IP: *.pixi.com 21.08.04, 03:44
Wywalaj takie glupiee watki dyskutujace posty innych osob:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=14173344
Albo to jest forum o problemach medycznych albo o osobach ktore robia
posty na forum.

Omawianie kogos;-))) na tym forum noie powinno miec miejsca.

Albo sie ktos zgadza a opinia albo wlecze sie dalej.

Albo sie opiekujesz tym forum, albo zrezygnuj z tej funkcji.

Nie widze nic nie odpowiedniegio w tych postach z wyjatkiem kilku
przewrazliwionych doroslakow ktorzy z nieznanych powodow oczerniaja
kogos.

Wcale sie ni dziwie reakcji na takie idiotyczne komentarze.

Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Mam lepszy pomysl IP: *.ss.shawcable.net 21.08.04, 04:33
      Moze lepiej wywalac takie wypowiedzi jak twoja
      • Gość: ;-))))) Re: Mam lepszy pomysl IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 21.08.04, 10:40
        Artur napisał(a):

> Moze lepiej wywalac takie wypowiedzi jak twoja

A moze zamiast tobie dac kopa w pysk?
    • devinjammer Re: Do orissy 21.08.04, 10:55
      Wrzuć człowieku na luz. Nie odpowiada Ci, że ktoś (a w zasadzie sporo ludzi)
      denerwuje się na pajaca? Nie masz obowiązku czytać wszystkich wątków! Temat
      jednoznacznie sugerował, że nie jest o problemach zdrowotnych. Trzeba było nie
      klikać.
      > Nie widze nic nie odpowiedniegio w tych postach z wyjatkiem kilku
      > przewrazliwionych doroslakow ktorzy z nieznanych powodow oczerniaja
      > kogos.
      >
      Powody są oczywiste, nie wiem jak możesz ich nie widzieć.
      A oczernianie kogoś to słowo, które oznacza rozgłaszanie nieprawdy na czyjś
      temat. Niestety, nie ma tam nieprawdy, te posty tylko stwierdzają stan
      faktyczny.
      A od orissy z daleka. :[
      • Gość: w cyrku1 Re: Do orissy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 11:21
        Profrssor-e: to taki folklor internetowy. Zaspiewaj sobie całe "Chłop żywemu
        nie przepuści" Grzeskowiaka i na pewno się wyluzujesz.
        • pia.ed Do "PROFESORA" 21.08.04, 13:00
          • Re: Mam lepszy pomysl IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net
          Gość: ;-))))) 21.08.2004 10:40 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Artur napisał(a):

> Moze lepiej wywalac takie wypowiedzi jak twoja

A moze zamiast tobie dac kopa w pysk?

Czy uwazasz ze taki ton i takie odpowiedzi powinny byc dozwolone na forum
          zdrowie?
          • arecibo1 Re: Do "PROFESORA" 21.08.04, 13:13
            pia.ed napisała:

> Czy uwazasz ze taki ton i takie odpowiedzi powinny byc dozwolone na forum
            > zdrowie?

Heheheh... Bo to jest forum o med. konwencjonalenej!! U nas czegos takiego
            nie ma!!! :)
            • devinjammer Re: Do "PROFESORA" 21.08.04, 13:17
              Buahahaha! Dobre! Niby zabiegówka, ale faktycznie niekonwencjonalna!
            • Gość: noname Re: Do arecibo1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 14:05
              Masz całkowitą rację twierdząc, że "... to jest forum o med.
              konwencjonalnej ... " no i niepotrzebnie zaśmiecają je ci niekonwencjonalni.

• arecibo1 Re: Do arecibo1 21.08.04, 14:19
                Gość portalu: noname napisał(a):

> Masz całkowitą rację twierdząc, że "... to jest forum o med.
                > konwencjonalnej ... " no i niepotrzebnie zaśmiecają je ci niekonwencjonalni.

Taaak, jeszcze jak Feline tu byla to kazdy mogl sobie zobaczyc jak wyglada
                "dyskusja" z tzw. dobrym lekarzem.
                • Gość: Artur Re: Do arecibo1 IP: *.ss.shawcable.net 21.08.04, 15:36
                  Ale Feline tez nie lubila chamstwa wiec by sobie z tym obojnakiem chyba jednak nie dyskutowala
                  • arecibo1 Re: Do arecibo1 21.08.04, 15:51
                    Ja zrozumialem tak ze Noname mowiac delikatnie wyprasza mnie stad, ale
                    moze troche znadinterpretowalem :)
                    • Gość: Artur Re: Do arecibo1 IP: *.ss.shawcable.net 21.08.04, 15:55
                      Z forum nikogo sie nie wyprasza. Ewentualnie admin moze komus dac bana za zle zachowanie i lamanie regulaminu. Spij spokojnie!
                    • Gość: noname Re: Do arecibo1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 23:57
                      Medycyna naturalna była zawsze i pozostanie "starszą siostrą" tej
                      konwencjonalnej. Pisząc o "niekonwencjonalnych" nie ją akurat miałem na myśli.

Pozdrawiam.
                      • arecibo1 Re: Do arecibo1 22.08.04, 00:08
                        Gość portalu: noname napisał(a):

> Medycyna naturalna była zawsze i pozostanie "starszą siostrą" tej
                        > konwencjonalnej. Pisząc o "niekonwencjonalnych" nie ją akurat miałem na
                        > myśli.

Aha! A ja myslalem ze znowu mi sie obrywa :)
                        Pozdrawiam serdecznie.
                  • Gość: ;-))))) Do Dr. Oh! IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 21.08.04, 22:35
                    Artur napisał(a):

> Ale Feline tez nie lubila chamstwa wiec by sobie z tym obojnakiem chyba
                    > jednak nie dyskutowala

Artur gdybys tak czesto dupy nie dawal na tym forum swoimi iditycznymi
                    komentarzami to mozna by ciebie polubic i zaprezentowac ci eressea.
                    Ona lubi takich kretynow jak ty udajacych chinczyka Dr. Oh!!
                    • eressea Re: Do Dr. Oh! 21.08.04, 22:51
                      ;-))))) napisał:

> Artur gdybys tak czesto dupy nie dawal na tym forum swoimi iditycznymi
                      > komentarzami to mozna by ciebie polubic i zaprezentowac ci eressea.
                      > Ona lubi takich kretynow jak ty udajacych chinczyka Dr. Oh!!

Ach, jak miło, że o mnie wspominasz! Twoje poczynania na f. Zdrowie są coraz
                      bardziej interesujące. Zastanawia mnie czy te twoje wpisy nie są przypadkiem
                      rozpaczliwym wołaniem o pomoc ;D

PS. W przeciwieństwie do twojej kochanki nie noszę tandetnych różowych koronek.
                      • Gość: Patryk do eressea IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 21.08.04, 23:41
                        Gosc jest dosc,hmmm...rzadki.On tak na innych forach tez z tymi "zatruciami
                        rtecia"?Czy na kazdym forum ma inny odpal?
                        • arecibo1 Re: do eressea 22.08.04, 00:10
                          Pewnie nie ucieszy go ze kiedys uwazano rtec za kamien filozoficzny ;-)
                          • Gość: ;-))))) Re: do eressea IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 22.08.04, 00:32
                            arecibo1 napisał:

> Pewnie nie ucieszy go ze kiedys uwazano rtec za kamien filozoficzny ;-)

A teraz tych co sie modla do rteci aby im przyniosla dochod nazywa sie
                            lekarzami!

Ucz sie ciolku abys z siebie nie robil wiekszego idioty niz nim jestes!

hometown.aol.com/andycutler
                            melisa.org
                            cfspages.com
                            amalgam.org
                            bioprobe.com
                            toxicteeth.org
                        • Gość: ;-))))) Re: do Patyka IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 22.08.04, 00:27
                          Patyk napisał(a):

> Gosc jest dosc,hmmm...rzadki.On tak na innych forach tez z tymi "zatruciami
                          > rtecia"?Czy na kazdym forum ma inny odpal?

Z takim zakutym chamskim lbem jak twoj patyk to i rtec ci nie pomoze!
                          Rzeczywiscie tylko idiotom teraz daja licencje do praktyki jako
                          ZNAchorych!
                        • Gość: ;-))))) Re: do eressea IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 22.08.04, 00:35
                          Patryk napisał(a):

Ucz sie chamie zamiast glupoty ronic gdzie i kiedy sie da:

toxicteeth.org

hometown.aol.com/andycutler
                          melisa.org
                          cfspages.com
                          amalgam.org
                          bioprobe.com
                          Jak ktos GLUPI to z innych stara sie zrobic ofiary.
                          Takim bucom jak ty to powinno sie lby kosic aby nie oszukiwali innych!

• eressea Re: do eressea 22.08.04, 00:48
                          Patryk napisał:

Znam tego wyjątkowego osobnika z innego forum na którym pisuję. Rtęć też
                          przerabialiśmy ale tylko na początku. To naprawdę rzadko spotykany okaz ;D
                          • Gość: ;-))))) Re: do eressea IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 22.08.04, 02:38
                            eressea napisała:

> Znam tego wyjątkowego osobnika z innego forum na którym pisuję. Rtęć też
                            > przerabialiśmy ale tylko na początku. To naprawdę rzadko spotykany okaz ;D

Tak ty jestes wybitna cielecina z gorzowa!
                      • Gość: ;-))))) Re: Do Dr. Oh! IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 22.08.04, 00:24
                        eressea napisała:
                        > ;-))))) napisał:
                        >
                        > > Artur gdybys tak czesto dupy nie dawal na tym forum swoimi iditycznymi
                        > > komentarzami to mozna by ciebie polubic i zaprezentowac ci eressea.
                        > > Ona lubi takich kretynow jak ty udajacych chinczyka Dr. Oh!!
                        >
                        > Ach, jak miło, że o mnie wspominasz! Twoje poczynania na f. Zdrowie są coraz
                        > bardziej interesujące. Zastanawia mnie czy te twoje wpisy nie są przypadkiem
                        > rozpaczliwym wołaniem o pomoc ;D

O tobie nigdy zapomniec nie mozna.
                        Kazda suka ma swoja noc!
                        >
                        > PS. W przeciwieństwie do twojej kochanki nie noszę tandetnych różowych
                        > koronek.

Przeciez ty jestes jedyna moja kochanka!
                        Tyle razy sie odgrazalas ze mnie kochasz ....
                        • eressea Re: Do Dr. Oh! 22.08.04, 00:31
                          ;-))))) napisał:

> Przeciez ty jestes jedyna moja kochanka!
                          > Tyle razy sie odgrazalas ze mnie kochasz ....

A nene, to ty pisałeś, że mnie kochasz! :P i to ty postanowiłeś przestać kochać
                          i złamać moje niewieście serce.

Teraz się nie tłumacz, wracaj do tej co nosi różową bieliznę.

;D
                          • Gość: ;-))))) Re: Do Dr. Oh! IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 22.08.04, 02:41
                            eressea napisała:

> ;-))))) napisał:
                            >
                            > > Przeciez ty jestes jedyna moja kochanka!
                            > > Tyle razy sie odgrazalas ze mnie kochasz ....
                            >
                            > A nene, to ty pisałeś, że mnie kochasz! :P i to ty postanowiłeś przestać
                            > kochać i złamać moje niewieście serce.

Od kiedy ty to sercem nazywasz?

> Teraz się nie tłumacz, wracaj do tej co nosi różową bieliznę.

A co ucieklas zostawiajac bielizne ....
              • Gość: ;-))))) Re: Do arecibo1 IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 21.08.04, 22:30
                noname napisał(a):

> Masz całkowitą rację twierdząc, że "... to jest forum o med.
                > konwencjonalnej ... " no i niepotrzebnie zaśmiecają je ci niekonwencjonalni.

Medycyna konwencjonalna:

Operacja sie udala, pacjet nie wytrzymal.

Zrobic kremacje pacjeta za nim adwokaci nas oskarza o znachorstwo, bo to
                bedzie "nas kosztowalo" kase i praktyke!!

• Gość: ;-))))) do ciemniakow IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 21.08.04, 22:28
            pia.ed napisała:

> Gość: ;-))))) 21.08.2004 10:40 odpowiedz na list odpowiedz cytując

> Artur napisał(a):
            >
            > > Moze lepiej wywalac takie wypowiedzi jak twoja
            >
            > A moze zamiast tobie dac kopa w pysk?
            >
            > Czy uwazasz ze taki ton i takie odpowiedzi powinny byc dozwolone na forum
            > zdrowie?

Jak najbardziej, w ten sposob sie ciemnikom doklada sie profilaktycznie
            do zdrowia aby glupot nie pisali, wowczas naprawde potrzebuja
            bandyckiej medycyny konwencjonalnej, szwy i "opakowanie"!

Takiej ciemnoty i takich bzdur jak niektorzy tu pisza (Patryk, Venus,
            viiking, artur, doki ) to tylko mozna spotkac w makulaturze medycznej
            zwiazkow zawodowych lekarzy i znachorow!

To ciemnota medyczna a nie medycyna profilaktyczna.

• Gość: Patryk drogi pacjencie z Honolulu IP: *.oc.oc.cox.net 22.08.04, 07:16
              To straszna prawda,ale muszę ci to powiedzieć.Uwaga:ludzie się z ciebie śmieją.
              Śmieją-rozumiesz?
              • Gość: ;-))))) [...] IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 22.08.04, 09:01
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • brumbak : Do orissy - co jest grane ? 22.08.04, 17:09
      Gość portalu: professor napisał(a):

> Wywalaj takie glupiee watki dyskutujace posty innych osob:
      >
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=14173344
      > Albo to jest forum o problemach medycznych albo o osobach ktore robia
      > posty na forum.
      >
      > Omawianie kogos;-))) na tym forum noie powinno miec miejsca.
      >
      > Albo sie ktos zgadza a opinia albo wlecze sie dalej.
      >
      > Albo sie opiekujesz tym forum, albo zrezygnuj z tej funkcji.
      >
      >----------
      popieram
      orissa
      albo się popraw
      albo zrezygnuj

za duzo tu pobłażania dla zwykłego chamstwa
      • Gość: ;-))))) Re: : Do orissy - co jest grane ? IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 23.08.04, 23:05
        brumbak napisał:

> Gość portalu: professor napisał(a):
        > > > Wywalaj takie glupiee watki dyskutujace posty innych osob:
        > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=14173344
        > > Albo to jest forum o problemach medycznych albo o osobach ktore robia
        > > posty na forum.
        > >
        > > Omawianie kogos;-))) na tym forum noie powinno miec miejsca.
        > > Albo sie ktos zgadza a opinia albo wlecze sie dalej.
        > > Albo sie opiekujesz tym forum, albo zrezygnuj z tej funkcji.
        > >----------
        > popieram
        > orissa
        > albo się popraw
        > albo zrezygnuj
        > za duzo tu pobłażania dla zwykłego chamstwa

To powinna byc dyskusja o sprawach medycznych a nie dyskusja o problemach
        psychicznych niewyksztalconych idiotow atakujacych WIEDZE innych!
        Ciemnoty polskiej po komunistycznej dziczy genetycznie zwiazanej z
        burakami, nie da sie tak szybko wyleczyc!

• konti7 Re: Do orissy 22.08.04, 21:38
      Fajnie sie czasami posmiac.Fajnie poczytac roznych oszolomow (watki o fluorze i
      amalgamatach-moje ulubione).Ale regulamin mowi wyraznie-za wulgaryzmy posty sa
      usuwane.A trudno znalezc jakakolwiek wypowiedz tego " usmiechnietego inaczej
      goscia forum",gdzie mniej niz 50% komentarza nie stanowilyby wulgaryzmy!A i tu
      repertuar jest monotonny i ograniczony.Ja nikomu nie zabraniam byc
      glupim,prymitywnym czy nawiedzonym,kibicem Lecha Poznan czy zwolennikiem partii
      neokomunistycznych-ale ,do cholery ,wulgarne bluzgi powinny byc usuwane-tak,czy
      nie???
      • Gość: w cyrku1 Re: Do orissy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 13:34
        Albo panujesz nad tym cyrkiem i traktujesz wszystko jako folklor - zresztą
        za namową części forumowiczów - albo od samego początku wycinasz wulgaryzmy.
        Popisowy post p.t. Uwaga na Etyka aka Experta pisany prosto z honolulu o 8:02
        wyciełaś jednak w nie odpowiednim momencie. Chociaż text nie był do mnie, moja
        odpowiedz była sciśle powiązana z treścia postu, sadzę że potwierdzi to gość
        devinjammer.
        • Gość: w cyrku1 Re: Do orissy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 19:48
          Orisa ale Ci kota pogonili! Rece tak Ci się trzęsą że nie trafiasz we wlaściwe
          klawisze ? Teraz dopiero wycięłaś wypowiedzi z 4 dni? Wyjaśnij dlaczego
          wyciełaś mój post na temat zdrowia tego faceta z honolulu, ponadto udowodnij
          gdzie użyłem słów wulgarnych. Jeszcze raz powtarzam :do bałaganu na tym forum
          doprowadziłaś sama, i jak już nie panujesz nad tym cyrkiem - wytnij się sama.
          Znajdzie się ktoś znacznie lepszy. POZDR.
          • Gość: Artur Cos nie tak... IP: *.ss.shawcable.net 23.08.04, 20:09
            Rzeczywiscie, "usmiechnietego" warita wprowadzajacego ludzi w blad nam zostawilas a wycinasz wypowiedzi zgodne z prawda i wcale nie wulgarne.
            • Gość: ;-))))) [...] IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 23.08.04, 22:53
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • eressea Re: Do orissy 23.08.04, 20:56
            Gość portalu: w cyrku1 napisał(a):

> Orisa ale Ci kota pogonili! Rece tak Ci się trzęsą że nie trafiasz we wlaściwe
            > klawisze ? Teraz dopiero wycięłaś wypowiedzi z 4 dni? Wyjaśnij dlaczego
            > wyciełaś mój post na temat zdrowia tego faceta z honolulu, ponadto udowodnij
            > gdzie użyłem słów wulgarnych. Jeszcze raz powtarzam :do bałaganu na tym forum
            > doprowadziłaś sama, i jak już nie panujesz nad tym cyrkiem - wytnij się sama.
            > Znajdzie się ktoś znacznie lepszy. POZDR.

Do bałaganu na tym forum doprowadzają ci którzy tu piszą. Poza tym dlaczego
            kierujesz swój post do Orissy? Oprocz niej na tym forum wycinają admini zawodowi.

Moim skromnym zdaniem Twój post został wycięty dlatego, że był niezgodny z
            tematem forum i był kolejną prowokacją mającą sprowokować taką dyskusję jaka
            toczy się np. w tym wątku (czyli kolejne obelgi i wulgaryzmy).

Zajrzyj na oslą ławkę, tutaj znajdziesz swój wątek:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=15137488
            A tutaj dla rozgoryczonych wyciąg z FAQ o moderacji:

"Dlaczego mój wątek zniknął?!
            Przeczytaj uważnie Netykietę i Regulamin. Twój wątek musiał naruszyć któryś z
            ich punktów. Usuwane mogą być posty puste, zawierające same linki, cytaty lub
            skopiowane artykuły, rozdziały książek itp. Nie udzielamy szczegółowych
            informacji, co i dlaczego zostało usunięte."

Jesli uważacie, że jakis post łamie regulamin lub netykietę zapraszam do
            wysyłania linków na adres forum.abuse@gazeta.pl.
            • Gość: ;-))))) Re: Do orissy IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 23.08.04, 22:49
              eressea napisała:
              > Do bałaganu na tym forum doprowadzają ci którzy tu piszą. Poza tym dlaczego
              > kierujesz swój post do Orissy? Oprocz niej na tym forum wycinają admini
              > zawodowi.

Do balaganu na tym forum doprowadza MODERATOR zamiast wywalac posty
              ktore atakuja tych nktorzy sie wypowiadaja, MODERATOR pozwala na
              zawracanie dupy wlasnie takim oslom.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=15137488
              > Moim skromnym zdaniem Twój post został wycięty dlatego, że był niezgodny z
              > tematem forum i był kolejną prowokacją mającą sprowokować taką dyskusję jaka
              > toczy się np. w tym wątku (czyli kolejne obelgi i wulgaryzmy).

Rola MODERATORA jest wywalac wlasnie takie posty z kazdego forum!

Powiedz mi jakie wartosci intelectulane zwiazane z MEDYCYNA ten cwierc
              glowek zareprezentowal swoim postem?

• eressea Re: Do orissy 23.08.04, 23:10
                ;-))))) napisał:

> Do balaganu na tym forum doprowadza MODERATOR zamiast wywalac posty
                > ktore atakuja tych nktorzy sie wypowiadaja, MODERATOR pozwala na
                > zawracanie dupy wlasnie takim oslom.

To głównie ty robisz tu burdel. Ty obrażasz innych ludzi, nie potrafisz napisac
                na tym forum postu bez wyzwisk i wulgaryzmów. Te dwa były niezłym popisem twoich
                zdolności twórczych:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=14173344&wv.x=1&a=15128964
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=14173344&wv.x=1&a=15128475

czytało się naprawde z zainteresowaniem.

Głupie prowokacje też wprowadzają nieporządek.

> Powiedz mi jakie wartosci intelectulane zwiazane z MEDYCYNA ten cwierc
                > glowek zareprezentowal swoim postem?

Wątek został usunięty wg mnie słusznie, tyle mam do powiedzenia w tej sprawie.
        • Gość: ;-))))) Re: Do orissy IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 23.08.04, 22:56
          w cyrku1 napisał(a):

> Albo panujesz nad tym cyrkiem i traktujesz wszystko jako folklor - zresztą
          > za namową części forumowiczów - albo od samego początku wycinasz wulgaryzmy.
          > Popisowy post p.t. Uwaga na Etyka aka Experta pisany prosto z honolulu o 8:02
          > wyciełaś jednak w nie odpowiednim momencie. Chociaż text nie był do mnie, moja
          >
          > odpowiedz była sciśle powiązana z treścia postu, sadzę że potwierdzi to gość
          > devinjammer.

Bo ty jestes wlasnie clownem we wlasnuym cyrku uzywajacym roznych nikow!
          Dlka dokladnosci devinjammer to nie nikt inny a ten sam clown o czym ty
          sam ciolku doskoinale wiesz!.

Bierz swoje klocki i idz sie sam bawic we wlasnej piaskownicy cielaku
          z anim mama ci dupe zloi ze sie bawisz w blazna na komputerze!

• Gość: ;-))))) Re: Do orissy IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 23.08.04, 23:01
        konti7 napisał:

> Fajnie sie czasami posmiac. Fajnie poczytac roznych oszolomow (watki o
        > fluorze i amalgamatach-moje ulubione). Ale regulamin mowi wyraznie-za
        > wulgaryzmy posty sa usuwane.

Jak ktos burak to ma takie idiotyczne wypowiedzi. Idz sie leczyc
        ciolku! Odpowiedzi sa wylacznie na twoim poziomie! Ty po za wulgaryzmami
        nic nie zrozumiesz.

> A trudno znalezc jakakolwiek wypowiedz tego " usmiechnietego inaczej
        > goscia forum",gdzie mniej niz 50% komentarza nie stanowilyby wulgaryzmy!
        > A i tu repertuar jest monotonny i ograniczony. Ja nikomu nie zabraniam byc
        > glupim, prymitywnym czy nawiedzonym,kibicem Lecha Poznan czy zwolennikiem
        > partii neokomunistycznych-ale, do cholery, wulgarne bluzgi powinny byc
        > usuwane-tak,czy nie???

Z takim penisem intelektualnym jak ty to innaczej nie warto sie
        komunikowac, i takm jestes za glupi buraku aby sie wypowiadac o
        przedmiotach naukowych ktore sa powyzej twojej anteny umocowanej w tym
        zakutym rycerskim chamskim lbie.
    • qoo do PROFESORA 23.08.04, 21:02
      Jezeli Twoim zdaniem usmiechniety jest ok to wdaj sie z nim w "dyskusje" i miej
      odmienne zdanie a zobaczysz jak koncertowo zmiesza Cie z blotem nazywajac ku...
      ch... i innymi popie.... lachmytami. Cos Twoj nick nie pasuje do tresci Twoich
      wypowiedzi... Sorrki
    • qoo DO ORISSY 23.08.04, 21:05
      A czy nie ma mozliwosci ograniczyc usmiechnietemu calkowicie dostepu do forum -
      jakos go wyciac lub chociaz dac jakas czerwona kartke. Generalnie wszeczie
      gdzie sie widzi nicka usmiechnietego badz IP honolulu nalezy sie
      spodziewac "DORODNEJ LACINY KUCHENNEJ" i to pod adresem konkretnych osob, wiec
      moze by tak profilaktycznie wycinac wszystkie jego posty chlopek i tak nie ma
      juz zbyt wiele do powiedzenia i ciagle sie powtarza
      • Gość: Artur Re: DO ORISSY IP: *.usask.ca 23.08.04, 22:21
        moze najlepiej zablokowac wszystkie postowania z Honolulu? :-)
        • Gość: w cyrku1 Re: DO eressy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 22:40
          Właśnie jestem pod wrażeniem twojego różowego flirtu, myslałaś że Cię zaprosi
          do honolulu? Skoro nie reagowała orissa, to trzeba faceta sprowokować by się
          w pełni wykazał swoim IQ. Jakoś tak jest że nad różnymi dewiantami na tym
          forum użalają się blondynki.
          • eressea Re: DO eressy 23.08.04, 22:52

> Właśnie jestem pod wrażeniem twojego różowego flirtu, myslałaś że Cię zaprosi
            >
            > do honolulu? Skoro nie reagowała orissa, to trzeba faceta sprowokować by się
            > w pełni wykazał swoim IQ. Jakoś tak jest że nad różnymi dewiantami na tym
            > forum użalają się blondynki.

Raczysz pan żartować? Sama wycięłam już parę postów tego osobnika. Do użalania
            się nad nim jeszcze mi daleko.

Nie sądzę by prowokowanie i dodatkowe zaśmiecanie forum Zdrowie było najlepszym
            wyjściem.
        • Gość: ;-))))) Re: DO ORISSY IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 23.08.04, 22:40
          Artur napisał(a):

> moze najlepiej zablokowac wszystkie postowania z Honolulu? :-)

A moze lepiej zablokowac posty wszystkich kommunistow z Canady?
      • Gość: ;-))))) Re: DO ORISSY IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 23.08.04, 22:44
        qoo napisała:

> A czy nie ma mozliwosci ograniczyc usmiechnietemu calkowicie dostepu do
        > forum -

Sprobuj to zobaczysz jezeli myslisz ze mozesz. Ja moge z kazdego
        miasta z kad chce nadawac.

To ze serwer jes teraz z honolulu o niczym nie swiadczy!

PROBLEM polega ze noiedouczone BYDLO ciagle prowokuje.

Z takim bydlem nie ma co sie piescic tylko trzeba ich odpowiednio
        traktowac tak jak na to zasluguja!.

Banda NIEUKOW i parszywych cielakow ktorzy roszcza sobie prawa do opini
        nie majac zadnych podstaw naukowych!

• Gość: professor Re: Do orissy IP: *.pixi.com 24.08.04, 03:44
      Moze wreszcie wywalisz ta bande idiotow ktora atakuje tych ktorzy maja
      INNA opinie!

Kazdy ma prawo do wypowiadania sie, natomiast to isiptyczne
      atakowanoe ;-))) jest calkpowicie nie uzasadnione!

Jezeli posty sa wulgarne to dlatego ze ma prawo aby sie bronic przed to
      szarancza idiotow!
      • qoo Do Profesora 24.08.04, 07:21
        No coz jezeli dyskusja - bo to przeciez forum - ma polegac na obrzucaniu kogos
        lacina no to gratuluje pomyslu PANIE PROFESORZE. Prosze o przeczytanie co
        znajduje sie pod haslem "dyskusja" w jakiejs madrej ksiazce.
        • Gość: w cyrku1 Czy jest tu z nami prawdziwy moderator? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 11:33
          Zwracam uwagę osobom odpowiedzialnym za to forum że problem nabrzmiały jest od
          półtora miesiaca < uwaga na osobę....zaśmieca forum z 14 07br> -żadnej reakcji
          egzekwującej regulamin. Część forumowiczów próbujac w przyzwoity sposób
          wyjasnić niestosowność jego zachowania była nieustannie ordynarnie poniżana. To
          WY jesteście za to odpowiedzialni!!! Oczywiście uznałem że wobec braku Waszej
          reakcji jedynym wyjściem jest świadoma prowokacja zaostrzająca konflikt. W
          najwyższe zdumienie wprowadziła mnie zatem reakcja eressy i innych. W moim domu
          używanie i wysłuchiwanie słów wulgarnych od pokoleń jest nie do przyjęcia,
          Widać dla niektórych to tylko bułka z masłem tak jak dalsze wizyty na tym forum
          pokrzywdzonego i sprowokowanego osobnika z dalekiego kraju? POZDR.
          • eressea Re: Czy jest tu z nami prawdziwy moderator? 24.08.04, 12:05

> W najwyższe zdumienie wprowadziła mnie zatem reakcja eressy i innych.

W zdumienie wprawiła Ciebie moja reakcja? A coż ja takiego napisałam?

Powiedz mi czy wysłałeś na forum.abuse@gazeta.pl choc jednego maila z prośbą o
            wyciecie wypowiedzi osobnika z honolulu? Ja wysłałam. Zapewniem, że to działa,
            do tej pory zostały wycięte wszystkie linki, które wysłałam.

Nie popieram tego co on tutaj wypisuje.

Nie popieram także prowokacji w postaci zakładania nowych wątków mających na
            celu nowy wysyp wulgaryzmów.
            Już są dwa takie watki, chyba wystarczą?

Dla Twojej wiadomości - ja nie toleruję wulgaryzmów i takowych także nie uzywam.
            Nie chodzi mi o to byś się powstrzymywał od krytykowania i ośmieszania osoby z
            honolulu. Mamy wolność słowa. Jednak to forum ma pewiem temat przewodni. Zatem
            IHMO lepiej by ta krytyka ograniczyła się do tych dwóch powstałych juz wątków.

