Gość: momo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 17:20 czy to grozne???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: piekacy bol w plecach IP: *.home.cgocable.net 01.12.04, 19:40 sama bym chciała wiedziec, bo mialam piekacy bol w plecach, gdy nastapiła interakcja dwoch tabletech. Nie poszlam do lekarza, ale cholewcia było to niesmieszne. Mialam tez zawroty. Ale co to znaczy ten ból, dodatkowo moje plecy były bardzo zimne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: piekacy bol w plecach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:26 u mnie piekacy bol pojawia sie przy siedzeniu, gdy stoje, ide i cos dzwigam, czasem sam z siebie. U mnie na pewno ma zwiazek z kregoslupem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: piekacy bol w plecach IP: *.home.cgocable.net 01.12.04, 21:07 pływaj trzy razy na tydzien na basenie. Gwarantuje poprawe.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: piekacy bol w plecach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 21:11 Mam to samo. Jak dluzej siedze przy komputerze i klade sie spac, czuje pieczenie w kregoslupie. To nie jest wcale mile. Tez mysle, ze to jest scisle zwiazane z kregoslupem. Odpowiedz Link Zgłoś