Dodaj do ulubionych

Czy mogłabyś być dziewczyną faceta któremu śmierdz

IP: *.datalink.cn 28.12.04, 07:07
Mam pytanie do kobiet.Pytanie jest brutalnie szczere, i o taka brutalnie
szczera odpowiedz proszę. A moje pytanie brzmi.

Czy mogłabys być w związku z męszczyzną któremu ( tak do końca ,to cholera
wie z jakich przyczyn ) STRASZNIE ŚMIERDZI Z UST ?
Człowiekiem dobrym, odpowiedzialnym , nie pijącym, zakompleksionym, do BÓLU
dbajacym o higienę osobistą , ze straszliwymi kompleksami z powodu
ŚMIERDZĄCEGO ODDECHU.

Dziewczyny, jak ewentualnie , czy wogóle wyobrazacie sobie pozycie z takim
facetem ? Bo ja straszliwie wstydząc sie swojego problemu , od 5 lat żyję w
całkowitym celibacie , nie wychodzę na imprezy , a moim jedynym przyjacielem
jest muj komputer....
Obserwuj wątek
    • Gość: Teresa Re: Czy mogłabyś być dziewczyną faceta któremu śm IP: *.net-serwis.pl 28.12.04, 08:59
      Mateuszu, ja bym nie mogla, ale ja mam bardzo czule powonienie i czesciej, niz
      inni, cierpie z jego powodu
      ale nie widze sensu w takim zapytaniu, bo przeciez zabrales sie powaznie za ten
      oddech i w koncu znajdziesz i przyczyne i lekarstwo; jestem pewna, ze z tym
      problemem sie w koncu uporasz
      poza tym z zapachami i smrodami sprawa jest wielce indywidualna, mnie smierdza i
      odrzucaja rozni ludzie - dot.to i oddechu i potu, i ja bym nie zniosla, a oni
      jednak znalezli partnerow i maja rodziny, ktorym to widac nie przeszkadza
    • Gość: karolka Re: Czy mogłabyś być dziewczyną faceta któremu śm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 10:10
      może wejdź na forum "towarzyskie" i tam zapytaj?
      • Gość: ximenka Re: Czy mogłabyś być dziewczyną faceta któremu śm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 10:26
        W pismach dla kobiet piszą o różnych takich rzeczach. Reklamują tam CYNK
        ORGANICZNY na nieświeży oddech. Czytam pisma o zdrowiu i w jednym z grudniowych
        numerów też jest tego reklama. Spróbuj. Nie wiem, czy to się kupuje w aptece,
        czy nie.
        • pia.ed Re: Czy mogłabyś być dziewczyną faceta któremu śm 28.12.04, 12:03
          A jak reaguja na Twoj oddech koledzy z pracy? Bo chyba musisz pracowac skoro
          stac Cie na wlasny komputer ?
          I dlaczego zareagowales na Twoj oddech dopiero majac 33 lata?
          Jak piszesz, zawsze Ci smierdzialo z ust!
          • malcia12 Re: Czy mogłabyś być dziewczyną faceta któremu śm 28.12.04, 13:02
            A skąd wiadomo,ze ma własny komputer??
            • pia.ed Re: Czy mogłabyś być dziewczyną faceta któremu śm 28.12.04, 13:05
              "... ... .... ...ja straszliwie wstydząc sie swojego problemu , od 5 lat żyję w
              całkowitym celibacie , nie wychodzę na imprezy , a moim jedynym przyjacielem
              jest muj komputer...."

"mUj komputer", chyba widzisz?
            • pia.ed Do malcia12 28.12.04, 13:10
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=18900117
              To tez jego topik, a pisze o wszystkich mozliwych porach!
              O szostej rano nie pisze sie przeciez z biblioteki?
              • Gość: Mateusz 33 Re: Do malcia12 i Pia.ed IP: *.datalink.cn 28.12.04, 16:05
                Jestem zszokowany waszym dziwnymi postami, czy i skąd ma komputer,skoro zyje w
                celibacię. Ludzie kochani! To forum o zdrowiu,zamieściłem te 2 topiki,bo mam
                problem z nie przyjemnym oddechem. poprosiłem o radę, i kikanascie rad dostałem
                za co jestem wdzięczny. a le nie spodziewałem sie pytań w rodzaju ,, skąd ten
                gość ma komputer ! ,, . Oczywiście kupiłem jak kazdy z was, bo pracuję jak
                prawie każdy z was. Mam tez stałe łączę jak wiekszość z was. Piszę kiedy mam
                czas. Czasmi jest to wcześnie rano ,a czasmi wieczorem.
                Napisałemże zyję od 5 lat przez to schorzenie oddechowe w celibacie. Tak. Ale
                to oznacza TYLKO TYLE że nie mam związku intymnego z kobietą, przez
                ten ,,zapach,, . Ale życie w celibacie, nie jest zyciem w klasztorze!!
                Normalnie funkcionuję ,robię zakupy, to samo co wy.
                ktoś zadał pytanie, dlaczego nie próbowałem leczyć tego wsześniej?
                Próbowałęm ,ale leczenie okazało sie NIE SKUTECZNE.
                Jeszcze raz dziękuję wszystkim za rady i porady. Jestem wdzięczny.
                • Gość: malaga1234 Re: Do malcia12 i Pia.ed IP: *.crowley.pl 28.12.04, 16:11
                  Ale dlaczego nie chcesz brać ranigastu jak Ci radziłam?Wielu osobom pomógł.
                  • Gość: Mateusz 33 Do malaga 1234 IP: *.datalink.cn 28.12.04, 20:18
                    Spróbuję z tym ranigastem. Ale czy jestes pewna że on pomaga na fetor z gęby?
                    Czy znasz kogoś któremu pomógł? Ale spróbuję!!!
                • Gość: Muggi Re: Do Mateusza IP: *.flatrate.dk 28.12.04, 16:25
                  To co sie dzieje w Twoim przelyku, zoladku, jakie masz tam bakterie - tzn.
                  ktore przewazaja, powinien zbadac lekarz,poprzez gastroskopie, wymaz ew. z
                  gardla. Wizyta u dentysty tez by sie przydala, bo przy paradontozie tez cuchnie
                  z ust.
                  Mysle, ze w twoim przewodzie pokarmowym zaczynajac od "jamy gebowej" jest w tej
                  chwili przewaga bakterii gnilnych, sprobuj im zmienic srodowisko by utrudnic im
                  zycie. Plucz jame gebowa dentoseptem i propolisem, jest tez propolis do uzytku
                  wewnetrznego, pij sok z kiszonej kapusty, z kiszonych ogorkow, kup w aptece
                  bakterie kwasu mlekowego - np. lakcid, ogranicz spozycie cukrow prostych.
                  • Gość: Koleżanka Re: Do Mateusza IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 18:04
                    www.halitosis.republika.pl/ Mateusz zapraszam tutaj może problemy nasze
                    są też twoimi.Powodzenia w tej uciążliwej walce i nie martw się na pewno
                    znajdziesz drugą połowkę może nie teraz,ale kiedyś na pewno.
                    • Gość: Mateusz 33 Re: Do Mateusza IP: *.datalink.cn 28.12.04, 20:15
                      Dziękuję za namiary na stronkę. Myślę że bedę częstym gościem :) . Pozdrawiam
                      Cię. A, i jescze jedno. To problem nie przyjemnego oddechu dotyczy też kobiet?
                      Bo ja nigdy od przedstawicielki płci pięknej, czy to w pracy , czy gdzieś w np.
                      w autobusie MZK czegos takiego nie czułem.

Mysłałem że to typowo męskie schorzenie.
                      • Gość: elissa Re: Do Mateusza IP: 80.53.167.* 28.12.04, 22:51
                        Mam podobny problem co ty. Mam 19 lat i okropny cuchnący oddech. To na pewno
                        nie jest kwestia zepsutych zebow, bo chodze na kontrol do dentysty co pol roku
                        i malutki ubytek zdarzy mi sie raz na 2 lata. Wstyd mi rozmawiac z kimkolwiek.
                        Mama mi czesto zwraca uwage na nieswiezy oddech. Zuje mietowe gumy, ale po
                        jakims czasie znow mam nieswiezy oddech (gdy zuje gume juz pol godziny). Tez
                        nie wiem co z tym zrobic. Jestem ladna dziewczyna, odzywiam sie zdrowo, niec
                        mnie nie boli. Jak widzisz to sie zdarza tez kobietom.
                • pia.ed Re: Do malcia12 i Pia.ed 28.12.04, 20:06
                  Teraz piszesz w zupelnie innym, normalnym stylu! Jak to mozliwe?
                  Zupelnie jakby to pisal inny czlowiek!

Pytalam sie jak mozesz funkcjonowac w pracy, skoro czuc od Ciebie tak
                  strasznie jak to sugerowales w pierwszym poscie?
                  Trudno mi uwierzyc, ze robiles WSZYSTKO i nie przynioslo to ZADNEGO
                  rezultatu.
                  Kilka osob pisalo o zadbaniu o zeby. Czy mozesz z czystym sumieniem
                  powiedziec, ze Twoje zeby sa w idealnym porzadku?
                  Poniewaz pracujesz, wiec mozesz chodzic kilka razy w roku na kontrole i
                  oczyszczanie z kamienia... co zreszta jest bezplatne w przychodni. bo chyba
                  mieszkasz w Polsce?
    • Gość: Samm Re: Czy mogłabyś być dziewczyną faceta któremu śm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 18:06
      Wprawdzie kobieta nie jestem ale dwie rady z autopsji:
      1. koniecznie wylecz wszytskei zęby, żadnych dziurek próchnicy i tak dalej
      2. sprawdź co jesz w sensie jak to zestawiasz ...

To tyle co wiem. Powodzenia.
    • Gość: alka Re: Czy mogłabyś być dziewczyną faceta któremu śm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 18:51
      Nie piszesz nic na temat uzębienia,czy na którymś z zębów masz może koronkę?
      Często zdarza się,że koronki są nieszczelne i część pożywienia dostaje
      się "pod"; szczególnie rozkładające się białko ma tak hmmm..specyficzny
      zapach.Pozdrawiam ;)
    • Gość: x Re: Czy mogłabyś być dziewczyną faceta któremu śm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 19:30
      chłopie - poza wszelkimi radami dotyczącymi jamy gębowej i przewodu
      pokarmowego, powinieneś zmienić sposób odżywiania.
      jedz białka dobrze wchłaniane nie zalegające długo w żołądku (żółtka jaj)
      ogranicz węglowodany ( wyeliminuj cukry proste) pozostaw tylko warzywa
      ogranicz zarcie śmieciowe z dużą zawartością błonnika
      uwierz to działa
      pozdr.
      • Gość: zapach Re: Czy mogłabyś być dziewczyną faceta któremu śm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 20:11
        Och,żeby nie te zęby , to by była d..a z gęby!i ucz się ortografii,bo to też
        wstyd pisać z takimi błędami!beata
        • pia.ed do ZAPACH 29.12.04, 01:24
          • pia.ed Re: do ZAPACH 29.12.04, 01:25
            A kto robi bledy ortograficzne?
            Wierszyk byl swietny... zapomnialam ze taki jest!
    • Gość: Molson Re: Czy mogłabyś być dziewczyną faceta któremu śm IP: *.sympatico.ca 28.12.04, 21:40
      Nie mam moze jakiegos smrodu z ust ,ale nieswiezy oddech jak chyba kazdy
      czlowiek moze doswiedczyc zdaza sie .Ja zuje gume zawsze jak jestem poza
      domem ,czasami w domu tez.
    • Gość: Zzzz Re: Czy mogłabyś być dziewczyną faceta któremu śm IP: *.home1.cgocable.net 28.12.04, 23:03
      Idz do dentysty i lekarza :
      www.republika.pl/dentystyka/halitosis.html
    • Gość: Ewa Re: Czy mogłabyś być dziewczyną faceta któremu śm IP: 193.243.146.* 29.12.04, 07:57
      Kup sobie magnez do ssania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka