morsztyn 02.03.19, 16:45 Witam, Czego objawami są te dziwne krosty na plecach w okolicach pasa? Tydzień temu była tam jedna, którą uznałem za trądzik, jednak z czasem robiło się ich coraz więcej? Czy mam się czym martwić? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morsztyn Re: Dziwne krostki na plecach 02.03.19, 16:48 zapodaj.net/05dd9924837b7.jpg.html Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Dziwne krostki na plecach 02.03.19, 16:53 Może to być półpasiec, zwłaszcza jeżeli są tylko po jednej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
marbor1 Re: Dziwne krostki na plecach 02.03.19, 18:20 Wysypka przy półpaścu swędzi i jednocześnie przy dotyku bardzo boli. Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Dziwne krostki na plecach 03.03.19, 10:14 marbor1 napisała: > Wysypka przy półpaścu swędzi i jednocześnie przy dotyku bardzo boli. ----- Nie zawsze. Znam osobę, która już dwa razy miała typową wysypkę dla półpaśca z minimalnym swędzeniem i bez żadnego bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Dziwne krostki na plecach 03.03.19, 11:50 Mnie bolało bez dotyku, zastosowałam więc metodę sprzed kilkudziesięciu lat: naświetlanie kwarcówką. Naświetlałam tylko 1 minutę dziennie do końca istnienia wysypki. Nie pamiętam już, ile dni się utrzymywała, ale od razu po pierwszych naświetlaniach przestała dokuczać. Odpowiedz Link Zgłoś
morsztyn Re: Dziwne krostki na plecach 04.03.19, 20:57 No właśnie ja nic nie czuje tej wysypki :), aby czuję, że jestem trochę osłabiony i tyle :), lepiej skonsultować się na wszelki wypadek z lekarzem prawda?, czy on minie do 15 marca?, głownie chodzi o wysypkę i osłabienie organizmu :S Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Dziwne krostki na plecach 05.03.19, 11:56 morsztyn napisał(a): > czy on minie do 15 marca? -------- Ten wysypek? ;) To zależy od tego, co tę wysypkę spowodowało. Odpowiedz Link Zgłoś