Dodaj do ulubionych

pytanie o błonę dziewiczą?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:25
wczoraj kochałam sie ze swoim chlopakiem po raz pierwszy.

dzisiaj zobaczylam w swojej pochwie kawalki czegos bialego... czy to moga być
strzepy blony dziewiczej?
Obserwuj wątek
    • livia_m Re: pytanie o błonę dziewiczą? 22.11.04, 20:33
      raczej nie odp. na Twoje pytanie,
      bo ja po pierwszym seksie
      miałam tylko małą plamke krwi na majtkach.
    • marilicia Re: pytanie o błonę dziewiczą? 22.11.04, 20:47
      wow...zdradz mi jak zagladasz do swojej pochwy???masz jakas technike??jestes tam
      wygimnastykowana???
      • Gość: ola Re: pytanie o błonę dziewiczą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:27
        wkładam palec
    • Gość: Jenzor Re: pytanie o błonę dziewiczą? IP: 192.139.221.* 22.11.04, 22:14
      A czy Wy jestescie po slubie koscielnym ze takie rzeczy robicie? Bo jak nie, to
      jak mozna cos takiego robic i jeszcze sie publicznie z tym obnosic. Sodomia i
      Gomora nadchodzi.
    • Gość: Beata Re: pytanie o błonę dziewiczą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:32
      Idż do lekarza,bo pewnie masz grzybicę pochwy!A błony dziewiczej,to już pewnie
      nie masz.I co Ci pozostało,jeno sznur!
      • Gość: k a dlaczego uważasz, ze to grzybica pochwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 21:41
        jakie są objawy grzybicy pochwy?
        • andzia13 Re: a dlaczego uważasz, ze to grzybica pochwy? 23.11.04, 21:54
          Wypadają ze środka takie malutkie, podobne do pieczarek grzybki. Kapelusz ma
          średnicę 3-5 mm.
          • Gość: XXX Re: a dlaczego uważasz, ze to grzybica pochwy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:36
            grzybica pochwy objawia sie swedzeniem wewnatrz i na zewnatrz oraz
            zaczerwienieniem czasem jeszcze moze dojsc opuchlizna- polecam globulki
            propolisowe- mi zawsze pomagaja. a grzybice pochwy mozesz zlapac od wszystkiego
            chociazby od zbyt czestego mycia miejsc intymnych albo ich zaniedbania
            • kazia14 Re: a dlaczego uważasz, ze to grzybica pochwy? 25.11.04, 11:09
              no i po leczeniu antybiotykami też mogą się wdać drożdżaki
              • Gość: lek.gin. Re: a dlaczego uważasz, ze to grzybica pochwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 12:24
                Większość z Was ma rację. Opisywane objawy to typowy obraz grzybiczego
                zapalenia pochwy. Gałki propolisowe nie dadzą na długo poprawy. Powinnaś udac
                się do lekarza ginekologa. W takim przypadku konieczne jest leczenie obojga
                partnerów, gdyż kożde kolejne zbliżenie spowoduje nawrót choroby a leczenie
                będzie dłuższe. Leczenie powinno być doustne i miejscowe, najlepiej żeby nie
                przedłużać leczenia, po wcześniejszym wykonaniu posiewu i oznaczeniu
                lekowrażliwości. Życzę zdrowia! Nie bój się ginekologa to zwykły człowiek!
                • szept_ciszy Re: a dlaczego uważasz, ze to grzybica pochwy? 25.11.04, 13:55
                  dziwny z Ciebie ginekolog. Doustne leki przeciwgrzybicze są stowowane w
                  skrajnych wypadkach, kiedy grzybica nie chce przejść. Nie przepisuje się ich
                  odrazu, baaaaardzo niszczą wątrobe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka