venus121 26.11.19, 19:58 Co mogą oznaczać dziwne plamy na zdjeciu rtg? Miałam je wykonywane, ponieważ bardzo mnie bolał kregoslup w odcinku krzyzowo ledzwiowym. Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus121 Re: Zdjęcie rtg/dziwne plamy 27.11.19, 14:19 Jak to niedomyte plecy? :D Jak plecy mogą być nie domyte? Lol Odpowiedz Link Zgłoś
venus121 Re: Zdjęcie rtg/dziwne plamy 27.11.19, 14:19 A poza tym takie symetryczne kształty? Odpowiedz Link Zgłoś
venus121 Re: Zdjęcie rtg/dziwne plamy 27.11.19, 14:23 Bylam po masażu u fizjoterapeuty, całe plecy miałam umyte przed masażem, po masażu były odtluszczane, bo miałam zakladsne tapy na bark i obok kości ogniowej na rwe kulszowa Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Zdjęcie rtg/dziwne plamy 28.11.19, 04:02 venus121 napisał(a): > Co mogą oznaczać dziwne plamy na zdjeciu rtg? Miałam je wykonywane, ponieważ ba > rdzo mnie bolał kregoslup w odcinku krzyzowo ledzwiowym. Z góry dziękuję za odp > owiedź. A co, myślałaś, że bogini Venus ma taką samą budowę jak zwykła baba? S. Odpowiedz Link Zgłoś
venus121 Re: Zdjęcie rtg/dziwne plamy 28.11.19, 15:20 Właśnie jestem w trakcie diagnozy raka kości. Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: Zdjęcie rtg/dziwne plamy 28.11.19, 20:10 Na którym forum jesteś diagnozowana? Odpowiedz Link Zgłoś
venus121 Re: Zdjęcie rtg/dziwne plamy 29.11.19, 12:01 Nie na forum, A u lekarza. Jak widać zdjecie wstawiłam 26. Aktualnie mam skierowanie na rentgen kości długich. Z morfologii wyszły podwyższone biale krwinki. Zamykam temat, bo teraz już wszystko wiem, nie chciałam być leczona na forum, tylko dowiedzieć się czy ktoś się z czymś takim spotkał. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Zdjęcie rtg/dziwne plamy 01.12.19, 01:16 > A co, myślałaś, że bogini Venus ma taką samą budowę jak zwykła baba? Ma inna budowe, bo napisala: "miałam zakladsne tapy na bark i obok kości ogniowej na rwe kulszowa" Ciekawe gdzie jest ta kosc ogniowa u bogini. Moze podesle zdjecie? Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: Zdjęcie rtg/dziwne plamy 01.12.19, 02:53 potrzebujesz nową wichsvorlage? Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Zdjęcie rtg/dziwne plamy 01.12.19, 07:20 Nie, do podjarania wystarczy mi pomyslec o niedomytych plecach kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
venus121 Re: Zdjęcie rtg/dziwne plamy 02.12.19, 15:57 Słownik. Ale głupi się zawsze przyczepi, mądry przemilczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkaniewiadoma Re: Zdjęcie rtg/dziwne plamy 03.12.19, 17:50 Wszystkiego nie pozbedziesz sie w 1 dziem. Masz tu foto z dużo większym,,bagażem,, Odpowiedz Link Zgłoś
venus121 Re: Zdjęcie rtg/dziwne plamy 04.12.19, 00:13 Myślałam, że jeśli napiszę o 24h i środkach przeczysczajacych wystarczy. Nie jadłam o wiele więcej godzin. Przez bol nie miałam siły jeść, poza tym tramal sprawiał, że dodatkowo apetyt zanikal. Ten okres trwał od niedzieli do piątku. W środę wieczorem byłam prywatnie u lekarza rodzinnego, bo nie miałam siły mrugać, A nie chciałam trafić do szpitala. Dodatkowo kilka dni z rzędu miałam nastawiane kręgi, na końcu już tylko krioterapia i tape'y. Fizjoterapeuta kazał jechać na sor, bo nie dość, że byłam wygłodzona, to w dodatku nie potrafiłam funkcjonować. Mam uraz do szpitala, więc poczekalam na zdjęcie rtg. W międzyczasie dostałam tabletki na stan zapalny i syrop na apetyt. Tramal kazano mi brać na wieczór, żebym w końcu coś zjadła, bo nim jeszcze bardziej hamowalam apetyt. Pierwszy konkretny posiłek zjadłam w nocy w piątek. Tak to moim głównym posiłkiem była kawa, która co jakiś czas zwracalam. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkaniewiadoma Re: Zdjęcie rtg/dziwne plamy 04.12.19, 19:01 a co lekarz powiedział na zdjęcie ? Odpowiedz Link Zgłoś
venus121 Re: Zdjęcie rtg/dziwne plamy 05.12.19, 18:20 Napisałam już o tym wyżej. Aktulanie czekam za wizyta u neurologa, ortopedy i onkologa. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkaniewiadoma Re: Zdjęcie rtg/dziwne plamy 01.12.19, 18:23 Treść jelita grubego. Odpowiedz Link Zgłoś
venus121 Re: Zdjęcie rtg/dziwne plamy 02.12.19, 15:56 Byłam przygotowana do zdjecia. Nie jadłam nic przez 24h i wieczorem przed zrobieniem zdjecia wzięłam środki przeczyszczajace. Badanie było robione około 15.30 Odpowiedz Link Zgłoś