Dodaj do ulubionych

Powikłania po interferonie

23.06.17, 02:52
Witam. Jestem 6miesiąc po kuracji inteferonowej wytrzymałem 45 iniekcji. Pod koniec zaczęła się duża niedoczynność tarczycy , ale dwa tygodnie po pół dawki i jakoś wynormowało się. Ogólnie miałem też duże problemy z cisniem ( przed kuracja idealne) 160/ 100 to była norma, bóle serca i zajebiste zmęczenie - serio nie mam inych słów żeby to określić. Koncentracja była na poziomie takim że zamiast mózgu chyba miałem cegłę
Kłopoty z wypowiadaniem się zacinałem się jak porysowana płyta . Teraz 6 miesiąca po kuracji , mam duże kłopoty z nadciśnieniem oscyluje wokół 160/ 100 , raz miałem 220 na 169 myślałem że się przekręce. Myślałem że to przez nas niedoczynność tarczycy , ale tsh w normie tak jak reszta wyników . Alt asp minimalnie podwyższone bilurbina ok 2 . Nadal kłopoty z koncentracją i pamięcią zero progresu , wątroba dalej boli jak po zakończeniu kuracji . Może ktoś miał podobnie i wie w czym rzecz , proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • koziorozka Re: po interferonie 23.06.17, 13:46
      Co mówi lekarz?
      Skąd wiesz, że to powikłania a nie skutki uboczne?
    • zenobek Re: Powikłania po interferonie 09.07.17, 00:37
      Dlaczego podaje Ci się interferon? Na co cierpisz?
    • snajper55 Re: Powikłania po interferonie 09.07.17, 10:11
      drganja napisał(a):

> Witam. Jestem 6miesiąc po kuracji inteferonowej wytrzymałem 45 iniekcji.

Kto ci tę kurację zalecił? Lekarz? Anonimowy dyskutant na jakimś forum? Sam ją sobie wymyśliłeś?

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka