Dodaj do ulubionych

zawroty glowy

03.10.14, 19:22
Witam od 2 dni mam zawroty glowy wprawdzie nie sa one bardzo czeste ale jednak sie zdarzaja.Najczesciej przy podnoszeniu sie lub zmianie pozycji.Dodam ze kilka dni bolala mnie tez prawa piers sutek i pod pacha .Odczuwalam klucia itd.Lekarz powiedzial ze jest ok.Zastanawia mnie tylko ten zbieg okolicznosci.Bol piersi -zawroty glowy.Ostatnio mialam troche stresu i nie odzywialam sie zbyt dobrze.Moze ktos mial podobnie lub ma jakies pojecie co to moze byc.Z gory dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sp9tcu Re: zawroty glowy 03.10.14, 20:18
      okres , kregośłup ,błędnik ,zmiany cisnienia
    • robsso Re: zawroty glowy 03.10.14, 20:24
      Witam.
      Skoro masz bóle głowy i powiązane z tym bóle w klatce piersiowej (a być może i lekkie drętwienie w ręce) to całkiem możliwe, że pochodzi to od ucisku na nerwy w kręgach szyjnych. Może wynikać to np. ze zmian zwyrodnieniowych. Oczywiście to tylko jedna z prawdopodobnych przyczyn ale ostatnio dość częstą się pojawiająca.
      masaż leczniczy,masaż klasyczny,masaż relaksacyjny,drenaż limfatyczny,zabiegi borowinowe
      • robsso Re: zawroty glowy 03.10.14, 20:26
        Witam.
        Skoro masz bóle głowy i powiązane z tym bóle w klatce piersiowej (a być może i lekkie drętwienie w ręce) to całkiem możliwe, że pochodzi to od ucisku na nerwy w kręgach szyjnych. Może wynikać to np. ze zmian zwyrodnieniowych. Oczywiście to tylko jedna z prawdopodobnych przyczyn ale ostatnio dość częstą się pojawiająca.

masaż leczniczy,masaż klasyczny,masaż relaksacyjny,drenaż limfatyczny,zabiegi borowinowe
        • ilusia1987 Re: zawroty glowy 03.10.14, 20:35
          Okres mam wlasnie teraz.Bolow glowy jako takich nie mam jedyne co odczuwam to jakby " ciezar" w glowieJezeli chodzi o kregoslup i kregi szyjne to nie czuje bolow w tej okolicy.Przyszlo mi do glowy ze moze mam jakis ubytek w witaminach (zla dieta)i z tad te zawroty.Dziekuje bardzo za odzew.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka