18.03.16, 14:26
Witam w 2009 roku mialam operacje przepukliny kręgosłupa na odcinku L5/S1 jakiś czas był spokój teraz znów się zaczelo ból pleców lewej nogi odebrałam wynik rtg i są widoczne zmiany zwyrodnienia i obniżenie krążka międzykręgowego L5\S1 mam pytanie czy w tym przypadku mogę nadal pracować jako sprzątaczka bardzo proszę o odpowiedź pozdrawiam Beata
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: pomocy 18.03.16, 14:29
      beatka7319 napisał(a):

> Witam w 2009 roku mialam operacje przepukliny kręgosłupa na odcinku L5/S1 jakiś
      > czas był spokój teraz znów się zaczelo ból pleców lewej nogi odebrałam wynik r
      > tg i są widoczne zmiany zwyrodnienia i obniżenie krążka międzykręgowego L5\S1 m
      > am pytanie czy w tym przypadku mogę nadal pracować jako sprzątaczka bardzo pros
      > zę o odpowiedź pozdrawiam Beata

To jest pytanie do lekarza medycyny pracy lub neurologa.

S.
      • beatka7319 Re: pomocy 18.03.16, 15:47
        Czyli tu sie Nic nie dowiem szkoda
        • snajper55 Re: pomocy 18.03.16, 16:46
          beatka7319 napisał(a):

> Czyli tu sie Nic nie dowiem szkoda

Kto wie? Może ktoś miał podobne problemy. Ale podobne to nie takie same. W takim przypadku rzetelnie można odpowiedzieć jedynie na podstawie wyników badań.

S.
          • beatka7319 Re: pomocy 18.03.16, 17:30
            To może ktos się znajdzie i cos mi doradzi pozdrawiam
    • sp9tcu Re: pomocy 18.03.16, 22:19
      Co do pracy decyduje lekarz pracy
      zalecana dobra konsultacja neurologiczna
      co do choroby polecam masaże
    • beatka7319 Re: pomocy 20.03.16, 11:39
      Witam bylam na komisji w zusie tam się dowiedziałam ze przepuklina jest na całym kręgosłupie ponoc jedna noga krutsza poradźcie co dalej robić pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka