Gość: PKSP IP: *.radom.pilicka.pl 11.01.05, 19:19 wejcie na FORUM LUDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kacha Re: Wyluzowani śpią lepiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:40 Ja niestety tez cierpie na bezsennosc ale wtórna.Zasypiam bez problemów ale po 3-4 godzinach snu budze sie i koniec, moge tak lezec do 7 rano a wtedy wlasnie musze isc do pracy.Co w tym najgorsze? to ze wlasnie wtedy moglabym spac do 12- tej.Wiem o tym bo sprawdza sie to w weekendy sen 4 godzinny przerwa 4 godzinna i kolejny sen.To bez sensu bo trace pol dnia zeby jakos funkcjonowac.Slyszalam ze to depresja ale to nie mozliwe jestem wesola zadowolona tylko bardzo duzo rozmyslam, taka gonitwa mysli dopada mnie co noc.Nie chce brac tabletek bo nie o to chodzi chyba naprawde przejde sie do specjalisty.Pozdrawiam wszystkich bezsennych ludzikow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziólko Re: Wyluzowani śpią lepiej IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.05.05, 15:57 próbowałas ziół? dziurawiec, melisa, kozłek lekarski zobacz Odpowiedz Link Zgłoś