I jeszcze jedno do osób dyskutujących z tym osobnikiem - nie cytujcie jego
            wypowiedzi w których są ewidentne wulgaryzmy, ponieważ Wasza wypowiedź z takim
            cytatem także może zostać ocenzurowana.
            • Gość: w cyrku1 Re: Czy jest tu z nami prawdziwy moderator? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 13:33
              Widzisz eressa kazdy ma swoje metody. To pokazujesz palcem i wycinają kilka
              sztuk "k." i "h." a ja inaczej.
            • qoo Do eressea 24.08.04, 15:08
              Eressea, nie trzeba celowo zakladac nowych watkow zeby poznac caly repertuar (
              zreszta i tak juz nudny ) usmiechnietego. Ten facet jest nie do zdarcia, "krazy
              nad forum i pojawia sie jak sep" wszedzie tam gdzie ktos ma cos do powiedzenia.
              Osoby po fachu wyzywa od najgorszych i wcale nie trzeba go specjalnie
              prowokowac wystarczy ze ma sie odmienne zdanie. Sama sledze jego wypowiedzi -
              bardzo lubie sie smiac - ale ostatnio jest mi coraz mniej do smiechu bo po
              pierwsze jak juz powiedzialam gosc zrobil sie monotonny a wyzywanie ( to jeden
              z tych delikatniejszych okreslen ) od komuchow i chamow z PGR´u to juz
              przerabialismy ale widac do stanow wiadomosci dochodza z kilkuletnim
              opoznieniem, a po drugie, zaczelam sie tak zastanawiac, te jego teorie przeciez
              jezeli nie daj Boze trafi na jakas osobe ktora wezmie sobie to co on mowi do
              serca i np powyrwa zeby bo bedzie sie bala zatrucia rtecia z plomb lub usunie
              prostate bo ma nieprzyjemny zapach z ust to moze miec to dla niej dosc przykre
              konsekwencje. Dlatego sadze ze trzeba w jakis sposob wplynac na animow i cos z
              tym gosciem zrobic. Jest takie stare przyslowie "jak Kuba Bogu ..." wiec
              dlaczego ktos nie ma mu puscic jakiegos soczystego kawalka jezeli chyba tylko
              jest dla niego zrozumiale.
              • Gość: Halina Re: Do eressea IP: *.ip-pluggen.com 24.08.04, 15:40
                Wyzywa "osoby po fachu"? Chyba ten czlowiek nie jest LEKARZEM???
              • eressea @ qoo 24.08.04, 15:50
                Czytam posty osobnika z honolulu, wiem doskonale co on pisze i rozumiem Wasze
                pretensje.
                Powiem szczerze - wątpię czy da się z nim coś zrobić (technicznie).

Jedyne co zostaje to wycinanie, co wyciąć decyduja admini.
                Myślę, że do nich nalezałoby kierowac skargi oraz propozycje, oto adres
                forum@gazeta.pl (maile z tego adresu odbiera jeden z administratorów forum)
                ewentualnie forum.abuse@gazeta.pl.

Swoimi wypowiedziami raczej go nie zmienicie, ten człowiek jest niereformowalny.
                Mówię to z doświadczeń z innego forum.

Oczywiście mozecie pisać co chcecie, ja sama czasami mu coś odpisuję :). Jednak
                należy się liczyć, że także Wasza wypowiedź moze zostać wycięta (jeżeli naruszy
                regulamin forum).
        • Gość: gallileo Re: Do Profesora IP: *.biz.rr.com 25.08.04, 02:27
          qoo napisała:

> No coz jezeli dyskusja - bo to przeciez forum - ma polegac na obrzucaniu
          > kogoslacina no to gratuluje pomyslu PANIE PROFESORZE. Prosze o przeczytanie
          > co znajduje sie pod haslem "dyskusja" w jakiejs madrej ksiazce.

Po co nudzisz?

Lacina to oficjalny jezyk w srodowiskach medycznych.

Nie prowokuj idiotycznych wywodow, dostajesz odpowiednia odpowiedz!
          • qoo Re: Do Profesora 25.08.04, 11:34
            Jezeli wedlug Ciebie "lacina" chodzi mi oczywiscie o tzw lacine kuchenna to
            normalny sposob porozumiewania sie no to ... pozostawiam to bez komentarza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka