Gość: pytaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 16:16 Czy ktoś może coś poradzić?:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: dobry reumatolog Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 16:31 Najlepiej pojsc do reumatologa, ktory pracuje w placowce reumatologicznej (takiej wysokospecjalistycznej)Szpital na Spartanskiej jest dobry www.instytut-reumatologiczny.ids.pl/ Kiedys tam bylam ale juz nie pamietam bo mala bylam. Tam jest tez przychodnia ale trzeba miec skierowanie i wtedy dłuuuuuuugo sie czeka. W niektorych przychodniach jest tak ze jak zaplacisz to od razu cie przyjmują. Najlepiej by bylo jakbys sie dowiedziala ktory z tamtejszych lekarzy przyjmuje prywatnie i prywatnie pojsc do takiego. Wtedy, w razie czego do szpitala sie szybciej dostaniesz. W moim szpitalu jest tak, ze adresy prywatnych gabinetow lekarzy z mojego szpitala są wywieszone w centrali szpitala czy w portierni. Przez telefon centrala moze powiedziec, jak ladnie poprosisz adres gabinetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytaj Re: dobry reumatolog Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 16:36 byłam tam u kogoś, ale nie byłam zachwycona. może ktoś ma do polecenia konkretną osobę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytaj Re: dobry reumatolog Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:19 ponawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatad19 Re: dobry reumatolog Warszawa 30.11.04, 14:32 tylko nie pani docent Garwolińska- mojego wujka /juz 6 lat nie żyje/ leczyła na kolana, a on miał przerzuty na stawy z raka płuc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytaj Re: dobry reumatolog Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:09 ponawiam :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afera Re: dobry reumatolog Warszawa IP: *.bait.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 08:44 ze spartanskiej moge polecic dr Meissner z oddziału chorób tkanki łącznej..Dość młoda , życzliwa, wnikliwa , odpowiadała mi na wszystkie pytania konkretnie. Odpowiedz Link Zgłoś