Dodaj do ulubionych

Błagam o pomoc

18.06.12, 17:01
Witam, mam problem. Jestem młodą kobietą ( nie mam jeszcze dzieci), ważę 51 kg przy wzroście 165cm wzrostu - więc jestem bardzo szczupła. A mój problem to cellulit;/ Na początku był tylko widoczny jak ściskałam uda a teraz powoli zaczyna być widoczny bez żadnego dotyku... co mam zrobić aby się go pozbyć ale NIE schudnąć ( właściwie to chciałabym przytyć jeszcze ok.2 kilo). Pomożecie mi?
Obserwuj wątek
    • prim.asol Re: Błagam o pomoc 18.06.12, 19:55
      no to masz problem....nawciskali ci głupot o celulicie i błagasz o pomoc....Dziewczyno, ciesz się życiem, zdrowiem, dbaj o siebie, nie czytaj tych głupich kolorowych magazynów , nie wywalaj kasy na cudowne preparaty p/celulitowe , które tylko pomagają nie klientkom a całemu przemysłowi kosmetycznemu , nie odkładaj życia na później. Obyś całe życie miała tylko takie problemy ....Pozdrawiam ;)
    • wadera3 Re: Błagam o pomoc 18.06.12, 20:48
      Gimnastyka, masaże i jeść, jeść jeść... ;)
    • szpeni0 Re: Błagam o pomoc 24.06.12, 12:09
      oglądałem ostatnio film o różnych sportach i siatkówka plażowa pomaga bardzo dobrze
      • grazkavita Re: Błagam o pomoc 25.06.12, 15:51
        Na celulitis są dobre naprzemienne prysznice(raz ciepła woda, raz zimna)Na stan skóry przemożny wpływ mają właściwe odżywianie, picie alkalicznej wody i sport(bieganie spacerowanie, jazda na rowerze i pływanie..Także stres może zmienić niekorzystnie wygląd naszej skóry..Jest wiele rodzai kremów antycelulitowych.Podam przykładowy skład takiego kremu: wyciag z rozmarynu i imbru(zwiększajaprzepływ krwi, wspomagają usuwanie toksyn , odzywiają i wzbogacają w tlen komórki ), rokitnikzwyczajny i pierwiosnek lekarski(działają nawilżająco i regenerująco), bisabol i witamina b5(działanie regenerujące, kojące), dimetikon(wygładza skórę, przeciwdziała nadmiernemu wysuszeniu), zielona herbata(działanie tonizujące , ochronne) witamina e (antyoksydant, ochrania skórę przed wolnymi rodnikami) Podzielam Twoja dbałość o stan skóry, bo to bardzo ważny organ .... Nie słuchaj tych co Ci mówią, że przesadzasz! O skórę trzeba dbać i dla urody i dla zdrowia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka