Dodaj do ulubionych

odchudzanie twarzy:))

IP: *.texasnet.pl 25.05.04, 12:47
wiem, że to dosyć dziwne, ale męczy mnie to od dobrych kilku lat. Jestem
osobą naprawdę szczupłą, ale na twarzy jestem dosyć okrągła i pucata, mam tam
niepotrzebne zwały tłuszczu, a nie daj Boże jak się schylam albo trzymam
głowę na dół..... Nie wiem jaką skuteczną i bezpieczną metodę mogę stosować,
aby choć trochę tłuszczyku znikneło i aby skótra się stała bardziej jędrna,
może plastry? używanie jakiś kremów?, albo jakieś masaże?, naprawdę mnie to
strasznie drażni, więc pomóżcie proszę, bo sobie odetnę głowę:))może ktoś ma
podobny problem i stosował już cokolwiek by temu zapobiec:)) Czekam na jakiś
odzew
Obserwuj wątek
    • Gość: kociczka43 Re: odchudzanie twarzy:)) IP: *.texasnet.pl 25.05.04, 13:03
      pomocy!!!!!!! odpiszcie coś!!!!! Jak już napisałam jestem osobą szczupłą, o
      dobrej przemianie materii, ale uwielbiam jeść czy to znaczy, że wszystko mi się
      będzie kumulować na twarzy i szyi:((( buu Jak się tego bezpiecznie
      pozbyć??????? Czy mogę stosować jakieś kremy odchudzające, plastry??? Czy może
      stosować jakieś ćwiczenia????
    • Gość: Aalea Re: odchudzanie twarzy:)) IP: *.icpnet.pl 25.05.04, 13:29
      Myslę że powinnas zapodać ten topic na forum uroda i fitness. Osobiście
      słyszałam o specjalnych kremach rzeźbiących twarz ale w tej chwili nie pamiętam
      nazwy /są napewno/. Radzę uważać z masażami chociaż... umiejętny masaz uciskowy
      może poprawić przepływ limfy , poprawić krążenie i troszkę wyszczuplic twarz.
      Jednak jedyna skuteczna metoda to poprostu schudnąć. Jesli jesteś szczupła to
      wystarczy że będziesz uprawiać jakiś sport /wysiłek aerobowy/ ale regularnie i
      dość często.
      A tak wogóle to pyzate buzie są dłużej młode, pomyśl o tym i nie martw się!!!
      • Gość: kociczka43 Re: odchudzanie twarzy:)) IP: *.texasnet.pl 25.05.04, 14:10
        dzieki za odpowiedz, przydadzą mi się Twoje rady, tylko nie wiem czy brać się
        za odchudzanie całego ciała, bo waże 53 kilo, naprawdę jestem szczupła, ale
        widzisz jak już coś mi się odkłada to na twarzy, wiem, że mam już tak
        ukształtowane kości, że nie stanę się nagle pociągła na twarzy, ale naprawde
        mam tam niepotrzebne zwały tłuszczu(zwłaszcza przy styczności głowy z szyją) i
        to chciałbym skorygować, jakoś ujędrnić swoją twarz, bo przy chocby głupim
        schyleniu głowy do klatki, lub schyleniu głowy do boku, widać wyrażnie drugą
        brodę:((( Mogłabyś mi poleciś jakiś krem lubiny specyfik, acha czy tutaj jest
        to forum uroda i fitness
        • Gość: Aalea Re: odchudzanie twarzy:)) IP: *.icpnet.pl 25.05.04, 16:29
          Podforum URODA na forum KOBIETA, fitness w grupie CZAS WOLNY. Co do
          odchudzania, nie doradzam niczego drastycznego, poprostu taki ogólnie
          poprawiający kondycję i umięśnienie trening - nie schudniesz radykalnie ale
          niepotrzebny tłuszczyk /gdziekolwiek by go nie było, choćby na małym palcu u
          nogi :)/ powinien się nieco wytopić. Popytaj na forum fitness, może są jakies
          ćwiczenia z zaangażowaniem szyi, karku ...
          Nazwy kremu nie pamiętam, był znanej firmy, wiem że w zestawie była tez
          instrukcja masażu twarzy podczas aplikacji, no coś fajnego w każdym razie ale i
          drogiego niestety.
          Wiem że w Stanach modny jest jakiś zabieg na wyżłobienie modnych dołków w
          policzkach ale dalibóg nie mam pojęcia na czym polega, czy jest to jakiś masaż
          elektryczny czy też rodzaj liftingu albo krem - nie wiem. To w ramach
          ciekawostek :))
          Pozdrawiam
        • Gość: michalek02 Re: odchudzanie twarzy:)) IP: *.gpw.com.pl 28.05.04, 10:46
          Rozumiem CIę, bo sama mam taką budowę. Kiedyś ktoś pisał o skuteczności kremu
          Clarins na wyszczuplenie twarzy: lift minceur visage
    • Gość: Xena Re: odchudzanie twarzy:)) IP: *.kabel.telenet.be 29.05.04, 06:10
      Skoro jestes ogolnie szczupla to musza byc jakies uwarunkowania genetyczne
      lub w ogole taki typ urody
      nie wiem ile masz lat i pieniedzy ale takie rzeczy koryguje i to bardzo
      dobrze chirurgia plastyczna ( widzialam programy w TV)
      Jak chcesz to poszukaj w GOOGLE " extreme makeover "
      widzialam tam takie cuda o ktorych sie nie snilo
    • Gość: Joanna Re: odchudzanie twarzy:)) IP: *.synovate.com.pl 31.05.04, 11:05
      jest taki krem Dax Cosmetics "Model" remodelujacy owal twarzy... cos w tym
      rodzaju...
    • Gość: mala cos takiego... IP: 81.21.197.* 31.05.04, 16:36
      esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=24871&session=f0092d55535b71c9

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka