Dodaj do ulubionych

Czy mial ktos podobne objawy?

05.11.18, 22:00
Witam! Nie umie pozbierac mysli poniewaz boje sie najgorszego..3 tyg temu zachorowalam na zapalenie oskrzeli , dostalam antybiotyk ustapilo charczenie w oskrzelach, pokaszluje . Zaczal mnie bolec caly kregoslup tzn mocne uciski , mam w okolicy ledzwiowej i piersiowej .Dochodza do tego silne pieczenia ktore po jakims czasie ustepuja i powracaja ale caly czas mam uciski do tego dochodza klocia lopatek.Zaczelam cwiczyc ale chrupie mi w calym kregoslupie, strzelaja mi miesnie nawet szyjne.Pieczenie w klatce piersiowej co jakis czas i dzisiaj w okolicy nadbrzusza doszlo pieczenie .Dostalam biegunki i piecze mnie odbyt.Wszystko jest takie dziwne!!!! Jutro ide do lekarza poniewaz mialam wczesniej robiona morfologie krwi i Hemoglobina byla podwyzszona.Powtorzono mi badanie krwi i ide jutro na odczyt.Boje sie najgorszego:(
Obserwuj wątek
    • sp9tcu Re: Czy mial ktos podobne objawy? 05.11.18, 22:28
      nie na pisałaś czego się boisz smiało
    • evee1 Re: Czy mial ktos podobne objawy? 07.11.18, 06:59
      No, ale co, boisz sie, ze masz raka? Nie boj sie, bardzo malo prawdopodobnie, ze wyhodowalas go w 3 tygodnie ;-).
      • beaa Re: Czy mial ktos podobne objawy? 12.11.18, 06:50
        Pamietaj ze rak nie daje symptomow przez kilka lat! Ujawnia sie wtedy kiedy guzy przewaznie sa dosc duze i nie do opanowania! Bole ktore opisywalam rowniez wskazywaly na objawy ktorych nie mam! Czlowiek kiedy nie przezyl takich bolesci a ujawniaja sie naraz z podwojona sila i naczyta sie w necie co moze czlowieka spotkac wpada w panike! Taka niestety jest nasza psychika;)
    • photonik Re: Czy mial ktos podobne objawy? 07.11.18, 19:45
      może to środkowy odcinek kręgosłupa, w połączeniu z wrażliwą przepukliną przełyku (też nic strasznego), powoduje porażenie nerwów i mięśni klatki piersiowej i brzucha, zwiększa się też wtedy ilość kwasu żołądkowego, stąd ból brzucha i biegunka, które tez mogą być zwykłym objawem stresu, czasami wystarczają zwykłe ćwiczenia w domu, ale dobrze skonsultować to z lekarzem.
      • sp9tcu Re: Czy mial ktos podobne objawy? 08.11.18, 01:36
        Jesli to faktycznie coś ostrego od piersiowego
        to wspułczuje

objawy są anomalne
        ból w klatce piersiowej
        ale to mało

nie da się chodzic
        dzwigać rzeczy

bardzo silne napiecie mięsni brzucha
        brak apetytu
        i inne sprawy
        nowotwór
        jestem hipohondrykiem
        ale zapewniam nowotworu nie masz

Po co ćwiczysz
        jesli coś nawaliło w kregośłupie pogarszasz sprawę
        i to bardzo
        idź do neurologa
        zacznij od masarzów
        ( wiem obecny okres jest nie najlepszy )
        oj ludzie co wy robicie

ostra gimnastyka
        wszystko poruszane
        oj pocierpisz pocierpisz
      • beaa Re: Czy mial ktos podobne objawy? 12.11.18, 06:59
        Wlasnie tak sie zastanawiam nad gastroskopia! Poniewaz po zazywaniu antybiotyku pobolewal mnie zoladek i czulam posmak kwasu przez okolo 2 tyg. Pozniej wystapily bole ktore opisalam powyzej. Lekarze rowniez sugerowali zbadanie zoladka:) Od wielu lat mam takze problemy z kregoslupem ale zawsze gorowala okolica ledzwiowa i kark!
    • beaa Re: Czy mial ktos podobne objawy? 11.11.18, 09:20
      Witam ponownie!! Bylam w szpitalu poniewaz spanikowalam do reszty tak ze moja rodzinna lekarz postanowila mnie wyslac na rutynowe badania do szpitala! Morfologia jest w porzadku ! Kardiologie i Plucny oddzial zaliczylam.Pamietajcie !pieczenia w mostku klatki piersiowej odcinek piersiowy, pieczenie lopatek to moze byc stan przed zawalowy! Badania wysilkowe jazde na rowerku w szpitalu inaczej robia niz w praktyce lekarskiej!( Mieszkam w niemczech) Echo serca w porzadku! EKg w porzadku jedynie mialam podwyzszone cisnienie jak mnie przyjmowali do szpitala!160/90 .Lekarze mowili ze to byl stres!!Przez nastepne dwa dni cisnienie w porzadku(120, 130 /80 ).Spirometria pluc rowniez w normie( poniewaz bylam biernym palaczem mam jedynie w plucach za duzo Nikotyny!) przeswietlenie pluc nie wykazalo zadnych zmian nowotworowych!Takze zalecana jest kontrola do ortopedy! Ortopede mam dopiero na 11 grudnia wiec wytrzymam. Przestalam cwiczyc narazie! Zobaczymy co wyniknie! Pmaietajcie !! nie palcie papierosow!! Palilam przez wiele lat (51 lat) z dnia na dzien mozna rzucic ale to tylko przez silna wole! Zadnych gum czy plastrow z nikotyna ! od razu!! ja tak zrobilam i nie zapale!! Za duzo przeszlam strachu by truc organizm! Pozdrawiam!
      • sp9tcu sp9tcu się wściekł 11.11.18, 15:40
        Pieczeń w sosie własnym nie z pomidorami
        karczek z boczkiem

Ech jak czytam a jestem hipohondrykiem
        wniosek
        Szpital psychiatryczny w pasy

albo 3 tabletki bisakodylu rano polecam

Ech brak słów

Na powaznie
        psychiatra

a na chrupki w kregosłupie nie ortopeda tylko neurolog
        • beaa Re: sp9tcu się wściekł 11.11.18, 16:15
          Mozesz sie wsciec! a psychotropy wskazane dla Cie.Pozdrawiam:P
          • sp9tcu Re: sp9tcu się wściekł 11.11.18, 20:26
            dobra wypije 200 tabletek relanium co ty na to ?
    • zenobek Re: Czy mial ktos podobne objawy? 13.11.18, 18:04
      Jaki to antybiotyk? Amoksycyklina? Cipronex? Levoxa? Abo coś innego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka