Dodaj do ulubionych

Sanatorium Kołobrzeg

19.11.12, 19:46
Witam,
Może ktoś może mi doradzić, które sanatorium w Kołobrzegu jest najlepsze. Chciałabym zrobić mamie niespodziankę i wykupić jej pakiet sanatoryjny. Pobyt byłby pełnopłatny na około 7 - 10 dni w okresie letnim. (Ogólnie chodzi o odpoczynek, leczenie chorób serca ). Chciałabym, żeby panujące tam warunki, obsługa były ok. Czysto, dobre posiłki, dobre zabiegi, dobrze wyposażone, czyste pokoje itp.
Na tą chwilę nie mogę znaleźć nic konkretnego w sieci.
Byłabym wdzięczna za podzielenie się swoimi przeżyciami.
Dziekuję
Obserwuj wątek
    • sp9tcu Re: Sanatorium Kołobrzeg 19.11.12, 21:05
      www.turnusy.rehabilitacyjne.pl/kolobrzeg.html
    • pia.ed Re: Sanatorium Kołobrzeg 21.11.12, 17:21
      Moze zacznij od tego, ile jestes w stanie zaplacic za 10 dni ... wtedy będzie łatwiej doradzić które sanatorium Ci polecić ... Czy w ogóle masz jakieś pojecie, ile kosztuje prywatny pobyt w sanatorium w pełni sezonu?
      • sara88888 Re: Sanatorium Kołobrzeg 21.11.12, 22:52
        Chciałabym przeznaczyć około 2000 zł
        • pia.ed Re: Sanatorium Kołobrzeg 22.11.12, 09:19
          Za te cene nie ma problemu znalezc ale .... turnusy letnie sa rozchwytywane
          i trzeba rezerwowac miejsce kilka miesiecy naprzod.
          Nie wiem tez, czy w sezonie sprzedadza Ci pobyt 7 - 10 dniowy,
          bo turnus trwa minimum dwa tygodnie.
          Wszystkiego mozesz sie dowiedziec piszac mail do wybranego przez Ciebie sanatorium.

PS: Bylam kilkakrotnie w sanatoriach w Kolobrzegu i z pewnoscia jest ich wiecej
          niz te podane w linku. Poszukaj sama wpisujac na google Kolobrzeg sanatorium.
          • sara88888 Re: Sanatorium Kołobrzeg 27.11.12, 21:26
            Pisałam już do kilku hoteli / ośrodków. Mam kilka ofert. Jednak myślałam, że ktoś już był i może mi polecić dobry hotel / ośrodek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka