Gość: ;( IP: *.smrw.lodz.pl 04.10.04, 07:31 Od jakiegoś czasu zauważyłam, że jak używam papieru po skorzystaniu z kibelka to pozostają na nim małe plamy krwi. Czy to jakieś hemoroidy czy coś w tym stylu? Pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ALINA Re: Mam problem... IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.04, 13:04 Nie czekaj na odpowiedz,biegiem do lekarza bo to moga byc hemoroidy ale nie koniecznie.Bardzo czesto czas gra duza role nim wszesniej porozmawiasz z lekarzem tym lepiej bedziesz spal.Pozdrawiam i glowa do gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( Re: Mam problem... IP: *.smrw.lodz.pl 04.10.04, 13:16 A czy z tym się idzie do lekarza rejonowego? Odpowiedz Link Zgłoś
ewik-78 Re: Mam problem... 04.10.04, 13:26 tak, ten problem kwalifikuje się do rodzinnego.Jeżeli to są hemoroidy, to przy oddawaniu stolca powinnaś odczuwać ból lub pieczenie, poza tym możesz też krwawić podczas wypróżniania! Ja mam hemoroidy zewnętrzne i wewnętrzne. Ale niestety nieoperacyjne. Jak poszłam do ogólnego to ten skierował mnie do chirurga, bo to chirurg jest od hemoroidów. Pozdrawiam. Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś