Dodaj do ulubionych

do wszystkich od prof. Semczuka - LUBLIN

20.11.04, 21:00
Błagam o wszelkie info, czy warto wybrać prof. Semczuka na lekarza
prowadzacego ciażę. Może odezwie sie jakas jego pacjentka ? Te informacje sa
mi pilnie potrzebne, więć jesli znajdzie sie litościwa istota, która odezwie
sie na ten temat to z góey scickam ją mocno i dziękuję !
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Re: do wszystkich od prof. Semczuka - LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 01:07
      Jeśli mieszkasz w Lublinie,to możesz być pod opieką prof.Semczuka.to dobry
      specjalista,chociaż uprzedzam,że jest trichę upierdliwy.życzę spokojnego
      przebiegu ciąży i szczęśliwego rozwiązania.Beata
      • monias3 Re: do wszystkich od prof. Semczuka - LUBLIN 21.11.04, 18:13
        Dzięki Beata za info, ale co miałaś na mysli pisząc "upierdliwy"? Czy w sensie
        pozytywnym czy negatywnym ? Wybacz moją dociekliwość ale jestem swieżo
        po "przejsciach " nieprzyjemnych z pewną gin. więc teraz jestem pewnie
        przewrażliwiona i chcę być pewna ,że to człowiek "z ludzką twarzą". Jeśli byłaś
        jego pacjentką to może mogłabys mi powiedzieć trochę szcegółów, typu jaki jest
        w kontakcie, czy zleca potrzebne badania, czy można na niego liczć przy
        porodzie, w którym szpitalu pracuje itp. Będę Ci bardzo wdzięczna za wszelkie
        informacje, pozdrawiam !
        • Gość: do monias 3 Re: do wszystkich od prof. Semczuka - LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 18:30
          Jest dobrym lekarzem,dba o pacjentki do końca ciąży.To określenie "upierdliwy"
          przyjmij z przymrużeniem oka.Tak się czasami mówi o człowieku nazbyt dbającym o
          drobnostki.Zyczę Tobie spokojnego przejścia przez trudny dla kobiety okres
          ciąży i szczęśliwego rozwiązania.Jest takie położnicze powiedzenie"kobieta w
          ciąży jak żolnierz na froncie".Dlatego warto mieć swojego lekarza,do którego
          zawsze się możesz zwrócić zaniepokojona jakimś problemem.Wierzę,że będziesz
          zadowolona.Powodzenia i pozdrawiam. Beata
        • Gość: do monias 3 Re: do wszystkich od prof. Semczuka - LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 18:30
          Jest dobrym lekarzem,dba o pacjentki do końca ciąży.To określenie "upierdliwy"
          przyjmij z przymrużeniem oka.Tak się czasami mówi o człowieku nazbyt dbającym o
          drobnostki.Zyczę Tobie spokojnego przejścia przez trudny dla kobiety okres
          ciąży i szczęśliwego rozwiązania.Jest takie położnicze powiedzenie"kobieta w
          ciąży jak żolnierz na froncie".Dlatego warto mieć swojego lekarza,do którego
          zawsze się możesz zwrócić zaniepokojona jakimś problemem.Wierzę,że będziesz
          zadowolona.Powodzenia i pozdrawiam. Beata
        • Gość: do monias Re: do wszystkich od prof. Semczuka - LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 18:35
          Przepraszam,pracuje jako Profesor specjalista połoznik-ginekolog-androlog
          w Klinice Rozrodczości AkademiiMedycznej w Lublinie.Beata
          • monias3 Re: do wszystkich od prof. Semczuka - LUBLIN 21.11.04, 18:43
            Wielkie dzięki, już jestem skłonna go wybrać.A gdybyś była tak miła i jeszcze
            napiasła mi na jakiej ulicy jest ta klinika/szpital w którym ON pracuje - nie
            jestem z Lublina , mam zamiar dojeżdżać i chchę wiedzieć w którym ewentualnie
            szpitalu (pod jego okiem) mogłabym "powić" swoje maleństwo... Z góry wieeelkie
            dzięki !
            • Gość: do Monias Re: do wszystkich od prof. Semczuka - LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 20:59
              Poszukaj w ksiiążce telefonicznej,bo ja teraz mieszkam na im końcu
              Polski.Beata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka