Dodaj do ulubionych

czym objawia się brak POTASU???

IP: *.limes.com.pl 06.06.04, 00:40
Obserwuj wątek
    • ama5 Re: czym objawia się brak POTASU??? 06.06.04, 11:59
      z tego co wiem, moga byc jakies kolatania serca, polecam aspargin, dobry i tani
    • Gość: ka Re: czym objawia się brak POTASU??? IP: 62.181.170.* 06.06.04, 16:14
      bol i dretwienie lydek. polecam pomidory i ziemniaki
      • Gość: re Re: czym objawia się brak POTASU??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.06.04, 17:51
        Najpierw zrób sobie może badanie krwi na poziom potasu kosz ok 5zł lub na
        skierowanie od rodzinnego.Potasu samego nie kupisz0 jest wyłącznie na receptą,
        ale bez recepty są preparaty wapnoiwo- porasowe.Brak potasu występuje przy
        stosowaniu leków moczopędnych lub diet karkolomnych. Objawia się też szumem w
        uszach.
    • pia.ed Re: czym objawia się brak POTASU??? 06.06.04, 18:07
      Kiedy bylam w domu zdrowotno - wypoczynkowym to lekarz stwierdzil, ze moj
      potas jest nieco za niski i kazal mi pic sok pomaranczowy.
      Objawow zadnych nie mialam.
      • pia.ed Re: czym objawia się brak POTASU??? 06.06.04, 18:09
        Sorry, mial byc sok POMIDOROWY.
        • Gość: -_- Re: czym objawia się brak POTASU??? IP: *.dyn.optonline.net 19.06.04, 03:31
          najwiecej potasu ma sok pomaranczowy i banany
          bylem w szpitalu bo mialem migotanie przedsionka i lekarz mi to zalecil
    • Gość: Ewa Re: czym objawia się brak POTASU??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 20:19
      Mysle ze oznaka niedoboru potasu moze byc osłabienie.Mam przepisany wlasnie
      potas.Wczesniej czułam sie słaba a teraz pomimio ze jem tabletki moczopedne
      czuje sie mocniejsza.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka