roseangel
21.10.12, 11:31
Mam 18 lat i od kilku lat objawy: duże wypdanie włosów, chroniczna senność, przewlekłe zmęczenie, uciski w głowie, słbość. Kilka lat temu pojawiły się problemy z pmięcią, które coraz bardziej się nasilały i teraz mam ZANIKI PMIĘCI i uciski w głowie tak mocne, ze nie mogę wytrzymać :( często jest mi strasznie zimno i miałm gorączki bez niczego. Chodzę od jednego do drugiego lekarz i nikt nie potrafi i nie chce mi pomóc! Mój stan się pogarsza z tygodni na tydzień! byłam w szpitlu, zrobili mi tylko podstawowe badnia i na tarczycę-wszystko ok i mnie zbyli. Niedługo pójdę na oddział neurologiczny i muszę z takimi objawami mieć punkcję lędźwiową, jest podejrzenie neuroboreliozy, ale mam skoliozę w odcinku lędźwiowym i co ja teraz mm zrobić? to najważniejsze badnie w moim przypadku a czytałam , że skolioza jest przeciwskazaniem do tego badnia. Ale ja musze wiedzieć , co mi jest, bo ta choroba mnie niszczy! Co teraz, skoro nie mogę mieć tej punkcji, a tylko to badnie by wykazało, co jest nie tak i wykluczyłoby neuroboreliozę? POMOCY!