Dodaj do ulubionych

Problem ze wzwodem

28.11.18, 19:12
Witam, mam 27 lat i od jakiegoś czasu mam problemy ze wzwodem, byłem u urologa, miałem robione usg jąder, lekarz nie stwierdził żadnych odchyleń w budowie prącia czy jąder. Rano bardzo rzadko mam poranne wzwody, jeszcze niedawno było to normalnoscia, podczas seksu nie mam większych problemów z osiągnięciem wzwodu lecz czuje, że to nie to co było. Mam siedzącą pracę, jestem kierowcą, nie mam nadwagi (186 cm wzrostu i 86kg) od niedawna ćwiczę i staram się biegać, papierosów nie palę, alkohol zdarzy się w weekend. Chciałbym zrobić badania krwi i moczu, jakie wykonać żeby mieć pewność czy inne czynniki nie mają na to wpływu ?
Obserwuj wątek
    • drhouse2018 Re: Problem ze wzwodem 28.11.18, 22:27
      morfologia, lipidogram, glikemia, prolaktyna, testosteron
      • janeeczek Re: Problem ze wzwodem 29.11.18, 10:22
        I można takie badania zrobić bez skierowania ?
        • koziorozka Re: Problem ze wzwodem 29.11.18, 17:23
          janeeczek napisał(a):
          > I można takie badania zrobić bez skierowania ?
          --------------
          Wszystkie badania możesz zrobić bez skierowania, ale odpłatnie.
          • janeeczek Re: Problem ze wzwodem 29.11.18, 18:44
            Okej, dziękuję za odpowiedź ;)
    • zenobek Re: Problem ze wzwodem 28.11.18, 23:36
      A myślisz, że tak jak było w wieku 18-22 będzie przez całe życie? ;)
      No niestety nie będzie.
      Lata lecą, sprawność seksualna będzie coraz gorsza..... Nie musi to od razu oznaczać choroby.
      • janeeczek Re: Problem ze wzwodem 29.11.18, 10:24
        Nie no wiadomo, że tak nie będzie, chory na nic nie jestem, poprostu trochę nieregularny i stresujące tryb życia prowadzę.
      • majenkir Re: Problem ze wzwodem 14.12.18, 20:37
        zenobek napisał(a):
        > Lata lecą, sprawność seksualna będzie coraz gorsza.....

Autor ma 27(!) lat, nie 50...
        • zenobek Re: Problem ze wzwodem 21.12.18, 19:52
          hmmm. czyżby pogorszenie sprawności przychodziło dokładnie gdy się kończy 49 lat? do 49 lat rąbiesz jak drwal a gdy już skończysz ten wiek to opad i wiatry? to nadchodzi stopniowo i postępuje z wiekiem. zmęczenie, stres, niedojedzenie czy inne czyniki potęgują objawy. proponuję zacząć od 3 tyg. urlopu, jeść zdrowo, odpocząć. nie zdziwię się jak objawy znacznie złagodnieją a może ustąpią całkowicie.
          • snajper55 Re: Problem ze wzwodem 21.12.18, 23:12
            zenobek napisał(a):

> hmmm. czyżby pogorszenie sprawności przychodziło dokładnie gdy się kończy 49 la
            > t? do 49 lat rąbiesz jak drwal a gdy już skończysz ten wiek to opad i wiatry?

Czasami tak właśnie jest. Gdy mężczyzna jest przekonany, że po skończeniu 49 to już koniec, to tak właśnie się dzieje. To takie placebo na odwrót. Wiara czyni cuda. ;)

S.
    • wiseacres Re: Problem ze wzwodem 29.11.18, 21:46
      Kup sobie w Aptece Sildenafil. Tabletki 100 mg. Można je dzielić na połowę. Dają kopa ,że będziesz pukał jak małolat. Godzinę przed stosunkiem. Jak Ci urolog, czy każdy inny lekarz wypisze receptę na 30 % to za opakowanie z 4-a tabletkami zapłacisz w granicach 15 zł. Stopniowo wróci Ci wiara w Wacusia i będzie dobrze. Ja też tak miałem. Raz mi Wacek padłi po tym się skitrałem.
      • janeeczek Re: Problem ze wzwodem 29.11.18, 23:08
        Wiarę w niego to ja mam ;) pójdę w kierunku prolaktyny, tu już trwa dluzszy czas a miałem dużo stresu i często byłem ospaly, zrobię badania i wtedy będę wiedzieć już wszystko.
        • wiseacres Re: Problem ze wzwodem 01.12.18, 10:28
          A co Ty baba jesteś. To przecież hormon typowo kobiecy. Weź synuś i poczytaj troszkę. A tak w ogóle , to wszedłeś na stronke zgwałcic biedronkę ? He he
    • janeeczek Re: Problem ze wzwodem 14.12.18, 18:28
      Mam wyniki :
      Prolaktyna 13,20 ng/ml norma 3,46-19,40
      Testosteron 796,85 ng/dl norma 47,01-980,56
      Nadal mam bardzo rzadko poranne wzwody, jestem zmęczony i mam niskie libido, kiepsko śpię, reszta wyników była okej, jakieś porady ?
      • janeeczek Re: Problem ze wzwodem 14.12.18, 22:09
        Prolaktyna niby trzyma sie w widelkach ale jej poziom do najniższych nie nalezy.
      • janeeczek Re: Problem ze wzwodem 16.12.18, 00:17
        Proszę ponownie o porady :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka