Gość: Madzia 14 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:27 Nie lubię , żadnych warzyw co się wiąże z tym , że ich nie jem . Proszę napisz jakieś porady dla osób takich jak ja . Zrozpaczona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Madzia 14 lat Proszę o pomoc rurzyczka@buziaczek.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:27 Nie lubię , żadnych warzyw co się wiąże z tym , że ich nie jem . Proszę napisz jakieś porady dla osób takich jak ja . Zrozpaczona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Porady dietetyczne IP: *.ARMnet.Torun.PL 16.01.05, 20:17 moj numer meila to www.monia.gesiorek@wp.pl chciałbym porozmawiac z jakim specjalista od sprwy odchudzania,w szedzie jest duzo napisane, ale jednka ja nie wiem z czego amam zrezygnowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Woda IP: 213.25.112.* 20.03.05, 08:07 czy to prawda ze jesli pije sie duzo wody mineralnej niegazowanej to wtde sie szybciej chudnie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: are Re: Porady dietetyczne IP: *.clubnet.pl 20.03.05, 08:33 To jest niespojny system dbania o zdorwie/diete. Jedno zalecenie gryzie sie z drugim. Przeczytajcie sobie taka ksiazke M Tombaka "Jak zyc dlugo i zdrowo" albo "Czy mozna zyc 150 lat?" i zastosujcie opisana tam diete. Opiera sie na TYISIACACH lat doswiadczen med. naturalnej. Podanych tam sposobow na oczyszczanie organizmu nie musicie koniecznie stosowac, dieta powinna wystraczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Porady dietetyczne 20.03.05, 18:52 Gość portalu: are napisał(a): > Opiera sie na TYISIACACH lat doswiadczen med. naturalnej. Nie ma czegoś takiego jak medycyna naturalna, tak jak nie ma czegoś takiego jak sprawiedliwość socjalistyczna. Jest jedynie medycyna oraz sprawiedliwość. Tak zwana sprawiedliwość socjalistyczna nie jest sprawiedliwością, tak jak tak zwana medycyna naturalna - medycyną. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: are Re: Porady dietetyczne IP: *.clubnet.pl 20.03.05, 19:38 Jesli dobrze pamitam w dyskusji o aklupunkturze pokazles juz ile wiesz na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś