Gość: Lidia IP: *.acn.pl 29.05.04, 13:55 Czy ktoś może miał coś takiego zdiagnozowane. Jak znaleźć dobrego chirurga- onkologa, który to usunie (w-wa)? Możecie mi kogoś polecić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatkaw Re: GRUCZOLAKOWŁÓKNIAK PIERSI 29.05.04, 22:55 Ja miałam włókniaka w piersi ok. 3 cm. Usuwałam go w Centrum Medycznym Damiana w Warszawie /Wałbrzyska/ u Dr Luboińskiego /chirurg onkolog/. Słyszałam o nim bardzo dobre opinie i sama też mam dobre doświadczenia. Wyciął włókniaka w warunkach przychodnianych w znieczuleniu miejscowym. Szew bardzo ładny, prawie zero śladu. Pozdrawiam, trzymaj się ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: GRUCZOLAKOWŁÓKNIAK PIERSI IP: *.acn.pl 29.05.04, 22:58 A ile kosztował ten zabieg? I jak czułaś się potem...długo dochodzi się do siebie? Ja mam 1,5 cm x 1 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: GRUCZOLAKOWŁÓKNIAK PIERSI IP: *.acn.pl 29.05.04, 23:06 i jeszcz coś. Powiedz jak było po usunięciu.. Czy potem długo wraca się norlanego trybu życia...czyli sport itp. I jeszcze coś....szczepiłaś się na żótłaczkę wszczepienną? pozdrówki i będę wdzięczna za wszelkie inforamcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: GRUCZOLAKOWŁÓKNIAK PIERSI IP: *.acn.pl 30.05.04, 22:04 hej, hej, czy zajrzysz tu jeszcze? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: GRUCZOLAKOWŁÓKNIAK PIERSI IP: *.acn.waw.pl 03.06.04, 17:07 Mogę polecić dr.Stachlewską. Przyjmuje w PFESO na ul. Nowogrodzkiej 62a. Nie wiem ile kosztuje zabieg usunięcia samego włókniaka, moja operacja obejmowała także usunięcie węzłów chłonnych i badanie wycinka przez patologa no i wymagała 3 dniowego pobytu w szpitalu - co razem kosztowało ok. 5 tys.zł. Sama pierś bardzo ładnie się goi. Panie, które miały taki sam zabieg ja ty, wychodziły do domu tego samego dnia. pozdrawiam, Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: GRUCZOLAKOWŁÓKNIAK PIERSI IP: *.acn.pl 05.06.04, 12:10 dziekuje za informacje. A CZY ZNA KTOŚ MIEJSCE, GDZIE MOŻNA TO ZROBIĆ W RAMACH 'KASY CHORYCH' I DOBRZE? Czy sądzisz, ze zabieg ten powinien robić zwykły chirurg, czy chirurg onkolog? Dlaczego tak dużo Ci usuwali? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: GRUCZOLAKOWŁÓKNIAK PIERSI IP: *.acn.waw.pl 07.06.04, 14:02 Chirurg-onkolog ma większe doświadczenie. Lepiej mieć pewność że lekarz niczego nie przeoczył. Możesz zgłosić się do Centrum Onkologii na Ursynowie w W-wie (uprzedzam, że kolejki do rejestracji są olbrzymie, szczególnie w poniedziałki) albo na Wawelską. I tu i tu mają świetnych lekarzy. U mnie w wyniku drugiej biopsji, wykryto komórki rakowe, dlatego operacja była poważniejsza. pozdrawiam, Iza Odpowiedz Link Zgłoś