Gość: Aneri IP: 62.148.87.* 29.07.04, 16:52 Czy ktos moze zazywal ktorys z tych lekow i jakie byly efekty, Arthryl to koszt 20 saszetek 92zl a Artro Protect 60 kapsulek 72 zl, a lekarz prowadzacy zaleca ten drozszy, w aptece polecono mi ten tanszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Perito Re: Arthryl i Artro Protect IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.04, 19:27 Ja 2 lata temu przez 2 miesiące piłam Artryl (miałam duży problem z kolanami). Wtedy w aptece mówiono mi, że nie ma żadnego zamiennika Artrylu. Nie zastanawiaj sie, tylko kup tańszy lek (o ile jest takie samo stężenie głównego składnika - chyba siarczanu glukozaminy). Przecież nie wiadomo czy Twoja kuracja zakończy się na jednym opakowaniu. A jeśli zdecydujesz się na Artryl - zapytaj w aptece, czy nie mają tego leku w tabletkach. Smak rozpuszczonego proszku jest fatalny. Na mnie działał silnie wymiotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneri Re: Arthryl i Artro Protect IP: *.gress.com.pl / 80.55.200.* 06.08.04, 15:57 Halo sportowcy prosze sie podzielic wiadomoscia czy moze ktos z was stosowal te leki i jakie byly efekty ich stosowania Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: Arthryl i Artro Protect 06.08.04, 20:41 Wejdź na Sportowe Forum Dyskusyjne, to może trafisz na wypowiedź o tym leku. http//www.sfd.pl/forum.asp?forum_id=104&forum_title=Fitness Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneri Re: Arthryl i Artro Protect IP: *.gress.com.pl / 80.55.200.* 11.08.04, 18:21 dziekuje zaraz tam zajrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaga1234 Re: Arthryl i Artro Protect IP: *.escom.net.pl 11.08.04, 21:34 Mnie Arthryl nic nie pomógł.To wszystko lipa.Nawet miałam zastrzyki w kolano z jakiegoś środka odbudowującego chrząstkę.Bez przesady, te Srodki nic nie pomagaja.No może pomagają nabić kiesę lekarzom cwaniakom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perito Re: Arthryl i Artro Protect IP: 212.160.172.* 12.08.04, 16:45 Ten lek pomaga, ale cudów nie zdziała. Jego zadaniem nie jest odbudowa chrząstki, ale wzmocnienie tkanki przed dalszą degeneracją. Jeśli twoja chrząstka jest bardzo zniszczona, to faktycznie nie ma szans, aby ten lek zadziałał, pomimo, że jest dość silny. Odpowiedz Link Zgłoś