Dodaj do ulubionych

Bóle głowy ..

14.07.13, 03:09
Proszę o pomoc.. Wiem że nikt tu nie jest lekarzem .. i widziałam że takie wątki już były, ale ostatnio w moim życiu (od jakiś 5 dni) pojawiły się straszne bóle głowy i karku w dodatku mam nudności, choć nie wymiotowałam i mam bardzo niskie tempertaury ciała (35,6 do 36,0) oczywiście dodam iż nie mierzyłam jednym termometrem, boje się wychodzić gdzie kolwiek bez opieki, ponieważ martwię się że gdzieś po drodze upadnę(osłabienie).. jestem 19 kobiętą bardzo skłonną do różnych chorób.. w dodatku naczytałam się w internecie o różnych zapaleniach opon mózgowych itd. Bardzo się teraz boję..myślałam że to może udar słoneczny , ale czy objawiał by się po paru dniach? Proszę o odpowiedzi.. Dodam iż jestem w Anglii i nie mogę na ten moment iść do lekarza gdyż czekam na insurance.
Obserwuj wątek
    • gold_paula Re: Bóle głowy .. 14.07.13, 22:00
      Co do zapalenie opon czy coś w tym stylu, można to łatwo sprawdzić:

Połóż się swobodnie na łóżku na plecach i spróbuj brodą dotknąć klatki piersiowej. Boli Cię? Jest opór ze strony karku?

• martusa93 Re: Bóle głowy .. 15.07.13, 01:38
        Nie od razu nie boli jak troszke dłużej przytrzymam np. około 5 sekund oporu też nie ma ale coś ciągle mi przeskakuje tam :/
        • ach_dama_byc_z_kanady Re: Bóle głowy .. 15.07.13, 13:38
          a wczesniej nigdy nie mialas bolow glowy? bo moze to po prostu migrena.
          insurance, nie insurance, lepiej idz do lekarza. bo mozesz tego insurance nie doczekac w ogole.

Minnie
          • martusa93 Re: Bóle głowy .. 15.07.13, 21:05
            Ja już mam załatwiony numer ;-) od dawna tylko zgubiłam kartkę z insurancem i czekam na kopie.
    • jan440 Re: Bóle głowy .. 15.07.13, 20:31
      Rozważ boreliozę czy odkleszczowe.
      • martusa93 Re: Bóle głowy .. 15.07.13, 21:04
        Nic z tych rzeczy najwięcej czasu spędzam w domu .. nie ugryzł mnie nigdy keszcz ani nic z tych rzeczy ;-)
        • jan440 Re: Bóle głowy .. 17.07.13, 19:07
          Jeśli myślisz, że w domu kleszcz może nie ugryźć to się mylisz.
          Jeśli myślisz , że zawsze to zauważysz to też się mylisz.
          Prawie nikt nie ma szans zauważyć takiej nimfy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka