Dodaj do ulubionych

Problem z poceniem się na twarzy

05.07.15, 16:18
Witam mam następujący problem. Podczas cieplejszych dni - dla mnie cieplejsze dni zaczynają się od 25 stopni (w Słońcu) mam nadmierny problem z poceniem się na twarzy. Pod pachami, na plecach, stopach czy dłoniach nie pocę się prawie w ogóle... Problem w tym, że podczas cieplejszych dni wystarczy, że za przeproszeniem podrapię się po dupie i już pojawiają się pierwsze krople potu na czole i pod oczami. W gorące dni jak teraz, pisząc ten post i mając nakierowany na siebie ogromny wentylator czuję, jak krople potu mi się tworzą i ciękną po twarzy... żadne tabletki nie pomagają, bo tyczy się to tylko twarzy... jest to bardzo uporczliwe;/ Nie dość, że nie przepadam za gorącem, to jeszcze tak daje mi się we znaki. Biorę wręcz lodowaty prysznic - po 30 sekundach wycierania się twarz cała zalana potem;/ Czy ktoś może coś doradzić? Robiłem TSH (tarczyca) i to wszystko w normie...
Obserwuj wątek
    • bassia13 Re: Problem z poceniem się na twarzy 05.07.15, 22:17
      Dorob Ft3 I Ft4 I I oblicz jak maja sie do siebie wyniki procentowe.Wszystko masz na forum o tarczycy,
      • margolcia_63 Re: Problem z poceniem się na twarzy 07.07.15, 13:49
        Chyba mam sposób. Zaglądasz tu jeszcze?
        • rybazmarsa88 Re: Problem z poceniem się na twarzy 07.07.15, 15:45
          no jestem
          • margolcia_63 Re: Problem z poceniem się na twarzy 07.07.15, 16:05
            Napiszę na priva, jak podasz. Nie chcę być posądzona o kryptoreklamę.
            • rybazmarsa88 Re: Problem z poceniem się na twarzy 09.07.15, 19:09
              ojj napisz tutaj. Lub na maila rybazmarsa88@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka