magda3030 11.10.13, 10:35 Czesc, bardzo prosze o informacje czy ktokolwiek z Was zetknal sie z sytuacja, ze badanie EMG moze sie pomylic? Nadmieniam, iz badanie zostalo wykonane w WAM w Lodzi. Pozdrawiam, magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
easyblue Re: badanie EMG, prosze o pomoc 11.10.13, 21:22 Akurat pomyłki z przypadku tego badania nie znam /właściwie nie wiem, co to dokłądnie za badanie/, ale pomyłki w innych wynikach osobiście poznałam - pomylone próbki moczu, wymazów z gardła i nosa, a także negatywny test na ojcostwo /prawie doszło do rozwodu/. Teoretycznie więc szanse są. Odpowiedz Link Zgłoś
vasilip Re: badanie EMG, prosze o pomoc 12.10.13, 08:29 Jak nie wiesz o co chodzi to po co wypisujesz głupoty, chcesz zaistnieć na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
easyblue Re: badanie EMG, prosze o pomoc 12.10.13, 10:16 Chyba powinieneś nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
vasilip Re: badanie EMG, prosze o pomoc 12.10.13, 08:32 Miałem kilkakrotnie robione to badanie i nie było pomyłki (wyniki poszczególnych badań były porównywalne), skoro masz wątpliwości to powinni ponowić u Ciebie to badanie za jakiś czas Odpowiedz Link Zgłoś