Gość: pyt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:25 wczoraj kochałam sie ze swoim chlopakiem po raz pierwszy. dzisiaj zobaczylam w swojej pochwie kawalki czegos bialego... czy to moga być strzepy blony dziewiczej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
livia_m Re: pytanie o błonę dziewiczą? 22.11.04, 20:33 raczej nie odp. na Twoje pytanie, bo ja po pierwszym seksie miałam tylko małą plamke krwi na majtkach. Odpowiedz Link Zgłoś
marilicia Re: pytanie o błonę dziewiczą? 22.11.04, 20:47 wow...zdradz mi jak zagladasz do swojej pochwy???masz jakas technike??jestes tam wygimnastykowana??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: pytanie o błonę dziewiczą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:27 wkładam palec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenzor Re: pytanie o błonę dziewiczą? IP: 192.139.221.* 22.11.04, 22:14 A czy Wy jestescie po slubie koscielnym ze takie rzeczy robicie? Bo jak nie, to jak mozna cos takiego robic i jeszcze sie publicznie z tym obnosic. Sodomia i Gomora nadchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: pytanie o błonę dziewiczą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:32 Idż do lekarza,bo pewnie masz grzybicę pochwy!A błony dziewiczej,to już pewnie nie masz.I co Ci pozostało,jeno sznur! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k a dlaczego uważasz, ze to grzybica pochwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 21:41 jakie są objawy grzybicy pochwy? Odpowiedz Link Zgłoś
andzia13 Re: a dlaczego uważasz, ze to grzybica pochwy? 23.11.04, 21:54 Wypadają ze środka takie malutkie, podobne do pieczarek grzybki. Kapelusz ma średnicę 3-5 mm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: a dlaczego uważasz, ze to grzybica pochwy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:36 grzybica pochwy objawia sie swedzeniem wewnatrz i na zewnatrz oraz zaczerwienieniem czasem jeszcze moze dojsc opuchlizna- polecam globulki propolisowe- mi zawsze pomagaja. a grzybice pochwy mozesz zlapac od wszystkiego chociazby od zbyt czestego mycia miejsc intymnych albo ich zaniedbania Odpowiedz Link Zgłoś
kazia14 Re: a dlaczego uważasz, ze to grzybica pochwy? 25.11.04, 11:09 no i po leczeniu antybiotykami też mogą się wdać drożdżaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lek.gin. Re: a dlaczego uważasz, ze to grzybica pochwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 12:24 Większość z Was ma rację. Opisywane objawy to typowy obraz grzybiczego zapalenia pochwy. Gałki propolisowe nie dadzą na długo poprawy. Powinnaś udac się do lekarza ginekologa. W takim przypadku konieczne jest leczenie obojga partnerów, gdyż kożde kolejne zbliżenie spowoduje nawrót choroby a leczenie będzie dłuższe. Leczenie powinno być doustne i miejscowe, najlepiej żeby nie przedłużać leczenia, po wcześniejszym wykonaniu posiewu i oznaczeniu lekowrażliwości. Życzę zdrowia! Nie bój się ginekologa to zwykły człowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
szept_ciszy Re: a dlaczego uważasz, ze to grzybica pochwy? 25.11.04, 13:55 dziwny z Ciebie ginekolog. Doustne leki przeciwgrzybicze są stowowane w skrajnych wypadkach, kiedy grzybica nie chce przejść. Nie przepisuje się ich odrazu, baaaaardzo niszczą wątrobe. Odpowiedz Link Zgłoś