samopoczucia i wspólczuję mocno hipotetycznej przyszlej partnerce. A niechby i spala z calym miastem skoro tak jej sie podobalo! To jej cialo i nikomu nic do dysponowania nim. Odpowiedz Link Zgłoś
anab8 Re: Powód do wstydu? - Bez żartów to powód do dum 15.09.11, 16:40 Nie no, czytam i nie wierze czy naprawdę jeszcze istnieją ludzie którzy na serio wierzą, że seks tylko po ślubie, a kobiety uprawiające seks nie w małżeństwie to prostytutki OMG A w ogóle co to was obchodzi kto kiedy uprawia seks - lubisz dopiero po ślubie ok Twoja sprawa. Inna jest rzeczą,że osoba która nie uprawia w związku seksu przez kilka lat zasłaniając się "że po ślubie" w mojej ocenie 100 % ma jakieś zaburzenia seksualności, i już po ślubie okaże się, że to oziębła, zahamowana kobieta lub facet. Ale jesli ktoś godzi się na takie ryzyko to jego sprawa i mnie nic do tego. Podobnie jak tej osobie nic do tego kiedy ja straciłam dziewictwo i ilu miałam partnerów. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Re: Powód do wstydu? - Bez żartów to powód do dum 16.09.11, 14:03 ści, i już po ślubie okaże się, że to oziębła, zahamowana kobieta lub facet. > Ale jesli ktoś godzi się na takie ryzyko to jego sprawa i mnie nic do tego. > Podobnie jak tej osobie nic do tego kiedy ja straciłam dziewictwo i ilu miałam > partnerów. Dziwna postawa :) Nawet jak składałeś CV na byle jakie stanowisko pracy ,to cie nie o takie rzeczy wypytano. A ślub,jest kosztowny i można go brać jeden raz (prawie zawsze jeden raz). Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Powód do wstydu? - Bez żartów to powód do dum 17.09.11, 01:40 mariuszdd napisał: > ści, i już po ślubie okaże się, że to oziębła, zahamowana kobieta lub facet. > > Ale jesli ktoś godzi się na takie ryzyko to jego sprawa i mnie nic do teg > o. > > Podobnie jak tej osobie nic do tego kiedy ja straciłam dziewictwo i ilu m > iałam > > partnerów. > > Dziwna postawa :) > Nawet jak składałeś CV na byle jakie stanowisko pracy ,to cie nie o takie rze > czy wypytano. Dziwna??? A co konkretnie w niej Cię dziwi? Pewnie to, że nie chce innym narzucać swoich poglądów? > A ślub,jest kosztowny i można go brać jeden raz (prawie zawsze jeden raz). Ślub? Wiele razy można go brać. Oczywiście po wcześniejszym rozwodzie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Re: Powód do wstydu? - Bez żartów to powód do dum 17.09.11, 08:18 Ślub? Wiele razy można go brać. Oczywiście po wcześniejszym rozwodzie cywilny jedynie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Powód do wstydu? - Bez żartów to powód do dum 17.09.11, 09:50 mariuszdd napisał: > Ślub? Wiele razy można go brać. Oczywiście po wcześniejszym rozwodzie > > cywilny jedynie ;) Ślub to ślub. Przed urzędnikiem, księdzem, rabinem czy szamanem. Lub kapitanem na statku. Każdy tak samo dobry. S. Odpowiedz Link Zgłoś
codein Tylko ksiądz proboszcz... 14.09.11, 09:06 ...może z nieletnimi. I to płci obojga. Z Watykańskim błogosławieństwem, jeśli inicjowany przekroczył aż 12 lat. (Choć dla niektórych kleszczy to już pewnie zbyt zaawansowana w wieku młódź). Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowy Re: Tylko ksiądz proboszcz... 14.09.11, 10:55 codein, ty masz jakieś skrzywienie, trzzeba się leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
bun01 Re: Tylko ksiądz proboszcz... 14.09.11, 11:34 Księża je mają, te skrzywienia. Ale pod sutanną niewidać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
amandina Dziewictwo: powód do wstydu 14.09.11, 16:24 Jestem przerażona absolutnym brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem- prezentowanym przez większość osób odpisujących na ten artykuł... Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: hej 16.09.11, 11:21 mariuszdd napisał: > Moim zdaniem ,nerwicy można dostać na słowo ciąża ,czy ją zapłodniłem ,czy nie > ? > 5 minut jakiejś tam zabawy a potem co miesiąc kasa leci :( Cóż - takie przemyślenia można spuentować znanym dowcipem: "Czym się różni seks małżeński od płatnego? Ano tym, że płatny wychodzi o wiele taniej." > A ileż to kurew można byłoby za ta kasę przelecieć ! > Czyli wniosek jeden ,lepiej szukać kobiety na żonę ,a nie na seks. Ten wniosek jest boleśnie prawdziwy dla osób, które miałyby ogromny problem ze znalezieniem kobiety na seks (za darmo!). Muszą płacić - ale - patrz przytoczony dowcip :D Ja niektórym współczuję, między innymi za ich wiedzę na temat antykoncepcji - patrz pierwsze zdanie swojego postu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mkruzo Dziewictwo: powód do wstydu 16.09.11, 13:15 Po pierwsze to niech każdy żyje tak, jak ma ochotę! Jest to każdego indywidualna sprawa i inni niech nie wtrącają , w szczególności, do życia seksualnego jakie ktoś prowadzi (oczywiście gdyby moja partnerka w wieku np. 20 lat miała 100 partnerów seksualnych no to nie uznałbym tego za normę)! A po drugie to w dzisiejszych czasach dziewictwo straciło znaczenie jakie miało na 100 i dalej lat temu a mianowicie, dziewictwo kobiety w dniu ślubu było gwarancją, że żona nie jest w ciąży i mąż będzie wychowywał przynajmniej jedno swoje dziecko ( później i tak mogło dziać się rożnie), ponadto, zamierzchłe czasy cechowały się totalna hipokryzją i ciężarna żona w dniu ślubu to było coś nie do pomyślenia! Nie rozumiem tego przywiązania do dziewictwa kobiet w dzisiejszych czasach, bo to przecież nie ma żadnego znaczenia. Podejście w taki sposób sprawia, że wychowuje się później osoby(głównie mężczyzn, ale kobiety wbrew obiegowym opiniom też zwracają na to uwagę), które zamiast zająć się życiem tu i teraz, wracają do przeszłości (seksualnej) partnerów i nie mogą sobie z tym poradzić i pomimo, że dobrze jest im razem codziennie, to ten sztuczny ,moim zdaniem, problem doprowadza do rozpadów związków. Myślę, (biorąc pod uwagę to, że każdy inaczej się rozwija w temacie seksu i ma inny poziom hormonów, które głownie odpowiadają za to, że mamy większe lub mniejsze parcie na seks) że 25-letnia kobieta dziewica lub facet prawiczek to jest coś dziwnego i na pewno zaleciłbym wizytę u endokrynologa. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Re: Dziewictwo: powód do wstydu 16.09.11, 13:56 A 50 byłych ? uznałbyś za normę :) ? Myslę ze lepiej brać kurwę na godziny ,niz mieć kurwę na cały dzień w dzień ;) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Dziewictwo: powód do wstydu 17.09.11, 10:02 mariuszdd napisał: > A 50 byłych ? uznałbyś za normę :) ? A co ty wiesz o normie? > Myslę ze lepiej brać kurwę na godziny ,niz mieć kurwę na cały dzień w dzień ;) Nie używaj słów, których znaczenia nie znasz. Kurwa bierze za seks pieniądze. S. Odpowiedz Link Zgłoś
conun-drum Re: Dziewictwo: powód do wstydu 17.09.11, 12:02 mariuszdd napisał: > A 50 byłych ? uznałbyś za normę :) ? > Myslę ze lepiej brać kurwę na godziny ,niz mieć kurwę na cały dzień w dzień > ;) a ja mysle, ze lepiej miec partnerke, ktora lubi seks i ktora cieszy mozliwosc przeżywania bliskosci z partnerem w taki sposob, niz zimna rybe. i jeszcze mysle, ze porzadny facet woli nie byc pierwszym doswiadczeniem w zyciu kobiety i miec te swiadomosc i cieszyc sie z tego, ze wybrala wlasnie jego. porownan boja sie gnojki i frustraci. traktujac kobiete jak towar: wiecej wart, jak z plomba. a tak naprawde z tylu glowy czaja sie kompleksy: byli inni, moze byli lepsi. jak wypadam na ich tle? zalosni sa tacy kolesie. nalezy ich obchodzic duzym lukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
amandina Re: Dziewictwo: powód do wstydu 16.09.11, 14:37 Myślę podobnie ale ja bym taką osobę wysłała raczej do psychologa czy seksuologa, bo przyczyny zaburzeń/zahamowań seksualnych bardziej leżą w psychice niż poziomie hormonów.:) Poza tym jeśli komuś z tym dobrze to w porządku... pod warunkiem, że nie wmawia innym, że taki stan jest normą a cała reszta to prostytutki, szmaty i banda łajdaków. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aleatoria A ja wcale nie krwawiłam 16.09.11, 13:54 I było mi z tego powodu strasznie głupio. :/ Facet chyba wcale nie uwierzył, że to był mój pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
motto_5 Natura dała... 16.09.11, 14:09 Jagna w "Chłopach" straciła cnotę przechodząc przez płot :) wiele dziewczyn traci ją na ćwiczeniach WF nawet o tym nie wiedząc... Prosto jest to opisane na tym blogu jak się do tego pierwszego razu zabrać: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
porazostatni Dziewictwo: powód do wstydu 17.09.11, 00:35 Po przeczytaniu komentarzy stwierdzam jedno: większość przeczytała tylko tytuł i od razu się zapieniła. Zimno mi się robi, jak czytam, że kobieta może być : dziewicą albo spało z nią pół miasta. Pomiędzy tymi dwoma skrajnościami pustynia :D Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Dziewictwo: powód do wstydu 17.09.11, 00:45 porazostatni napisała: > Po przeczytaniu komentarzy stwierdzam jedno: większość przeczytała tylko tytuł > i od razu się zapieniła. Zimno mi się robi, jak czytam, że kobieta może być : d > ziewicą albo spało z nią pół miasta. Pomiędzy tymi dwoma skrajnościami pustynia > :D Witaj w krainie monochromatycznych :D Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Dziewictwo: powód do wstydu 17.09.11, 01:42 unhappy napisał: > porazostatni napisała: > > > Po przeczytaniu komentarzy stwierdzam jedno: większość przeczytała tylko > tytuł > > i od razu się zapieniła. Zimno mi się robi, jak czytam, że kobieta może b > yć : d > > ziewicą albo spało z nią pół miasta. Pomiędzy tymi dwoma skrajnościami pu > stynia > > :D > > Witaj w krainie monochromatycznych :D W której często nie można niektórych przekonać, że czarne jest czarne, a białe - białe. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Dziewictwo: powód do wstydu 17.09.11, 01:42 porazostatni napisała: > Po przeczytaniu komentarzy stwierdzam jedno: większość przeczytała tylko tytuł > i od razu się zapieniła. Zimno mi się robi, jak czytam, że kobieta może być : d > ziewicą albo spało z nią pół miasta. Pomiędzy tymi dwoma skrajnościami pustynia > :D A co z tą, która spała z całym miastem? ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
tees1 żenujący, szmatławy i szkodliwy tytuł artykułu 17.09.11, 01:48 Seks jest sprawa intymna, a nie publiczna. Dlatego mowienie o wstydzie jest tu bezprzedmiotowe, bo nikomu nic do tego. A twierdzenie w dodatku, ze dziewictwo to wstyd jest stawianiem rzeczy na glowie, jest mowieniem ze dobro jest zlem, jest po prostu szkodzeniem ludziom. Dziewictwo oznacza tylko, ze czlowiek nie spotkal jeszcze swej drugiej polowy, wiec gdzie tu miejsce na wstyd??? Ale taki tytul naklania jednoczesnie do przypadkowego seksu ("bo wstyd"), z ktorego tylko klopoty i nieszczescie (tu przyklad www.youtube.com/watch?v=5bFxfm8_Jhs ; )) Artykul niby sie ratuje ostatnim akapitem, gdzie podaje ze seks jest dla doroslych ktorzy sa gotowi miec dzieci, ale kto to doczyta do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
amandina Re: żenujący, szmatławy i szkodliwy tytuł artykuł 27.09.11, 14:37 Ja uważam, ze ten tytuł jest bardzo dobry, bo ilustruje pewne, szkodliwe zjawisko, które przerobiłam na własnej skórze. Jako nastolatka bardzo wstydziłam się swojego dziewictwa. W konsekwencji pierwszy raz przeżyłam z poznanym na imprezie, podpitym 25latkiem, na tylnym siedzeniu jego samochodu. Oczywiście nie przyznałam się, że to pierwszy raz i było to dla mnie bardzo nieprzyjemne doświadczenie. To chore, gdy 16latka myśli, że musi uprawiać seks, by być fajną... a niestety wśród nastolatek częsty jest taki tok myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
conun-drum Dziewictwo: powód do wstydu 17.09.11, 07:59 jednym slowem: dziewictwo = dobro, wstyd = zlo. z pierwszym razem trzeba czekac na swoja jedna, jedyna polowke. wszystko sie we mnie burzy, kiedy dziewczyne, ktora chcialaby po prostu nauczyc sie seksu i miec z tego przyjemnosc, wyzywa sie od dziwek. gdyby tak niektorzy umieli otworzyc swoje ciasne, zindoktrynowane przeze ideologie kat. mozdzki. gdyby dotarlo, ze seks jest sprawa moralnie obojetna. niemoralny staje sie dopiero, kiedy uzywa sie go do krzywdzenia innych. i kiedy sie za niego pietnuje. ech, czego ja wymagam od obskuranckich rozumkow. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Dziewictwo: powód do wstydu 17.09.11, 09:59 conun-drum napisała: > jednym slowem: dziewictwo = dobro, wstyd = zlo. z pierwszym razem trzeba czekac > na swoja jedna, jedyna polowke. > wszystko sie we mnie burzy, kiedy dziewczyne, ktora chcialaby po prostu nauczyc > sie seksu i miec z tego przyjemnosc, wyzywa sie od dziwek. > gdyby tak niektorzy umieli otworzyc swoje ciasne, zindoktrynowane przeze ideolo > gie kat. mozdzki. gdyby dotarlo, ze seks jest sprawa moralnie obojetna. niemora > lny staje sie dopiero, kiedy uzywa sie go do krzywdzenia innych. i kiedy sie za > niego pietnuje. > ech, czego ja wymagam od obskuranckich rozumkow. Frustraci seksualni tak reagują. To w końcu biedni ludzie i należy im współczuć. Nauczeni, że seks to zło. S. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny.kan.gur Dziewictwo: powód do wstydu 17.09.11, 09:28 Nietety Wyborcza z uporem maniaka promuje dziwkarstwo, pijaństwo i pedalstwo a opinie krytyczne wobec takiego stylu życia cenzuruje z konsekwencją godną złotych czasów komuny. Mój pierwszy post rozpoczynający dyskusję był o tym że tezy postawione przez autorkę są tezami dziwki. Podtrzymuję to co napisałem i mam nadzieję że cenzor zanim trugi raz mój wpis wytnie to zastanowi się czy byłby zadowolony gdyby jego córka po przeczytaniu tego matreiału rodem z burdelu puszczała się na prawo i lewo tak jak to chwali autorka. Odpowiedz Link Zgłoś
amandina Re: Dziewictwo: powód do wstydu 18.09.11, 16:48 Po pierwsze autorka artykułu nigdzie nie zachwala puszczania się na ,,lewo i prawo'', więc nie wypisuj pan bzdur! Po drugie jeśli już mamy wchodzić w skrajności, to z dwojga złego wolałabym mieć córkę ,,puszczającą się na lewo i prawo'' ale szczęśliwą, niż znerwicowaną, chorą z nienawiści dewotkę plującą jadem na wszystkie strony. Dla jasności dodam, że nie jestem osobą antyreligijną. Szanuję ludzi wierzących, którzy z racji swej wiary starają się po prostu dobrze postępować i być dobrze nastawieni do innych. Nie znoszę tylko bigotów uważających się za kogoś lepszego i obrażających każdego o odmiennym światopoglądzie. Co zabawne, tacy ludzie nie są świadomi, że według religii popełniają grzech pychy. Zapominają też o pewnym, mądrym zdaniu- ,, Nie sądźcie abyście nie byli sądzeni.'' Odpowiedz Link Zgłoś
conun-drum Dziewictwo: powód do wstydu 17.09.11, 10:03 no tak. albo dziewczyna zachowuje blone dla tego jedynego, albo jest dziwka puszczajaca sie na prawo i lewo. tertium non datur. jakim trzeba byc frustratem i dewiantem, zeby tak myslec! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Dziewictwo: powód do wstydu 17.09.11, 12:15 conun-drum napisała: > no tak. albo dziewczyna zachowuje blone dla tego jedynego, albo jest dziwka pus > zczajaca sie na prawo i lewo. tertium non datur. > jakim trzeba byc frustratem i dewiantem, zeby tak myslec! Niestety, ale religijne wychowanie tworzy właśnie takich dewiantów i frustratów. Nic w tym zresztą dziwnego i należy takim współczuć. S. Odpowiedz Link Zgłoś
tees1 chyba jest odwrotnie 18.09.11, 00:27 snajper55 napisał: > conun-drum napisała: > > jakim trzeba byc frustratem i dewiantem, zeby tak myslec! > Niestety, ale religijne wychowanie tworzy właśnie takich dewiantów i frustratów Obrzucacie obelgami ludzi. Najpewniej jestescie frustratami. Kto wie, czym jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: chyba jest odwrotnie 18.09.11, 00:53 tees1 napisał: > Obrzucacie obelgami ludzi. Najpewniej jestescie frustratami. Kto wie, czym jesz > cze Poczytaj sobie elukubracje osobników z których wynika, że jak nie dziewica to k*rwa. Albo napisane wprost albo ogródkami. To JEST chore. Choć ja takich ludzi po prostu omijam, to nie raz, nie dwa ktoś im powie prosto w twarz kim się stali. A nie stali się niczym dobrym. Odpowiedz Link Zgłoś
conun-drum Re: chyba jest odwrotnie 18.09.11, 09:45 unhappy napisał: > tees1 napisał: > > > Obrzucacie obelgami ludzi. Najpewniej jestescie frustratami. Kto wie, czym jeszcze > > Poczytaj sobie elukubracje osobników z których wynika, że jak nie dziewica to k*rwa. Albo napisane > wprost albo ogródkami. To JEST chore. Choć ja takich ludzi po prostu omijam, to nie raz, nie dwa ktoś im > powie prosto w twarz kim się stali. A nie stali się niczym dobrym. > > to jest typowa postawa P.T. adwersarzy, pelnych milosci blizniego - inaczej. innych (w tym przypadku przewaznie inne) wyzywac od dziwek, k*rew, puszczalskich - to jest dobre. uzywac slow, ktorych w pelnej formie nie mozna umiescic na forum ze wzgledu na ich wulgarnosc - jak najbardziej. ich pan boziulka na pewno ich za to pochwala. dla scislosci: ja nikogo nie obrzucam obelgami. mowie tylko, ze jesli ktos dzieli kobiety na porzadne (czytaj z plomba) i dziwki - to jest frustratem i/albo dewiantem. cos musi byc z nim nie w porzadku. to jest fakt, nie obelga. a, przepraszam. moga byc porzadne i bez plomby. pod warunkiem, ze wziely slub przed panem ksiedzem, a potem czym predzej (ale nie wczesniej niz po 9 miesiacach) urodzily dziecko. a potem nastepne. i nastepne... ;> Odpowiedz Link Zgłoś
amandina Re: Dziewictwo: powód do wstydu 18.09.11, 16:57 Z tym się akurat nie zgodzę. Jest spora różnica miedzy religijnością a dewocją. Co ciekawe to drugie nierzadko występuje w zaburzeniach i chorobach psychicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
amandina Re: Dziewictwo: powód do wstydu 18.09.11, 17:02 snajper55 napisał: > conun-drum napisała: > > > no tak. albo dziewczyna zachowuje blone dla tego jedynego, albo jest dziw > ka pus > > zczajaca sie na prawo i lewo. tertium non datur. > > jakim trzeba byc frustratem i dewiantem, zeby tak myslec! > > Niestety, ale religijne wychowanie tworzy właśnie takich dewiantów i frustratów > . Nic w tym zresztą dziwnego i należy takim współczuć. > > S. Z tym się akurat nie zgodzę. Jest spora różnica miedzy religijnością a dewocją. Co ciekawe to drugie nierzadko występuje w zaburzeniach i chorobach psychicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
daria71_ja Dziewictwo: powód do wstydu 12.10.11, 13:43 A wszystkie te księżniczki czekające na księcia z bajki? Dziewictwo wtórne to dopiero plaga naszych czasów. kobieta.wp.pl/kat,26325,page,3,title,Dziewictwo-wtorne-czekanie-na-ksiecia-z-bajki,wid,13878596,wiadomosc.html Same nie wiedzą czego chcą, a potem narzekają... Odpowiedz Link Zgłoś