Gość: Monika IP: 194.204.133.* 11.03.02, 10:47 Chciałabym rozpocząć/ i zakończyć sukcesem/ dietę 1000 kcal ale coś mi nie wychodzi:-( może macie gotowe zestawy - co i jak jeść . Będę wdzięczna za wszelkie rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: silie Re: dieta 1000 kcal IP: *.jmk.lodz.pl 11.03.02, 14:27 Radzę wogóle nie zaczynać...:( Zaczynałam kilka razy i za każdym razem skończyło się wręcz książkowym przykładem jojo. Radzę kupić książkę dr.Atkinsa o jego diecie, a jeszcze lepiej pozycję autorstwa dr Montignaca. Chudnie sie na nich rewelacyjnie,są tam przepisy (całe mnóstwo), opierają się głównie na ograniczeniu węglowodanów (to Montignac) i na ich wykluczeniu (to Atkins). Szczerze polecam; są to przede wszystkim diety "dla ludzi", bez wyrzeczeń, smaczne i gwarantujące stałą utratę wagi.Ja jestem na Atkinsie od miesiąca, schudłam na razie 6,5 kg.Jeszcze tylko 24...:) Dieta ma nam służyć, a nie być męką, jaką jest 1000 kcal. Więcej szczegółów znajdziesz na Forum Fitness. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: dieta 1000 kcal IP: 194.204.133.* 12.03.02, 08:41 Dziękuję z rady , jeszcze dzisiaj wstąpię do księgarni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś