Dodaj do ulubionych

Problem ze wzwodem

07.07.12, 00:31
Witam,

Mam 23 lata, ważę około 85-90kg przy wzroście 184cm. Nie palę, nie piję, zero narkotyków czy jakichkolwiek leków, codziennie biegam, ciśnienie krwi około 130/80 - ogólnie jestem zdrowy.

Od pewnego czasu mam problem ze wzwodem. Problem objawia się w taki sposób, że nie potrafię osiągnąć stanu pełnej erekcji bez fizycznej stymulacji. Nawet kiedy mi się to uda w drodze masturbacji, kiedy przestanę na moment, to w pół minuty znów jestem luźny. Nie potrafię dokładnie powiedzieć czy jest to tydzień, miesiąc czy jeszcze dłużej. Powagę sytuacji odczułem dopiero kilka dni temu kiedy z moją dziewczyną zdecydowaliśmy się na współżycie - po prostu nie byłem w stanie utrzymać wzwodu. To było okropne. Nie mogę przestać o tym myśleć, chodzę sfrustrowany i popadam w depresję że tak zawiodłem moją ukochaną.

Bardzo mnie to martwi, bo czytałem że impotencja dotyka starsze osoby. Dlaczego trafiło na mnie? Co mam robić? Bo konieczność zażywanie viagry w tym wieku to dla mnie straszny wstyd...

Proszę o szybką odpowiedź.
Pozdrawiam...
Obserwuj wątek
    • grazkavita Re: Problem ze wzwodem 07.07.12, 16:34
      Takie problemy powinien załatwiać lekarz.Tonie jest żaden wstyd, że coś na początku współżycia nie gra, ale czy powinno grać?Czy ta dziewczyna to rzeczywiście twoja wielka miłość?Czy naprawdę tego chcesz? To nie jest sport ani spacer i bez wzruszenia i drżenia serca nic z tego nie będzie.Innym sie udaje na zimno to prawda, ale ty jesteś młody i właśnie to jest piękne, że twoje ciało słucha twojej duszy nie rozumu.
    • prim.asol Re: Problem ze wzwodem 07.07.12, 16:43
      wyluzuj.Sam sobie nie poradzisz. Przejrzyj strone Polskiego Towarzystwa Medycyny Seksualnej i znajdź sobie tam seksuologa.Do jakichś innych bez specjalizacji a tylko z nazwy nie idź. Leczenie jest proste ( kilka miesięcy )ale bez specjalisty biorąc jakiekolwiek dostępne cudowne tabletki nie "staniesz na wysokości zadania ".Na nie po prostu szkoda pieniędzy i nie wierz w reklamy. Uda się ;) Młode, wrażliwe osoby często tak mają...
    • tetsuo2 Re: Problem ze wzwodem 08.07.12, 20:18
      jeśli to tylko pojedynczy przypadek to się nie przejmuj, pewnie nadmiar stresu zadziałał...
      a jeśli się powtarza, to po prostu idź do lekarza
    • prim.asol Re: Problem ze wzwodem 08.07.12, 21:34
      jest forum gazety - zdrowie - "problemy seksualne", na którym ekspertem jest znany seksuolog. Wklej wątek ( taki już zresztą istnieje ) , poczytaj porady dla innych.
      • herki89 Re: Problem ze wzwodem 09.07.12, 14:35
        Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Założyłem identyczny temat w odpowiednim dziale, ten temat zgłaszam do usunięcia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka