headline 08.08.04, 10:57 Od kilku dni godzin mam niepokojace miejscowe skurcze na powierzchni stop oraz skurcze lydek. Jaka moze byc przyczyna? Czy ma to zwiazek z krazeniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jadwiga_r Re: Skurcze 08.08.04, 11:22 Mnie na skurcze pomagają tabletki ASPARGINY, wit.E. W upalne dni z potem wydalamy sód,przy moczopędnych płynach tracisz potas, więc tabletki Asparginy napewno przyniosą ulgę. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Skurcze 08.08.04, 16:43 Dziekuje, rzeczywiscie dawno nie siegalam po vit. E. Sprawdze coz to jest ta Aspargina. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: Skurcze 08.08.04, 16:48 Lek Aspargina to magnez i potas w postaci białej tabletki.Koszt w aptece około 6.00 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Skurcze 08.08.04, 16:52 jadwiga_r napisała: > Lek Aspargina to magnez i potas w postaci białej tabletki.Koszt w aptece około > 6.00 złotych. O, nie, to cos znacznie wiecej:) Zobacz w internecie. Magnez biore, bo juz jakis czas temu sie dowiedzialam, ze skurcze sa dowodem niedoboru magnezu. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: Skurcze 08.08.04, 17:09 W mojej rodzinie,kto narzekał na skurcze, zazwyczaj otrzymywał ten lek.Skurcze szybko ustępowały. Proponuję z tym problemem odwiedzić lekarza, bo skurcze mogą być związane z krążeniem. Odpowiedz Link Zgłoś