Gość: pietrushka IP: *.limes.com.pl 06.06.04, 00:40 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ama5 Re: czym objawia się brak POTASU??? 06.06.04, 11:59 z tego co wiem, moga byc jakies kolatania serca, polecam aspargin, dobry i tani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: czym objawia się brak POTASU??? IP: 62.181.170.* 06.06.04, 16:14 bol i dretwienie lydek. polecam pomidory i ziemniaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: czym objawia się brak POTASU??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.06.04, 17:51 Najpierw zrób sobie może badanie krwi na poziom potasu kosz ok 5zł lub na skierowanie od rodzinnego.Potasu samego nie kupisz0 jest wyłącznie na receptą, ale bez recepty są preparaty wapnoiwo- porasowe.Brak potasu występuje przy stosowaniu leków moczopędnych lub diet karkolomnych. Objawia się też szumem w uszach. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: czym objawia się brak POTASU??? 06.06.04, 18:07 Kiedy bylam w domu zdrowotno - wypoczynkowym to lekarz stwierdzil, ze moj potas jest nieco za niski i kazal mi pic sok pomaranczowy. Objawow zadnych nie mialam. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: czym objawia się brak POTASU??? 06.06.04, 18:09 Sorry, mial byc sok POMIDOROWY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -_- Re: czym objawia się brak POTASU??? IP: *.dyn.optonline.net 19.06.04, 03:31 najwiecej potasu ma sok pomaranczowy i banany bylem w szpitalu bo mialem migotanie przedsionka i lekarz mi to zalecil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: czym objawia się brak POTASU??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 20:19 Mysle ze oznaka niedoboru potasu moze byc osłabienie.Mam przepisany wlasnie potas.Wczesniej czułam sie słaba a teraz pomimio ze jem tabletki moczopedne czuje sie mocniejsza.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś