Dodaj do ulubionych

OBERON - badanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 20:39
Witam, czy ktos moze z Was poddał sie badaniu na urzadzeniu OBERON, jakie sa
Wasze opinie na ten temat i czy stosowaliscie leki firmy "TIANHI" jeżeli tak
to z jakim efektem. Prosze o odpowidz sprawa jest bardzo pilna. Z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Leon Re: OBERON - badanie IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.11.04, 21:23
      Jest takie forum prywatne
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20533
      właśnie o oberonie
      • Gość: fredka Re: OBERON - badanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 17:46
        Leon, dziękuje z informację, nadal nie wiem co robić, oszustwo - czy moze cos w
        tym jednak jest? Pozdrawiam
        • Gość: Leoncjo1 Re: OBERON - badanie IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.11.04, 18:16
          Zanim podejmiesz decyzję przeczytaj jeszcze ten watek :
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=17182491
          Poza tym wpisz sobie w wyszukiwarkę temat "Oberon" i poczytaj troche na ten temat.

Decyzje musisz podjąc sama. Ja osobiście jestem po badaniu, co opisałem w powyższym wątku. Też podchodziłem do tego z mieszanym uczuciem i do dziś nie wiem czy wydałem forsę na darmo, czy też jednak mam wskazania do dalszej diagnozy. Nawet któregoś dnia pomyślałem sobie, żeby zrobić to badanie powtórnie lecz na innym aparacie , u innego doktora,w innym mieście - nic nie mówiąc oczywiście o pierwszym badaniu po czym porównać sobie wyniki. Dostajesz bowiem wydryk prawie wszystkich organów wraz z tymi różnokolorowymi znaczkami.

Napiszę jeszcze tylko,że namówiła mnie koleżanka , która była na badaniu ok 2 lata temu. Robił je to jakiś Rosjanin. Wszystko wyszło wówczas dobrze bo mi pokazywała wydruki jedynie w mózgu były czarne znaki. I wyobraźcie sobie że pól roku później koleżanka, która to zbagatelizowała - dostała udaru mózgu, na szczęście lekkiego ma jedynie lekki niedowład chyba mięśni głowy, bo nie może nią kręcić. Dzisiaj jak rozmawiamy o tym jest przekonana i doskonale sobie przypomina jak badający jej zwracał wówczas uwage na to miejsce i konieczność dalszej diagnozy. A może to był zwykły zbieg okoliczności.

Ja musze powiedzieć, że im dłużej się nad tym zastanawiam to nie bardzo w to wierzę. Jest to "badanie" chyba z rodzaju pic na wodę fotomontaż tak jak m. innymi : soki Noni, czy Alveo, tabletki Tranf.factor itp itd. - preparaty na wszystkie dolegliwości, czyli w sumie na nic konkretnego. Jak masz zbędne 150 zł to sobie je wydaj.
          Pozdrawiam
          L.
          • Gość: fredka Re: OBERON - badanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:44
            Dzieki Leoncjo za pomoc, powiedz proszę jeszcze czy słyszałeś o lekach firmy
            Tianshi - a moze Ci cos z nich zalecili, bo słyszałam, ze czesto je przepisują
            z ponoć dobrym efektem. Pozdrawiam
            • jop Re: OBERON - badanie 13.11.04, 21:23
              Chiński network w typie Amwaya. Daj sobie spokój.
    • Gość: piecyk gazowy Re: OBERON - badanie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.11.04, 20:32
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=15407000

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka