Dodaj do ulubionych

KTO MI POMOŻE?-PROSZE

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 07:34
Może ktoś mi pomoże.Moja żona ma 40l ,ma poważny problem ze sercem .Ma ciągle
wysokie tętno przy nornlnym ciśnieniu krwi.Częto traci przytomność,Lekarze
nie mogą ustlić przyczyn. Może ktoś miał podobne problemy .Błagam pomuszcie
jak coś wieci na ten temat.Dziekuje z góry
Obserwuj wątek
    • lucjola Re: KTO MI POMOŻE?-PROSZE 20.11.04, 08:48
      Jedyne co mi przychodzi na myśl. Moja znajoma też mdlała i też nie dawało się
      wykryć przyczyny. Później lekarze wprowadzili jej kontrast do krwi i badali na
      specjalnym urządzeniu - czy poprawnie krązy po ciele. Okazało się, że ma jakieś
      przewężenie na jednej z tętnic. Nie jestem medykiem - nie potrafię tego opisać
      bardziej dokładnie. Pozdr.
    • connie1 Re: KTO MI POMOŻE?-PROSZE 20.11.04, 13:27
      Napisz coś więcej ,jakie badania miala zona wykonywane , czy wiadomo jakiego
      typu sa te szybie rytmy , czy miała holtera ekg i echo serca, czy badal ją
      kardiolog?Czy nie ma np. problemów z tarczyca?
      Pozdrawiam
      Conka
      • Gość: Taris-on Re: KTO MI POMOŻE?-PROSZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 14:15
        dzieki za te informacje i proszę o jeszcze inne
        • rezurekcja Re: KTO MI POMOŻE?-PROSZE 20.11.04, 15:08
          taris-on
          connie jest lekarzem, dlatego zadaje szczegolowe pytania
    • agabor1 Re: KTO MI POMOŻE?-PROSZE 20.11.04, 19:30
      Ja mam kilka lat mniej, ale też borykałam się z problemami serca.Po badaniu
      (oberonem) okazało się, że przyczyna tkwi w tarczycy- u mnie była niedoczynność
      • Gość: do agabor1 Re: KTO MI POMOŻE?-PROSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:24
        Odkąd się tu pojawiłaś, już na wszystkie choroby byłaś chora, jak ci nie wstyd?
        • agabor1 Re: KTO MI POMOŻE?-PROSZE 20.11.04, 21:23
          Tak się składa, że z choroba tarczycy wiąże się wiele innych powikłań. Wszak
          ludzki organizm to jedna całość. Tak, wstydzę sie, że nie potrafiłam kiedyś
          dbać o swoje zdrowie na tyle świadomie, aby zapobiec tym schorzeniom, o których
          piszę. Z całym szacunkiem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka