robinhook 09.01.14, 15:41 Nie polecam nikomu homeopaty, chodziłem dość długo i nic mi nie pomogło, to pic na wodę. To coś z rodzaju magi jak wizyta u wróżki heheh. To dawanie kasy komuś za ściemę a nie leczenie. Oszuści! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viollcia Re: homeopatia 31.03.14, 12:54 Homeopaci to lekarze a lekarze jedni lecza a jedni udają. Mi homeopata pomógł, wyleczyłam się z alergii więc poszukaj dobrego homeopaty a nie oszczerniaj Odpowiedz Link Zgłoś
kryspinawielka Re: homeopatia 31.03.14, 15:45 Ale jak odróżnisz tego który udaje, od tego który jest w porządku?? Ciekawa jestem jak. Odpowiedz Link Zgłoś
kryspinawielka Re: homeopatia 31.03.14, 15:44 Też się raz nabrałam, bo byłam nieźle zdesperowana. Jednak człowiek uczy się na własnych błędach. Odpowiedz Link Zgłoś
viollcia Re: homeopatia 02.04.14, 12:32 No jak to skąd? Jak wiesz nazwisko homeopaty to wiesz wszystko :) w internecie jest wszystko o wszystkich, o forach nie wspomne tam jest kompedium wiedzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
bubusik Re: homeopatia 14.04.14, 12:09 podobno homeopatyczne leki zawierają jad węża, ślinę żaby itp Słyszeliście o tym? Ochydztwo Odpowiedz Link Zgłoś