Dodaj do ulubionych

Operacja woreczka żółciowego a problem natury fizj

22.02.13, 15:36
Nie wiem co mam zrobić gdyż za 3 dni mam mieć zabieg a niestety dostałam miesiączkę, może ktoś był w takiej sytuacji ? Czy nie przeszkadza to do wykonania zabiegu?
Obserwuj wątek
    • kozica111 Re: Operacja woreczka żółciowego a problem natury 22.02.13, 15:54
      Mi z tego powodu odwołali zabieg, ale decyzje podejmuje lekarz, musisz zadzwonić i zapytać.Przełożyli mi na tydzień później.
    • princess_yo_yo Re: Operacja woreczka żółciowego a problem natury 23.02.13, 10:39
      nie ma medycznych przeciwskazan, ale jest to niewygodne dla pacjenta wiec porozmawiaj z lekarzem
    • marysiak47 Re: Operacja woreczka żółciowego a problem natury 24.02.13, 21:47
      Raczej niechętnie operują w takiej sytuacji, dlatego przy ustalaniu terminu warto mieć w ręce kalendarzyk. a co teraz zrobić? najlepiej chyba zadzwonić na oddział i zapytać, mają swoje procedury i przyzwyczajenia... doradzą Ci najlepiej.
      • zzapakami Re: Operacja woreczka żółciowego a problem natury 24.02.13, 22:39
        ja również byłam w takiej sytuacji, w dniu operacji byłam w 3-5 dc, nie pamiętam już , ale krwawiłam. zadzwoniłam, zapytałam i zgodzili się. z tym, że zabieg był w prywatnej klinice
    • mlody776 Re: Operacja woreczka żółciowego a problem natury 24.02.13, 22:56
      Piszesz, ze masz mieć operacje/usuniecie woreczka żółciowego. To ciekawe (ironicznie oczywiście) ale czy ty myślisz, ze nasz stwórca pomylił się i wyposażył ciebie przez pomyłkę w ten organ? Mozę pochwaliła byś się jak zadbałaś o jego zdrowie i jak próbowałaś go wyleczyć. Niestety współczulna medycynę nie jest pomocna w tych sprawach. Założę się ze np. nie wiesz, ze ludzie leczeni umierają statystycznie piec razy więcej niż ludzie, którzy unikają lekarzy (oficjalnie nibyś nikt nie prowadzi tej statystyki-jest tajna), którzy zapomnieli o swojej przysiedzę ale pamiętają o swoim portfelu.
      • snajper55 Re: Operacja woreczka żółciowego a problem natury 24.02.13, 23:43
        mlody776 napisał:

> Założę się ze np. nie wiesz, ze ludzie leczeni umierają st
        > atystycznie piec razy więcej niż ludzie, którzy unikają lekarzy

Według mnie każdy umiera dokładnie raz. Ale może się mylę.

S.
      • princess_yo_yo Re: Operacja woreczka żółciowego a problem natury 26.02.13, 10:22
        oczywiscie, a od jedzenia duzej ilosci ryzu zostaje sie chinczykiem, nie wspominajac juz o tym ze w takich wloszech np najwieksza przyczyna smierci sa pomidory, wszyscy je ciagle jedza. statystyka nie klamie :P
        • snajper55 Re: Operacja woreczka żółciowego a problem natury 26.02.13, 12:31
          princess_yo_yo napisała:

> oczywiscie, a od jedzenia duzej ilosci ryzu zostaje sie chinczykiem, nie wspomi
          > najac juz o tym ze w takich wloszech np najwieksza przyczyna smierci sa pomidor
          > y, wszyscy je ciagle jedza. statystyka nie klamie :P

Nie, nie, to nie pomidory są groźne. Groźne jest oddychanie. Właśnie naukowcy odkryli, że każdy, kto umarł przedtem oddychał. Każdy! To oddychanie jest przyczyną śmierci.

S.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka