Dodaj do ulubionych

dobry reumatolog Warszawa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 16:16
Czy ktoś może coś poradzić?:))
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: dobry reumatolog Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 16:31
      Najlepiej pojsc do reumatologa, ktory pracuje w placowce reumatologicznej
      (takiej wysokospecjalistycznej)Szpital na Spartanskiej jest dobry
      www.instytut-reumatologiczny.ids.pl/ Kiedys tam bylam ale juz nie
      pamietam bo mala bylam. Tam jest tez przychodnia ale trzeba miec skierowanie i
      wtedy dłuuuuuuugo sie czeka.

W niektorych przychodniach jest tak ze jak zaplacisz to od razu cie przyjmują.
      Najlepiej by bylo jakbys sie dowiedziala ktory z tamtejszych lekarzy przyjmuje
      prywatnie i prywatnie pojsc do takiego. Wtedy, w razie czego do szpitala sie
      szybciej dostaniesz.

W moim szpitalu jest tak, ze adresy prywatnych gabinetow lekarzy z mojego
      szpitala są wywieszone w centrali szpitala czy w portierni. Przez telefon
      centrala moze powiedziec, jak ladnie poprosisz adres gabinetu.
      • Gość: pytaj Re: dobry reumatolog Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 16:36
        byłam tam u kogoś, ale nie byłam zachwycona. może ktoś ma do polecenia
        konkretną osobę?
        • Gość: pytaj Re: dobry reumatolog Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:19
          ponawiam :)
      • beatad19 Re: dobry reumatolog Warszawa 30.11.04, 14:32
        tylko nie pani docent Garwolińska- mojego wujka /juz 6 lat nie żyje/ leczyła na
        kolana, a on miał przerzuty na stawy z raka płuc.
        • Gość: pytaj Re: dobry reumatolog Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:09
          ponawiam :))))))
          • Gość: afera Re: dobry reumatolog Warszawa IP: *.bait.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 08:44
            ze spartanskiej moge polecic dr Meissner z oddziału chorób tkanki łącznej..Dość
            młoda , życzliwa, wnikliwa , odpowiadała mi na wszystkie pytania konkretnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka