Dodaj do ulubionych

BŁAGAM! POMOCY!

21.10.12, 11:31
Mam 18 lat i od kilku lat objawy: duże wypdanie włosów, chroniczna senność, przewlekłe zmęczenie, uciski w głowie, słbość. Kilka lat temu pojawiły się problemy z pmięcią, które coraz bardziej się nasilały i teraz mam ZANIKI PMIĘCI i uciski w głowie tak mocne, ze nie mogę wytrzymać :( często jest mi strasznie zimno i miałm gorączki bez niczego. Chodzę od jednego do drugiego lekarz i nikt nie potrafi i nie chce mi pomóc! Mój stan się pogarsza z tygodni na tydzień! byłam w szpitlu, zrobili mi tylko podstawowe badnia i na tarczycę-wszystko ok i mnie zbyli. Niedługo pójdę na oddział neurologiczny i muszę z takimi objawami mieć punkcję lędźwiową, jest podejrzenie neuroboreliozy, ale mam skoliozę w odcinku lędźwiowym i co ja teraz mm zrobić? to najważniejsze badnie w moim przypadku a czytałam , że skolioza jest przeciwskazaniem do tego badnia. Ale ja musze wiedzieć , co mi jest, bo ta choroba mnie niszczy! Co teraz, skoro nie mogę mieć tej punkcji, a tylko to badnie by wykazało, co jest nie tak i wykluczyłoby neuroboreliozę? POMOCY!
Obserwuj wątek
    • easyblue Re: 21.10.12, 17:41
      Podaj wyniki tarczycy!!
      • rotkaeppchen1 Re: 21.10.12, 17:59
        Wlasnie. Wyniki hormonow tarczycy wraz z normami!
        • venus22 Re: 25.10.12, 09:34
          a rezonansu glowy albo chociaz ct skanu nikt do tej pory ci nie zrobil???

MInnie
          • roseangel Re: 25.10.12, 19:21
            robili mi rezonans samej przysadki i w szpitalu będą mi robić rezonans całego mózgu. Ale co myślicie z tą punkcją? ryzyko jest czy nie ma się czego obawiać?
            • fionka21 Re: 25.10.12, 19:35
              Z punktu widzenia diagnostyki boreliozy punkcja nie ma sensu.

Popytaj na forum borelioza
              • venus22 Re: 26.10.12, 00:27
                ale to nie musi byc borelioza. moze byc sto innych rzeczy.

myslisz ze punkcje robia jej "na borelioze" ???

Minnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka