24.01.14, 18:38
Witam was, właśnie dostałem wyniki tomografi, i czy moglibyście rozjasnic mi nieco o co chodzi z nimi: w lewym dole środkowym przestrzeń płynowa wielkości 37x44mm, wys.29mm - odpowiadajaca torbieli pajęczynowki. Komory boczne asymetryczne, na wys. Rogów przednich prawa szer. 9mm, lewa 5mm. Pozostałe obszary mózgowia oraz mózgoczaszka zmian patologiicznych nie wykazują. Dodam że mam 18 lat, i badany byłem ze względu na codzienne bóle głowy,
Obserwuj wątek
    • osmanthus Re: wyniki tk 25.01.14, 06:01
      saperi14 napisał(a):

> Witam was, właśnie dostałem wyniki tomografi, i czy moglibyście rozjasnic mi ni
      > eco o co chodzi z nimi: w lewym dole środkowym przestrzeń płynowa wielkości 37x
      > 44mm, wys.29mm - odpowiadajaca torbieli pajęczynowki. Komory boczne asymetryczn
      > e, na wys. Rogów przednich prawa szer. 9mm, lewa 5mm. Pozostałe obszary mózgowi
      > a oraz mózgoczaszka zmian patologiicznych nie wykazują. Dodam że mam 18 l
      > at, i badany byłem ze względu na codzienne bóle głowy,

Lektura obowiazkowa:
      zdrowie-nasze.pl/?act=statki&arty=643&opt=czytaj&id=343
      • osmanthus Re: wyniki tk 25.01.14, 06:07
        Poza tym chyba jakis lekarz cie skierowal na TK?
        Nie powiedzial co dalej?
        Nie masz umowionej wizyty?
        Bo juz nie bede glupio pytala czy osrodek robiacy badanie automatycznie przesyla jego wyniki do lekarza kierujacego...
        • saperi14 Re: wyniki tk 25.01.14, 10:50
          Skierował mnie neurolog, z tym że wizytę u niego mam dopiero w kwietniu, a wyniki przyszły do domu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka